Şimdi Ara

iPhone 5C ön inceleme: 'Kullanım, perfomans, kamera ve dahası...' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
4.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doctor5945

gel etme oğul! öküz alırız o paraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğul öküzün yanına gelin de alırız geçer hevesin...

• Vay anasını sayın seyirciler.
    Bir tane beğenen yok, tüm yorumlar kötü ama iddia ediyorum bu telefon Türkiye'de çok satacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwwata

LG G2 varken ne bu ne de 5S alınır.

Aşırı bir boyut farkı var, farklı sınıftalar. Küçük telefon isteyenlerin tercihi 5S olur, başka bir seçenek yok...

• Videoyu izledim 5c almaya sebep yok
  • Mesut Çevik'in exper markasını sorgusuz sualsiz tavsiye etmesi hemde bunu videolarda bahsetmekten kaçındığı teknoseyirin kendi sitesinde tam boy gözükerek yapması beni üzdü.

Zaten sitenin ismini teleffuz etmekten kaçınıyordunuz.

Üstüne bir de bu... DH'ye yakışmadı. Samimiyet kaybı bu siteye büyük zarar verir.

• Bu fiyatla satmaz alan 5s alır zaten ayrıca 5 olanlar kıymetini bilsin malzemesi kaliteli olduğu Icin

• Video'yu izlemedim dükkandayım fakat alıcak arkadaşlara diyebileceğim tek şey İphone'm var demek için alıcaklarsa alsınlar.

Gerisi yalandır , İphone 5'den kötü bir kasa oyuncak telefon gibi arkada bi elma logosu renkli bir arka kapak ,

İphone 5 'den kötü sonuç veren bir donanım ve 2000 TL ;

Hani vardır ya iş olsun torba dolsun sözü , hani her zaman fazla çeşit iyidir sözü ,

İşte bu sözü benimseyerek yapılan bir telefon , tamamiyle gereksiz , Apple'nin aç gözülülüğünün eseri ,

Bunu anlamıyan ve hala Apple'yi savunanlar varsa biraz ötede yaşasınlar rica ediyorum !

• Türkiye 5s ve 5c arasında 500 . 600 liralık bir fark olmadıgı sürece 5s dururken neden 5c alınsıki
    Bazı arkadaslar rengarenk gencler alır demiste onun yerine 5s alıp 20 30 liraya renga renk kapaklar alınsa sürekli degistirilir. İphone icin her türlü kapakta mevcut en azından degisiklik olur
    Apple yolunacak kaz arıyor resmen 5c icin

• 5S ve G2 Kapisir gerisi cop

• quote:

Orijinalden alıntı: geceleriişgören

Türkiye 5s ve 5c arasında 500 . 600 liralık bir fark olmadıgı sürece 5s dururken neden 5c alınsıki Bazı arkadaslar rengarenk gencler alır demiste onun yerine 5s alıp 20 30 liraya renga renk kapaklar alınsa sürekli degistirilir. İphone icin her türlü kapakta mevcut en azından degisiklik olur Apple yolunacak kaz arıyor resmen 5c icin

sence apple mı arıyor yoksa türkiyeye getiren uyanıklarmı

• iPhonedo varken
  • daha öncede yazmıştım arkadaşlar bu cihaza ucuz yakıştırmasını basın ve teknoloji portalları yapıştırdı apple lansman tarihine kadar ağzını açmadı birde ucuz kelimesini açmak istiyorum neye göre ucuz androide wphone 8 e göremi ucuz yoksa apple ekosisteminn amiral gemisine göremi ucuz bu konu hiç gündeme getirilmedi bu yüzden bugün eleştiriyoruz ipod touch 5. nesil 800 tl bu ülkede varın gerisini siz düşünün 3gs 700 tl ye ınternette satılıyor ölmüş ip4 8gb modelı 1100 tl bu nasıl 1300 1400 olsun 4s 1600 tl ye satılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor5945

daha öncede yazmıştım arkadaşlar bu cihaza ucuz yakıştırmasını basın ve teknoloji portalları yapıştırdı apple lansman tarihine kadar ağzını açmadı birde ucuz kelimesini açmak istiyorum neye göre ucuz androide wphone 8 e göremi ucuz yoksa apple ekosisteminn amiral gemisine göremi ucuz bu konu hiç gündeme getirilmedi bu yüzden bugün eleştiriyoruz ipod touch 5. nesil 800 tl bu ülkede varın gerisini siz düşünün 3gs 700 tl ye ınternette satılıyor ölmüş ip4 8gb modelı 1100 tl bu nasıl 1300 1400 olsun 4s 1600 tl ye satılıyor

bu arada yazdığım yoruma eksi verecek olan arkadaşlar varsa bana herhangi bir apple yetkilisinin ağzından yapılmış içinde (herkesin ulaşabileceği ucuz bir iphone üretiyoruz) kelimesi geçen bir beyanat göstersin ben dahil benim gibi düşünenler ikna olsun.Eğer yoksa kimse apple suçlamasın bu cihazların pahalı olması bizim devletten ve distribütör firmaların yüksek kar marjlarından kaynakanıyor 5c 549 dolara satılıyor eşittir 1100 tl bizimkiler diyor 300 sana 300 bana devlet diyor hoop 500 de bana oldumu sana 2200 tl

• Desene yakında İphone almak için kredi açacak bankalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMueL 19.o7*

Desene yakında İphone almak için kredi açacak bankalar

yaparlarsa hiç şaşırmam yada önümüz kurban danaya girmek yerine iphone a girelim geyiği yine yapılacak anlasılan

• Bu şimdi su da geçiriyordur.

• iphonedo'nun incelemelerinde 5C iphone5'e göre çok küçük bir farkla geride kalıyor. işlemci'nin ghz'ni düşürmüşler birazcık.

• Erdi senin eline nolmuş

• Üzüldüğüm, tek nokta; ' APPLE ' gibi firmanın bu hallere gelmesi... JOBS zamanın da, Müşterilerimize nasıl yardımcı oluruz ve müşterilerimizin saygısını nasıl kazanırız ? Sorularıyla tanınan bir firmaydı. Şimdi ise; NASIL ? KAZIK atarız Nasıl kendimizi tatmin ederiz sorularıyla tanınıyorlar...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.