Şimdi Ara

*****İphone 5 Uygulama İndirmede ve Güncellemede Bekliyor Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhab arkdaşlar iphone 5 e bir kaç uygulama yükledim fakat bekleniyor hatası veriyor doğal olarata silemiyorum yani silenemiyor ayrıca güncellemsi olan uygulamalarıda güncelle dediğimde yine aynı sorunla karşılaşıyorum şuan da 5 uygulamam Bekleniyor hatası veriyor bu konuda bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olursa çok sevinirim araştırdım fakat çözüm bulamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Uçak moduna alıp çıkmayı denediniz mi?

Muhtemelen konu kilitlenip iPhone 5 sorunları ana konusuna yönlendirileceksiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • Aynı sorunu iphone da bende yaşamıştım,telefonu kapatıp açtığımda düzelmişti.İsterseniz bir deneyin.
    AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz//MSI B450 Tomahawk Max//MSI RX 5600 XT GAMING X 8G//Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz // Xpg SX8100 ASX8100 512 GB M.2 PCIe NVMe SSD Disk//Corsair iCUE 220T RGB Airflow USB 3.0//Corsair CV550 CP-9020210-EU 550W 80+ Plus Bronze//AOC 21.5" G2260VWQ6 1 ms 75Hz FreeSync Gaming Monitör //Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard//Logitech G502 Spectrum RGB Gaming Mouse

Origin ID : mrhusnu
  • iphone 3gsde de bir kaç gün önce olmuştu versiyon 6.0.1 bu arada , şu an bir sıkıntı yok

http://birpandagibidusun.blogspot.com.tr/2015/01/iphone-uygulama-indirimi-srasnda.html

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.