Şimdi Ara

İphone 5 Wifi Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar net paketimde hız 20 Mb. Pc ile test ettiğimde 12-13 Mb çıkyor hızı. Ama İphone ile bağlandığımda kaplumbağa hızı ile ilerliyor program indirmeler. Daha önce misafirliğe gelen 2 arkadaşımda aynı durumdan şikayet etmişti. Çok yavaş internetin diye. Onlarda da İphone 5 vardı.Sorun ne olabilir ?

• speedtest hem pc hemde iphone için mevcut.

pc ile telefonu yarıştırın sonuçların aynı yada çok yakın çıkması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

speedtest hem pc hemde iphone için mevcut.

13 Mb çıktı cepten yaptım şimdi. ama nasıl oluyor anlamıyorum. Pc de 1 gb lık filmi 15 dk da indirirken App Storen dan 10 Mb lık bir programı 10 dk da cebe indiremiyorum. 10 mb lık program 15 dk sürüyor inmesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekinoks1907

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

speedtest hem pc hemde iphone için mevcut.

13 Mb çıktı cepten yaptım şimdi. ama nasıl oluyor anlamıyorum. Pc de 1 gb lık filmi 15 dk da indirirken App Storen dan 10 Mb lık bir programı 10 dk da cebe indiremiyorum. 10 mb lık program 15 dk sürüyor inmesi..

bu apple'ın sorunu sizin cihazınız 13mbit/s veriyorsa sorun yok demektir. hafta sonu yoğunluğu olabilir.
  • Appstore un indirme hızında bir problem olmaması lazım. Haftaiçi veya haftasonu farketmez appstore her zaman iPhone'un en hızlı veri alımı yaptığı databasedir. Eğer appstore dediğiniz gibi yavaşsa Safari'de gezinmek ne kadar mümkündür bilemiyorum.
  • böyle saçma bir şey olamaz yaa. 3 kişide de aynı sorun oldu. İphone 5 telefonlar. Pc de net canavar gibi ama iş AppStore dan uygulama indirmeye geldi mi işkence.
  • quote:

böyle saçma bir şey olamaz yaa. 3 kişide de aynı sorun oldu. İphone 5 telefonlar. Pc de net canavar gibi ama iş AppStore dan uygulama indirmeye geldi mi işkence.

Sorun iphone de degil ios6 ciktigindan beri wifi sorunu hep war hem yawas giriyor hemde cekmesi sinyal gucu cok dusuk bunu ios7 de cozerler ins ama sanmam..cihazdan sogdun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Note 4 NFC bağlantı sorunu
    8 yıl önce açıldı
    windows 10 wifi kopma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Appstore bendede yavas indiriyor

• Hotspot VPN kurdum. Uygulama indirmeyi denedim. sonuç mükemmel. 5 saniye sürmedi uygulamanın inmesi. Sorun ne şimdi peki ?
  • Hangi servis saglayiciyi kullaniyorsun bendr smile var ondan supheleniyorum.

• Aynı sorun bendede var bazen illallah ettiriyor bana,mecbur cihazı açıp kapatıyorum o zaman hız biraz düzeliyor.

• Ttnet kullanıyorum.
  • belki alakası yok ama ios 6 dan sonra apple storeda bariz bir yavaşlama var
  • güncel
  • Bende de benzer bir sorun vardı. Çözüm için ilk önce modem den şifreleme tipini wpa/wpa2 karma (eskiden sadece wpa2 personel idi) yaptım, daha sonra Google DNS yerine modem in kendi DNS ini kullandım (eskiden 8.8.8.8 olan Google DNS vardı) ve o zamandan beri hiç sorun yaşamıyorum. Unutmadan yazayım, youtube dan video izlemek için Google DNS (8.8.8.8) daha hızlı çalışıyor ama onun dışında kalan herşey için kesinlikle ve kesinlikle modem in kendi DNS ini kullanın bence.
  • quote:

Ttnet kullanıyorum.

Oturduğun yerde hat varsa Superonline fibere geç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.