Şimdi Ara

iPhone 5 Wi-Fi Sorunu (Sol Köşeye deyince sinyal azalıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir zaman iPhone 4 serilerinde Oluşan anten sorunu şuan benim iPhone 5 imde de mevcut. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı ? Elimi telefonun sol üst köşesine değdirince Wi-Fi den bir diş Düşüyor. Sizde durum nedir ? Dener misiniz lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 6 Kasım 2014; 16:24:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şeyi aylar önce ben de farketmiştim, çevremdeki tüm iphone 5 lerde aynı şey gerçekleşti. Tahminim wifi anteni o civarda bulunmakta.

• Lucterian kullanıcısına yanıt
    Bunun icin apple bir adim atmayacak sanırım.

• Orada anten var
    Dikkat ettiysenız beyaz çizgi. Var

• quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Bunun icin apple bir adim atmayacak sanırım.

Adım atılması gereken birşey yok ki ortada, donanım gereği anten orda, bu hoperlöre parmağınızı koyup ses gelmiyor demenize benziyor.
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    O zaman telefonu iki elle tutmayalım hocam ? Tamam anten varda oradan hiç mi tutmayalım yani, böyle Saçma iş mi olur. Burada apple a hak verilecek bir durum bulamıyorum. Kullanmam mı kullanırım tabiki de bim için sorun da yaratmaz ama böyle ufak Şeyler can sıkıcı olabiliyor.

Neyse madem öyle yapacak bir şey yok. 5s 6 da anten var deriz o sorunu yaparsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

O zaman telefonu iki elle tutmayalım hocam ? Tamam anten varda oradan hiç mi tutmayalım yani, böyle Saçma iş mi olur. Burada apple a hak verilecek bir durum bulamıyorum. Kullanmam mı kullanırım tabiki de bim için sorun da yaratmaz ama böyle ufak Şeyler can sıkıcı olabiliyor.

Neyse madem öyle yapacak bir şey yok. 5s 6 da anten var deriz o sorunu yaparsa.

o köşeye gelen çizgileri kapatınca benimde wifi çubuğu 1 tane düşüyor.Bu kadar da olmaz gerçekten
  • Çok normal 5s de 2 tık düştü hatta

• MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    Madem o kadar normal iPhone 4 de bu durum neden o kadar büyük sükse yarattı :) bu durumla o durum ayni değil mi ? Onu anlayamadım

• Telefonu tutmasını bilmiyorsun.

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Çünkü i4 te elinize tam değdiği yerde anten vardı i5 de elinizin oraya gitmesi çok zor yukarıda bir yerde.

• benim ip5 cihazımda da mevcut aynı şekil geçen sene ilk aldığımda farkettim sorun etmiyorum yani zaten apple cihazlarının wifi çekim konusunda sıkıntısı var modem görmeme sinyal görmeme gibi..
  • MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    Nasıl zor, 2 elimle tuttuğum zaman baş parmağımın yanında ki işaret parmaklarım telefonun sol ve sağ tarafına denk geliyor. Her neyse konuşlandırılan yer üst tarafa olabilirmiş.

iPhone 4 de yaşanan durumdan bir farklı kalmamışyinede hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.