Şimdi Ara

iPhone 5c alanlar memnun mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tcdd4242

AOS Nedir

[[A]]pple [[O]]nline [[S]]tore

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum ve gayet memnumum, aveaya 5s gelmediği için 5cyi tercih ettim 5 ile arasında çok fark yok sanardım ama gerçekten var, ios 7 çok daha stabil bir kere :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani alınır diyorsunuz. Bimeks de fiyat 1400 TL. Almaya gittim 1500 TL dediler. Webe özelmiş fiyat. Almadan çıktım.
  • Tek sorun renkli olması kız telefonu gibi.

• 6lar çıkınca daha da ucuzlar mı acaba, bana da çok sempatik geliyor telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 23 Ağustos 2014; 9:49:57 >
  • 5s kullanıyorum eşime 5c aldım gayet güzel telefon 1400'e hepsiburadadan aldım. O telefonculara bende gittim izmirde 1300 lira olan 5c ler kapalı kutu fakat faturaları başka kişiler adınadır. Size elden fatura yazarlar aldanmayın.

• Yani bayanlar tercih ediyor evet ama kız telefonu diyemeyiz bence o kadar erkek kullanıcısı var sonuçta, ben orjinal siyah kap aldım onunla kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: seko044

5s kullanıyorum eşime 5c aldım gayet güzel telefon 1400'e hepsiburadadan aldım. O telefonculara bende gittim izmirde 1300 lira olan 5c ler kapalı kutu fakat faturaları başka kişiler adınadır. Size elden fatura yazarlar aldanmayın.

O zaman bimeks falan da bakayım bi fiyatlarına
  • Hocam çıkmanıza az kaldı da birazcık özelliklerinizden bahsetseniz

• Ya 5c nin renklerini 5s e tercih ederim. 5S herkeste var bir farklılığın olsun. Ufak çaplı donanım değişikliklerinden başka bir ayrıcalığı yok 5S in ama aradaki fiyat farkı olağanüstü. Ben memnunum ve telefonuma aşığım. Beyaz 5C var. Beyaz aldım ki sık sık kılıf değiştiriyorum. İstediğim renge sokabiliyorum. Appstore da desteklemediği herhangi bir şey yok. Zaten 5S ten sonraki en büyük apple teknolojisi olduğu için herhangi bir sorunla karşılaşmadım,karşılaşmazsın. Şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca 1500 TL den aşağı alacağın 5C ler demo sürümdür. Sakın kanmayın. Ben carrefoursadan her şeyi tam takır garantili 1520 ye aldım.
  • Herhangi bir 5C şikayetleri adlı bir konu bulman zor. Ama 5S ile ilgili her gün farklı sorunlar ortaya çıkıyor. 5S ve 4S in fiyatının düşeceğini hiç sanmam söz konusu değil. Lakin 5c nin fiyatı düşer. Çünkü yeni haberde gördüm yurtdışında 97 cente satılıyormuş. Ne kadar da bedava. Çünkü 6 çıktıktan sonra 5s in alıcısı azalacekken 5c ninki yok olur. Beyaz al . DİĞER RENKLER TAMAMEN KIZLARA HİTAP EDİYOR. Ama çook cool takılan biriyim dersen gözlüğüne uygun bir renk seçebilirsin(kırmızı hariç) . Bir erkek telefonu ya siyahdır ya beyaz. Unutma. Beyaz al istediğin renkli kabı yerleştir değiştir kullan :) Plastik olmasından dolayı metallerdeki gibi yanma tepkisini oldukça indirgiyor. Yani aynı uygulamada çalışan 5s veya 4s in elinizden düşüreceğiniz kadar yandığını hissederken 5c de bnu göremezsiniz. Plastik ısıyı çok geçiren bir madde değil. Ayrıca bu plastik diğer samsungdaki gibi dandik değil. Kesinlikle en kalitelisi diyebilirim. Tek sorun şu ki cahil türk milletinin plastiği apple a yakıştırmaması. Yani kılıf ararken zorluk çekebilirsin. Çoğu yer de bana 5c mi o da ne dediler :)) Yan yana getirilmiş 5s ve 5c den asil olarak görünen 5c olur. çünkü ön kısmı full siyah. Siyah 5s ten bile daha modern bir görünüme sahip. Bataryası ise iphone 5 ve 4sten oldukça üstün. 1,2 gün gider batarya lakin 15 dk da şarj olduğunu görebiliyorum. Şimdiden hayırlı olsun. isterseniz ucuzlamayı bekleyin bana kalırsa zaten ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: FenBilgini

Ya 5c nin renklerini 5s e tercih ederim. 5S herkeste var bir farklılığın olsun. Ufak çaplı donanım değişikliklerinden başka bir ayrıcalığı yok 5S in ama aradaki fiyat farkı olağanüstü. Ben memnunum ve telefonuma aşığım. Beyaz 5C var. Beyaz aldım ki sık sık kılıf değiştiriyorum. İstediğim renge sokabiliyorum. Appstore da desteklemediği herhangi bir şey yok. Zaten 5S ten sonraki en büyük apple teknolojisi olduğu için herhangi bir sorunla karşılaşmadım,karşılaşmazsın. Şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca 1500 TL den aşağı alacağın 5C ler demo sürümdür. Sakın kanmayın. Ben carrefoursadan her şeyi tam takır garantili 1520 ye aldım.

Demo sürümüdür derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verse Parchalarya

quote:

Ya 5c nin renklerini 5s e tercih ederim. 5S herkeste var bir farklılığın olsun. Ufak çaplı donanım değişikliklerinden başka bir ayrıcalığı yok 5S in ama aradaki fiyat farkı olağanüstü. Ben memnunum ve telefonuma aşığım. Beyaz 5C var. Beyaz aldım ki sık sık kılıf değiştiriyorum. İstediğim renge sokabiliyorum. Appstore da desteklemediği herhangi bir şey yok. Zaten 5S ten sonraki en büyük apple teknolojisi olduğu için herhangi bir sorunla karşılaşmadım,karşılaşmazsın. Şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca 1500 TL den aşağı alacağın 5C ler demo sürümdür. Sakın kanmayın. Ben carrefoursadan her şeyi tam takır garantili 1520 ye aldım.

Demo sürümüdür derken?

vitrindeki 5c yi kazıklamak diyelim :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Verse Parchalarya

quote:

Demo sürümüdür derken?

vitrindeki 5c yi kazıklamak diyelim :D

1300 1400e bulunur gibi sorunsuz zaten imei numarasından bakarım ne zaman açılmış diye ona göre iade ederim

• git 5s al arkadaşım 5c patladı zaten hayalkırıklığı hüsran bir daha öyle bir hataya düşmez apple plastik iphone vs bunlar tırt şeyler
  • Hepsiburada'da bir sürü 5C var, teşhir ürünü olduklarını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

git 5s al arkadaşım 5c patladı zaten hayalkırıklığı hüsran bir daha öyle bir hataya düşmez apple plastik iphone vs bunlar tırt şeyler

Apple ın 2. en fazla satan telefonu 5s ten sonra 5c :) Senin fikrine ihtiyacı olan kim
  • Sen işine bak 5c ile takıl sana fikir veren yok zaten müdahele etme işine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: klinikeczacı

Hocam çıkmanıza az kaldı da birazcık özelliklerinizden bahsetseniz

Bomba gibi geliyorum hep birlikte bekleyip görücez, sürpriz olsun.

• Mavi i5c kullanıyorum ve hiçte kız rengi olduğunu sanmıyorum, biraz araştırırsan eğer en çok satan beyaz ve mavi renk.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.