Şimdi Ara

İphone 5c hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oncelikle renklerin zevklerin tartismasi olmaz ama sari cok guzel duruyor keza beyazda oyle ama mavi cok cirtlak bence resimlerde goruldugu gibi degil,ama sari ve beyaz cok iyi gidip incele bence daha cok fikir sahibi olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese ayrı ayrı teşekkürler son kez bir mağazalardan inceleyeceğim artık telefon almam lazım çünkü eski Discovery min ekranı kırıldı başka telefonum yok mecbur almalıyım artık fiyatı sonra düşerse de bilmem arkadaşın ticari kartıyla alabilirsek 1240 tl ye 9 taksit olarak alabiliriz umarım ama anladım ki bir sarı rengi elime almalıyım
  • İkamet ettiğim Tokat' ta koskoca 2 teknosa , gold ve bimeks de ve telefoncularda 1 tane iphone 5c bulamadım ya Ama büyük ihtimal sarısını alacağım arkadaşlar (bu arada aklımda hala alüminyum iphone yok değil fakat bütçem 5s e elvermiyor 4s de sıfır alınır mı bilmiyorum artık hemde 8 gbları var zaten)

Ekleme : Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 9 Eylül 2014; 17:27:35 >
  • sarı renk aykırı durmaz, alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Merhaba arkadaşlar iphone almaya karar verdim ilk başta 4s ikinci el düşünüyordum şimdi bi arkadaşımda ticari kredi kartı olduğunu öğrendim ve 5c ye kadar çıktım o yüzden hepsiburada da 1330 tl ye sarı ve pembe renkleri var tabi. 75 tl puan filan da veriyor hem de avantajix filan 1250 tl ye gelir diye hesap ediyorum.

Sorularım :

1- Sarı bir erkekde çok gıcık durur mu ?
    2- Kullanım amacım normal günlük kullanım olacaktır tabi ki ilk başta bi app store den oyunların tadına bakarım illa ki :) sizce 4s ikinci el (diyelım 700-750 tl ye aldık) mi yoksa 5c sıfır mı (1250 civarı) ?
    3- Ucuz olarak başka bir yer de bulabilir miyiz hepsiburada da ki fiyat gibisinden ?

En çok sarı renk olduğu için biraz tereddütlüyüm yardımcı olursanız sevinirim ...

1- 25 yaşına kadar gıcık durmaz popüler durur.(ben beyaz aldım en asili o)
    2- 5c nin herhangi bir sorunu kolay kolay bulunmaz araştır istersen 3 aydır kullanıyorum ilk günden bir farkı yok. her çeşit oyunu da denedim. bataryası mükemmel . ses kalitesi inanılmaz .
    3-ben carrefourdan garantili her şeyli 1520 tl ye aldım. bundan ucuzları demo olabilir dikkat et kandırmasınlar

• FenBilgini F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgiler için allah izin verirse siparişi vereceğim hepsiburada da avantajix + kredi kartına puanla birlikte 1240 tl ye alacağım distribütör garantili yazıyor öyle replika vs. çıkacak hali olmaz o kadar isim salmış bir firmanın bilmiyorum zannetmiyorum hocam yine de
  • quote:

Teşekkür ederim bilgiler için allah izin verirse siparişi vereceğim hepsiburada da avantajix + kredi kartına puanla birlikte 1240 tl ye alacağım distribütör garantili yazıyor öyle replika vs. çıkacak hali olmaz o kadar isim salmış bir firmanın bilmiyorum zannetmiyorum hocam yine de

o zaman hayırlı olsun diyelim alabileceğin en şık telefonlardan biri ^^
  • FenBilgini F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yazılan yorumların %90 ı sarıya iyi dedi sırıtmaz dediler Allah'ın izniyle benim olacak
  • iPhone 5c iPhone 6 dan sonra artık 8 gb lık versiyonu mu satılacak hale geldi apple store da öyle gördüm ama ?

• Güncelll

• Sizce 1329 TL ye 32 gb yeşil mi yoksa 1240 tl ye 16 gb sarı mı arkadaşlar ?
  • quote:

Sizce 1329 TL ye 32 gb yeşil mi yoksa 1240 tl ye 16 gb sarı mı arkadaşlar ?

valla 32 gb iyi bir tercih olur diye düşünüyorum. yeşil renk de sarı kadar hoşuma gitmişti benim. fotoğraf video oyun ıvır zıvır derken 16 gb çabuk doluyor.
  • ornapsen kullanıcısına yanıt
    Arada 100 tl bir fark var apple zaten yine yaptı yapacağını 5c leri de 8gb lık versiyona çekti bu kampanyalarda bitmeden almak istiyorum yoksa ortada kalacağım çok kararsız kaldım şimdi renklerinden dolayı hani yaşadığım yerde farklı bir renk bile olsa 5c görebilseydim hiç beklemez direkt alırdım ama 32 liği alacağım galiba yeşil filan ama olsun
  • Güncellll

• Arkadaşlar ben yeşil 32 gb lık 5c yı düşünüyorum belki ilerde satılırsa en azından değeri daha fazla eder diye de düşünüyorum arkadaşlara da gösterdim sarı mı yeşil mi diye geneli yeşil daha güzelmiş dediler arada 90 tl fark var büyük ihtimal yeşilinden alıyorum Allah ın izniyle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.