Şimdi Ara

IPHONE 5S 16GB 22 EYLÜL TESLİM 3100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Siyah Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cİhazlar ingiltere çıkışlı olucak . 16 gb lık olup duruma göre her renkten temin edilecektir. 22 eylül sabiha gökçenden teslim edebilirim.

pasaport kaydı alıcıya aittir. Cihaz apple store faturasıyla teslim edilecektir.

Stok 5 adet olacaktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunaytekkale -- 17 Eylül 2013; 2:25:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yazık günah ya 650 dolarlık cihaza 3000 lira fiyat çekiyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: titi106

yazık günah ya 650 dolarlık cihaza 3000 lira fiyat çekiyorsunuz...

+9999

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbi neyin kafası bu
  • Sazanlar için

• Hayırli satislar ama zor.be hocam

• Arkadaşlar bence eleştirmeyin zorlayan yok almak isteyen alır. Belki kendisi direk ABD'ye gidip alıyor otel uçak masraflarını çıkartıyor tabi parada kazanıyor. Bu fiyatların böyle olmuyacağını bizde biliyoruz ABD'de bile karaborsaya düşüyor ilk çıktığında telefon o yüzdençok tepk vermeye gerek yok. Fiyatlar 1 aya kalmaz 1700-1800 seviyelerine düşer bırakın parası olan alsın kullansın engelleyemezsiniz arkadaşda parasını kazansın.

Ve ayrıca telefonu da erken bir tarihte getiriyor ilk kullanacaklar için nrmal fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllForYouX -- 17 Eylül 2013; 8:21:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üyenin sınırsız uzaklaştırılıp , konunun silinmesi gerek. Şu forumun en çok ihtiyacı olan şey terbiye.
  • keşke okusan önce cihaz nerden diye. 650 diye bağırmadan önce.

cihaz 549 sterlin normal satış fiyatı... 1800 tl

çifte vatandaşlık yüzünden tax free diye bir olay yok.

orda sıra bekleyip cihaz alıcam max 2 cihaz veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dictator

Üyenin sınırsız uzaklaştırılıp , konunun silinmesi gerek. Şu forumun en çok ihtiyacı olan şey terbiye.

+1
  • yanlışlıkla sıcak fırsatlara yazdım herhalde. benim kafamdaki rakam bu veren olur olmaz.

insanlar 100 tl lik çeki 95 tl ye satarken sesiniz çıkmıyor da çıktığının 2. gününde iphone getireceğim buna mı bağırıyorsunuz.

ben bunu buraya cihaz türkiye ye gelir yazarım dersin ki evet terbiyesizlik anlarım.

Adamın iphone hastalığı vardır almak ister bence konu bu kadar basit. kafasını yurtdışına çıkarmadan cihaz eline gelir.

• quote:

Üyenin sınırsız uzaklaştırılıp , konunun silinmesi gerek. Şu forumun en çok ihtiyacı olan şey terbiye.

bi alaka kuramadım dostum parası olan çıkar çıkmaz almak isteyen alır.kimse kimseye zorla satmıyor ki adama kızıyorsunuz haksız yere
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunaytekkale

yanlışlıkla sıcak fırsatlara yazdım herhalde. benim kafamdaki rakam bu veren olur olmaz.

insanlar 100 tl lik çeki 95 tl ye satarken sesiniz çıkmıyor da çıktığının 2. gününde iphone getireceğim buna mı bağırıyorsunuz.

ben bunu buraya cihaz türkiye ye gelir yazarım dersin ki evet terbiyesizlik anlarım.

Adamın iphone hastalığı vardır almak ister bence konu bu kadar basit. kafasını yurtdışına çıkarmadan cihaz eline gelir.

İstediğiniz fiyatı yazarsınız tabi ama o fiyattan satılacak mı ve bu şekilde girdiğiniz diyolaglar dan sonra alacak kişinin aklında soru işareti oalcak bence.

Siz 549 sterlin e alırsınız başkası başka yerden daha ucuza alır sizden daha ucuza satar siz pahallı alıyosunuz diye pahallı almak zorunda değil kimse.

Donanımhaber de satış yapmadınız heralde fiyat 10 tl pahallı olsun kimse uğramaz ilana yaşayıp görücez bakalım telefonu forumdan alanlar ilana yorum yapsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Chikoo31

quote:

bi alaka kuramadım dostum parası olan çıkar çıkmaz almak isteyen alır.kimse kimseye zorla satmıyor ki adama kızıyorsunuz haksız yere

Senin alaka kurmanı beklemiyorum
  • Allah akıl fıkır versın ne dıyım ama çok alıcı olacaktır..neticede sonradan görme bır toplumuz..ve bu parayı verıp alanların %99'u emınım kı sadece alo deyıp mesaj yazarlar..ne dıyelım hayırlı satışlar
  • yanlış bir kelime kullanmadım bence ama yine de fikriniz için teşekkürler.

• Forumda 1900-2000 liraya getirenler vardı arkadaşım,sahibinden.com a alalım sizi..
  • 804.69 tl asgari ücretle çalışıp 3100 liralık telefon alan millete türk milleti denir.tanıdım bir sürü insan var adamın dışarda yemek yemeye parası yok cebinde s4 htc one iphone 5 ondan sonra patlasın yawrum kredi kartları evkurlar hey allahım bizim milletimiz adam olmaz yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 17 Eylül 2013; 12:29:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

804.69 tl asgari ücretle çalışıp 3100 liralık telefon alan millete türk milleti denir.tanıdım bir sürü insan var adamın dışarda yemek yemeye parası yok cebinde s4 htc one iphone 5 ondan sonra patlasın yawrum kredi kartları evkurlar hey allahım bizim milletimiz adam olmaz yaw

yani illa Türk milleti genellemesi yapmak şartmı hocam. bizim millettende bu parayı verıp alacak adam var desen amenna. ama her dafasında aşağılarmışcasına Türk milleti benzetmesini yada kurgusunu yapmayın lütfen.

ilanla ilgili olarak

Ayrıca fiyat hastası olana koymaz derecede. nedir ki aynı fiyata geçen sene 5 alan vardı dolu . aradan 1 sene geçti. yine aynı fiyat busefer cihaz daha üstün.şahsen ben 2000-2250 gibi bir rakamı göze aldım.araştırmadayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: memeti

quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

804.69 tl asgari ücretle çalışıp 3100 liralık telefon alan millete türk milleti denir.tanıdım bir sürü insan var adamın dışarda yemek yemeye parası yok cebinde s4 htc one iphone 5 ondan sonra patlasın yawrum kredi kartları evkurlar hey allahım bizim milletimiz adam olmaz yaw

yani illa Türk milleti genellemesi yapmak şartmı hocam. bizim millettende bu parayı verıp alacak adam var desen amenna. ama her dafasında aşağılarmışcasına Türk milleti benzetmesini yada kurgusunu yapmayın lütfen.

ilanla ilgili olarak

Ayrıca fiyat hastası olana koymaz derecede. nedir ki aynı fiyata geçen sene 5 alan vardı dolu . aradan 1 sene geçti. yine aynı fiyat busefer cihaz daha üstün.şahsen ben 2000-2250 gibi bir rakamı göze aldım.araştırmadayım.

arkadaşım olayı saptırtma aylık 3100 lira maaş alan insan yüzdesi ne kadar bana söylermisin yurtdışındaki adam 5000 lira maaşı var 1500 ünü telefon verse ne olur ayağımızı yorganımıza uzatmak lazım diyorum anlaşıldı 3100 lira verip sende alcan o yüzden gocundun peki dostum iyi alışverişler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.