Şimdi Ara

İphone 5s 8.1 touch id sorunu (ss li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar cihaz 5s pazartesi gunu otadan guncellemistim 8.1 e bir sorun yoktu daha stabil olmasi icin sali gunu itunes uzerinden komple sifirladim hersey iyi guzel ama touch id de parmak ekleyemiyorum hicbir sorun yoktu ama suan parmak izimi okumuyor yani parmak izi ile acmaktan bahsetmiyorum yukleyemiyorum bile buna nasil bir cozum bulabilirim belki 60 defa denedim hep ayni yardimlarinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TownSportif -- 30 Ekim 2014; 0:20:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TownSportif

Merhaba arkadaslar cihaz 5s pazartesi gunu otadan guncellemistim 8.1 e bir sorun yoktu daha stabil olmasi icin sali gunu itunes uzerinden komple sifirladim hersey iyi guzel ama touch id de parmak ekleyemiyorum hicbir sorun yoktu ama suan parmak izimi okumuyor yani parmak izi ile acmaktan bahsetmiyorum yukleyemiyorum bile buna nasil bir cozum bulabilirim belki 60 defa denedim hep ayni yardimlarinizi bekliyorum..

Tekrardan bi DFU mod ile restore etseniz ?

• Resim yok

• FatihTeriminDili kullanıcısına yanıt
    Attim fakat gorunmuyor bilgisayara gecince duzelticem

• tatliyasin kullanıcısına yanıt
    Dfu modda atinca ne gibi bi farklilik olucak sonucta ayni restore degilmi ?? Bilgilendirirsen sevinirim

• TownSportif kullanıcısına yanıt
    siz recovery mode a alıp restore yapın daha sağlıklı cihaz üzerinden yapılan sıfırlama ile düzelmiyen bazı problemler recovery mode alıp bilgisayardan yapınca düzelebiliyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iwan

siz recovery mode a alıp restore yapın daha sağlıklı cihaz üzerinden yapılan sıfırlama ile düzelmiyen bazı problemler recovery mode alıp bilgisayardan yapınca düzelebiliyor .

Katılıyorum. DFU modu ile yaparsanız daha sağlıklı olur.
  • bende dfu yazcaktım recovery yazmışım şimdi farkettim
  • Iwan kullanıcısına yanıt
    Tamam yapacagim nasil yapabilirim dfu mod u biraz anlatabilirmisin ?

• Home tuşunun üzerini bi alkollü bezle silin güzelce. Çok ıslak olmamasına özen gösterin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cell_master kullanıcısına yanıt
    Bunuda deneyecegim baska onerileriniz var mi hepsini yarin aksam deneyip yazacagim size

• TownSportif kullanıcısına yanıt
    telefonu usb ile pc ye bağla sonra kapat teli , home tuşuna bas ilk power tuşuna bas itunes cihazı tanıyana kadar bas ikisine, geri yükleme ye bas son sürümü indirip yükliucek . sonra yedek yükleme, touch id çalışıyormu kontrol edin sonra yedek yüklersiniz .

• Iwan kullanıcısına yanıt
    Tamamdir yarin deneyecegim insallah sorun cozulmus olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.