Şimdi Ara

Iphone 5 varken Ipad mini alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar,Iphone 5 16gb sahibiyim,ancak Ipad mini tasarimiyla, tek el kullanilabilirligiyle de cok sik bi cihaz,Ancak iphone un da 4" ekrana sahip olmasi bi nevi Ipad mini olmasa da olur sorusunu akillara getiriyor ,acikcasi siz ne düsünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun cevabini senden baska kimse veremez ihtiyacin varsa alirsin daha buyuk ekranla daha keyifli video ve internet deneyimi yasarsin pil sikintin olmaz.

• İhtiyaclar farkli olmakla beraber ben olsam almam ancak soylede bir sey var tabletin en guzel yani sarj suresinin 10 saate yakin gitmesi bu senin icin onemliyse alinabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alinir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence alınmaz ama arkadaşlarında dediği gibi tamamen sana ve kullanım alanlarına bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photographerclown -- 9 Nisan 2013; 2:24:34 >
  • Bende yakın zamana kadar ipad vardı. Sonra ipadi hiç kullanmadığımı farkettim ve birine verdim.

İpad şu özellikleri için tercih edilesi bir cihazdır:

İpad ekran büyüklüğü ile fark yaratıyor, gazete dergi okumak çok keyifli, bir de oyun oynamak ayrı keyif. Klavye büyüklüğü dolayısıyla mail atmak ve yazı yazmak çok daha kolay. smart ofis uygulaması ile ofis dosyalarını düzenlemek normal iphonea göre daha kolay. google Drive üzerinden dosya okumak daha kolay. Müzik dinlemek daha zevkli,zira kullanılan hoparlör daha büyük. Film seyretmek daha keyifli. Bunlarda büyük ekranın getirdiği avantajlar. yoksa normal performansı ancak bir iphone 5 kadar.

Ben İpadi en çok gazete ve dergileri okumak için kullanıyordum. Bir de internette dolaşmak için. Tabi bunları iphoneda da yapabilirsiniz ama küçük ekran dolayısıyla okumak hem işkence oluyor hem de pil çok çabk bitiyor.

Peki bütün bunlara rağmen niye ipadden vazgeçtin derseniz, gazete dergi okumak işini eve geldiğimde yapabiliyorum,onu da kendi bilgisayarımda rahatça yapıyorum. Müzik dinlemeyi ve uygulamaları zaten iphoneumla hallediyorum. Yani byük ekranın bir artısı yok.

BU arada iphone 5 varken eğer ipad alacaksanız bu mini olmamalı. Çünkü mini de düz ekran var(retina değil yani) o nedenle 10 inchlik ipad modellerini seçmenizi tavsiye ederim.

• Evet, alabilirsiniz. iPad ile iş yapmak farklı gerçekten. Yani iPhone'dan kullanması daha zevkli çünkü daha büyük ama her yere gidemiyor maalesef o yüzden iStretch diye bir şey çıkarsalar kökden çözüm olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ircane

Arkadaslar,Iphone 5 16gb sahibiyim,ancak Ipad mini tasarimiyla, tek el kullanilabilirligiyle de cok sik bi cihaz,Ancak iphone un da 4" ekrana sahip olmasi bi nevi Ipad mini olmasa da olur sorusunu akillara getiriyor ,acikcasi siz ne düsünüyorsunuz?

Her ikisini de kullanan biri olarak tabiki de alinir

• Kullanmıyorum, işyerinde herkes kullanmıyorsa da pad diye bir ihtiyaç olduğunu da sanmıyorum.
    Neyin ihtiyacı olabilir ki?

• Ben hem ip5 hem ipad mini kullanıcısı olarak alınır diyorum birşey okurken oyun oynarken çok eksikliğini hissediyorsunuz şarj sureside cabası..

• nightsoldier a aynen katılıyorum. iPad mini nin ekranı kötü değil.
    Ama iPhone 5'e alışan biri iPad mininin retina olmamasından rahatsız olabilir.
    iPad 4 alın derim veya retinalı mininin bu sene çıkacağı söyleniyor, onu bekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-knight -- 9 Nisan 2013; 10:40:48 >
  • Çevremde görüyorum mevcut bu şekilde kullananlar tamamen ihtiyaç meselesi.
  • 4 - 5 aylık iphone 5, 3 - 4 günlük ipad mini sahibi olarak bende alınır diyorum.

Şimdi yeni aldığım için sürekli elimde tabiki ama eminim ilerleyen zamanlarda da favorim olacaktır.

Gazete ve dergi okuması cidden çok keyifli ve tabiki oyun oynaması.

Hele bir de 599 tl ye taksitli bilcom garantili alınmaz mı tadından yenmez
  • Alınır neden alınmasın. İçinden geliyosa al gitsin. İmkanım olsa ben de alırım. Hatta geçen gün keşke iphone 5 değilde, bi mini, bir tane sağlam mp3 çalar, bitanede orta halli telefon alsaydım daha iyi olurmuş dedim.
  • ipad mini aldıktan sonra telefon kullanmassın bile:D
    iphone un 5 değilde 4-4s olsadı kesin alınır derdik sana ama ipad mininin ekranı küçük , iphone5 in ekranı büyük sayılabilir
    arada fazla fark yok
    ben olsam almazdım işlerin için i5 yeter bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ircane

Arkadaslar,Iphone 5 16gb sahibiyim,ancak Ipad mini tasarimiyla, tek el kullanilabilirligiyle de cok sik bi cihaz,Ancak iphone un da 4" ekrana sahip olmasi bi nevi Ipad mini olmasa da olur sorusunu akillara getiriyor ,acikcasi siz ne düsünüyorsunuz?

İphone 5 4ınc ekranla ipad mini 7.9 ınc 3.9 ınc arada fark var hocam neyin hesabını yapıyon senin tel minin yanında ekranı küçücük kaldıki bi telefon ile film,oyun uygulama vs izlemek,oynamak başka, telefon ile bunları yapmak ayrı ikisinin verdiği hazda başka fakat ipad mini her halukade daha ağır basar 4ınv lik telefonun var unutma s4 veya note olsa hade neyse dicem fazla arada bişe yok ee söz konusu iphone 5 4 ınc lik ekran kalkıp ipad minid eolmasada olur demen çook garip..
  • Paran varsa alınır neden alınmasın hem Ipad kullanmak daha zevkli ve Iphone'da olmayan bir kaç özellik falan var güzel yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Ben hem ip5 hem ipad mini kullanıcısı olarak alınır diyorum birşey okurken oyun oynarken çok eksikliğini hissediyorsunuz şarj sureside cabası..

Konu hort olacakta birşey sorcam hocam;

İphone 5i kullandıktan sonra ipad mininin ekranı rahatsız ediyormu kullanım açısından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

quote:

Ben hem ip5 hem ipad mini kullanıcısı olarak alınır diyorum birşey okurken oyun oynarken çok eksikliğini hissediyorsunuz şarj sureside cabası..

İphone 5i kullandıktan sonra ipad mininin ekranı rahatsız ediyormu kullanım açısından?

Hayır,fark var tabiki fakat öyle rahatsız edici değil.Gayet tatmin edici.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

quote:

Hayır,fark var tabiki fakat öyle rahatsız edici değil.Gayet tatmin edici.

Eyvallah hocam, saolun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.