Şimdi Ara

İphone 5c hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iphone almaya karar verdim ilk başta 4s ikinci el düşünüyordum şimdi bi arkadaşımda ticari kredi kartı olduğunu öğrendim ve 5c ye kadar çıktım o yüzden hepsiburada da 1330 tl ye sarı ve pembe renkleri var tabi. 75 tl puan filan da veriyor hem de avantajix filan 1250 tl ye gelir diye hesap ediyorum.

Sorularım :

1- Sarı bir erkekde çok gıcık durur mu ?
    2- Kullanım amacım normal günlük kullanım olacaktır tabi ki ilk başta bi app store den oyunların tadına bakarım illa ki :) sizce 4s ikinci el (diyelım 700-750 tl ye aldık) mi yoksa 5c sıfır mı (1250 civarı) ?
    3- Ucuz olarak başka bir yer de bulabilir miyiz hepsiburada da ki fiyat gibisinden ?

En çok sarı renk olduğu için biraz tereddütlüyüm yardımcı olursanız sevinirim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En güzeli mavi ve beyaz. Ama sarıda olabilir

• Kutusunu ilk açmak kadar zevkli bir iş yoktur , ikinci el ürün alıpta dert tasa ile hiç uğraşmayın derim.Renk olarak hepsi gerçekten çok güzel , gidip bir telefoncuda da bakın ki alınca her şey dört dörtlük olsun.
  • Anladım 5c alın diyorsunuz yani :) İnşallah alacağım sarısından. Son sorum hepsıburada dan başka ucuz bulamam değil mi ne biliyim iphone 6 çıkınca daha da düşer mi ?

• 1250'ye sıfır olarak güzel cihaz.
    iPhonedo 5C incelemesini izleyin, sarı renk erkek elinde nasıl duruyor görmüş olursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi izleyeceğim ;)

• Sarı pembe yeşil bunlar erkekte güzel durmaz beyazda çok adi duruyor.Tek seçenek mavi kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben yeşili çok seviyorum bence gayet güzel
  • Arkasına bir kılıf alsak belki görüntü sorunu kalmaz diyorum peki o zaman maviler indirime girince mi alsam mavilerde tutuluyo diye indirime girmez şimdi
  • Ben sari ile pembeyi cok seviyorum kesinlikle alin derim

• Hocam almışken mavi alın derim o kadar para veriyoruz sonuçta istanbul bilişimde bulabilirsiniz

• iphone 6 çıkınca kafadan 150 lira duser

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı gerçekten güzel duruyor. Mavi de güzel gakat beyaz gerçekten oyuncak gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize teşekkürler. Hepsiburada da çok ucuz hocam 1330 TL 75 TL puan veriyor 15tl de avantajix veriyor 90 TL çıkınca telefon 1240 TL ye geliyor. iPhone 6 çıkınca daha ineceğini sanmıyorum ben. Sarısını inşallah almayı düşünüyorum birde teknosa gold bimeks gibi teknoloji marketlerinde inceleyip kararımı vercem
  • sarı kullanıyorum yeşil de sarı da çok güzel renkler.
  • ornapsen kullanıcısına yanıt
    Hocam peki 1240 TL gibi fiyattayken almamı tavsiye eder misiniz daha düşmez heralde değil mi ? İlk başta kendimize de belki kötü gelebilir hani hep siyah yada beyaz kullandığımızdan dolayı ama sıkılırsak da bir kılıfla işi çözebilirim gibime geliyor
  • ben 1500 'e mi ne almıştım turkcellden. 1240 tl fiyat oldukça iyi bence.
  • İphone 6 çıktıktan sonra bence de fiyatlarda düşüş olacaktır. özellikle 1-2 ay sonraki fiyatlar ile şimdiki fiyatlar çok farklı olur.
  • Hocam renk isi onemli bakmadan alma derim.Ayrica kilifla isi cozerim diyorsun ama bu telefona kilif hic yakismiyor baska renk kilif taktiginda altta ve ustteki acik yerlerden orjinal renk siritiyor alirken bunu goz onunde bulundur.

• Hocam zevk ve renk.. Bunun gicikligi olamaz. Hosunuza gidiyorsa sarisini alin. Benim arkadasimda mavi renk vardi ben pek begenmemistim. Markette diger renklerini gorunce diger renklere gore daha bir isindim cihaza.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.