Şimdi Ara

İphone 5 vs Lg G2 ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam başlıkta da yazdığım gibi bu iki telefon arasında kararsız kaldım.Acaba hangisini almalıyım fikirlerinizi paylaşırmısınız?

• heyobenim kullanıcısına yanıt
    Telefonu ne kadar süre kullanmayı planlıyorsun?
    Ne için kullanacaksın? Senin için önemli olan şey nedir?
  • telefonu 3-4 yıl değiştirmek istemiyorum.genel olarak sosyal uygulamaları kullanıyorum çok aşırı oyun oynayan biri değilim.telefonda hız çok onemli kesinlikle kasma yapmamalı
  • heyobenim kullanıcısına yanıt
    E o zaman haliyle sende iPhone 5 demişsin kendince.

Androidler uzun süreli değillerdir,bu böyledir. Bir zaman sonra sistem artık işlemciyi,ram'i herşeyi sömürüyor. Çöp ediyor.

Şimdi G2 'yi savunanlar olacak. Tamam şuan G2 çok hızlı,performansı da yüksek. Ama uzun ömürlü değiller.

Bir zaman sonra kasacak dediğim gibi 1 yıl sonra başlayacak tıkanmalar.

Zaten bakıyorsun her android sürümü fazla bellek istiyor,fazla ram istiyor.

Ama iOS ~ iOS7 bu bütün serilere 512MB Ram yetiyor. Stabil çalışıyor ve parçaların ömrünü tüketmiyor..

iPhone 5 daha doğru bir seçim olur,çünkü 3-4 yıl telefon denilince "ANDROID" öne sürülmesi saçma olur, stabil değil çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyobenim

telefonu 3-4 yıl değiştirmek istemiyorum.genel olarak sosyal uygulamaları kullanıyorum çok aşırı oyun oynayan biri değilim.telefonda hız çok onemli kesinlikle kasma yapmamalı

Sana g2 al demek için geldim ama isteklerine göre iphone5 senin için en iyi seçim olacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androide stabil değil diyenlerin android hakkında en ufak bilgileri olmadığına eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin ilacın iphone 5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iphone 5 düzgün kullanılırsa ki sen oyun falan oynamıyosan sadece sosyal medya gibi uygulamalarla uğraşıyosan hem uzun süre kullanılabilir hem de kasma yapmaz. eğer düşürüp kırmazsan 5 sene bile gider. benim küçük kuzenim iphone 1 kullanıyo hala
  • z10 al :) ıstedıklerıne bakınca z10 uyuyor sana. he baslıktakıler arasından bır seçim yapmak gerekiyorsa ıphone al.

• İsteklerin doğrultusunda Iphone 5 al derim, hatta 5s i yurtdışından alma imkanın varsa çok iyi olur...
  • lumia 1020

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Androide stabil değil diyenlerin android hakkında en ufak bilgileri olmadığına eminim

Bende senin "stabil" kelimesinin manasını bilmediğine %100 eminim.
    Stabil , sabit-değişmeyendir.

Ben 2 senedir android telefon kullanıyorum belki de daha fazla.

Sen hayatında kaç tane android telefonu sürekli olarak kullandın? Nexus 4 ile karşılaşıp android savunanlardansınız.

Android 2.3 = 100MB RAM ister.
    Android 4.2 = 500MB RAM ister.

Bu şimdi stabil mi? Kendi kendinizi rezil ediyorsunuz.

Diğer taraftan IOS 'a bak bakayım? IOS ~ IOS 7 hepsine 512MB Ram yetiyor.

Neden android telefonlar artık 2GB oluyor? Çünkü her versiyon daha fazla gereksinim sunuyor.

En ufak bir bilgin dahi yok telefon hakkında,dağıl şimdi ;)

• Önce Türkçe'de eklerin nasıl yazıldığını öğren sonra dikkate alayım seni. Hakaret içerikli mesajına cevap bile vermiyorum.

• G2 tabiki.
  • Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    Asena gibi kıvırtmanın manası yok,konuyu nereden nereye çekiyor. Android e stabil diyen genç adam :)

Bence sen bir daha bu bölüme uğrama , bu bölüme o kadar bilmeyen geldi sidik yarıştırdı ama.
    Senin kadar cahiline de ilk defa rastlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

Asena gibi kıvırtmanın manası yok,konuyu nereden nereye çekiyor. Android e stabil diyen genç adam :)

Bence sen bir daha bu bölüme uğrama , bu bölüme o kadar bilmeyen geldi sidik yarıştırdı ama.
    Senin kadar cahiline de ilk defa rastlıyorum.

kardes google nexus telefonlari hakikaten stabil (iphone kadar olmasada) g2 yi bilmem tabi lafi uzatmanin manasi yok andrioid kullanmak isteyen nexus alsin baskada bir sey demem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Androide stabil değil diyenlerin android hakkında en ufak bilgileri olmadığına eminim

Bende senin "stabil" kelimesinin manasını bilmediğine %100 eminim.
    Stabil , sabit-değişmeyendir.

Ben 2 senedir android telefon kullanıyorum belki de daha fazla.

Sen hayatında kaç tane android telefonu sürekli olarak kullandın? Nexus 4 ile karşılaşıp android savunanlardansınız.

Android 2.3 = 100MB RAM ister.
    Android 4.2 = 500MB RAM ister.

Bu şimdi stabil mi? Kendi kendinizi rezil ediyorsunuz.

Diğer taraftan IOS 'a bak bakayım? IOS ~ IOS 7 hepsine 512MB Ram yetiyor.

Neden android telefonlar artık 2GB oluyor? Çünkü her versiyon daha fazla gereksinim sunuyor.

En ufak bir bilgin dahi yok telefon hakkında,dağıl şimdi ;)

hedşat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.