Şimdi Ara

iphone 5 üst tuş tamir ettirdim şebeke yok diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Yurt dışı kayıtlı Iphone 5 sahibiyim. Yurt dışında yaşıyorum. Bir süreliğine Türkiyeye geldim. Telefonumda bu yüzden yabancı hattım takılı. Türkiyeye geldiğimde yabancı hattım takılıyken Türkiyede avea ve fu ll çekiyor. Iphone 5 imin üst tuşu bozulmuştu. Bir telefoncuda üst tuşunu yaptırttım. Bu sefer tuşlar çok iyi çalışmaya başladı ama şebeke arıyor ve servis yok diyor. Yani telefon çekmiyor artık. Tamiri yapan kişi Iphonelarda pili çıkartıp takınca bu sorunun olduğunu söyledi. Ben internetten biraz araştırdım. Uçak modunu aktifleştirip kaldırma, saat dilimi ayarları nı yaptım. Sistem geri yükleme yaptım itunesdan wifi ye bağlayıp saati otomatik ayarlattım ama hiç biri sorunu çözmedi. İçinde yabancı hat takılı olduğu için mi acaba şebekeyi bulamıyorum? Yalnız tamirden önce yabancı hat avea fu ll çekiyordu. Daha önce bu problem başına gelen var mı acaba?

• Yetkisiz servis muhtemelen telefonunuzun antenine zarar vermis, flex girisini kirmis ,catlatmis v.s gibi gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de bu senin değil tamir eden kişinin sorunu...

Hem tamir edicem diye ciahzı açıyor hem de daha önce olmayan başka bir arızaya neden oluyor....

Savunması ise çok daha enteresanmış, iphone ların genel sorunu ne demek yahu.....

Valla sizi bilmem ama ben olsam mağduriyetimi o tamir eden kişiye yükler gerekeni bir şekilde yaptırırım... Bu kadar net
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Merhaba, Yurt dışı kayıtlı Iphone 5 sahibiyim. Yurt dışında yaşıyorum. Bir süreliğine Türkiyeye geldim. Telefonumda bu yüzden yabancı hattım takılı. Türkiyeye geldiğimde yabancı hattım takılıyken Türkiyede avea ve fu ll çekiyor. Iphone 5 imin üst tuşu bozulmuştu. Bir telefoncuda üst tuşunu yaptırttım. Bu sefer tuşlar çok iyi çalışmaya başladı ama şebeke arıyor ve servis yok diyor. Yani telefon çekmiyor artık. Tamiri yapan kişi Iphonelarda pili çıkartıp takınca bu sorunun olduğunu söyledi. Ben internetten biraz araştırdım. Uçak modunu aktifleştirip kaldırma, saat dilimi ayarları nı yaptım. Sistem geri yükleme yaptım itunesdan wifi ye bağlayıp saati otomatik ayarlattım ama hiç biri sorunu çözmedi. İçinde yabancı hat takılı olduğu için mi acaba şebekeyi bulamıyorum? Yalnız tamirden önce yabancı hat avea fu ll çekiyordu. Daha önce bu problem başına gelen var mı acaba?

Nerede tamir ettirdiniz bilelimde oraya gitmeyelim geçmiş olsun bu arada

• bunu takmamış olabıiır yada alttaki anten tam oturmamış olabılir
  • quote:

Merhaba, Yurt dışı kayıtlı Iphone 5 sahibiyim. Yurt dışında yaşıyorum. Bir süreliğine Türkiyeye geldim. Telefonumda bu yüzden yabancı hattım takılı. Türkiyeye geldiğimde yabancı hattım takılıyken Türkiyede avea ve fu ll çekiyor. Iphone 5 imin üst tuşu bozulmuştu. Bir telefoncuda üst tuşunu yaptırttım. Bu sefer tuşlar çok iyi çalışmaya başladı ama şebeke arıyor ve servis yok diyor. Yani telefon çekmiyor artık. Tamiri yapan kişi Iphonelarda pili çıkartıp takınca bu sorunun olduğunu söyledi. Ben internetten biraz araştırdım. Uçak modunu aktifleştirip kaldırma, saat dilimi ayarları nı yaptım. Sistem geri yükleme yaptım itunesdan wifi ye bağlayıp saati otomatik ayarlattım ama hiç biri sorunu çözmedi. İçinde yabancı hat takılı olduğu için mi acaba şebekeyi bulamıyorum? Yalnız tamirden önce yabancı hat avea fu ll çekiyordu. Daha önce bu problem başına gelen var mı acaba?

Ağ ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi? Pil değiştirince ağ ayarlarını sıfırlamak gerekebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

bunu takmamış olabıiır yada alttaki anten tam oturmamış olabılir

Yalnız şöyle bir olay var. Yurt dışı hattım takılı ve turkcell menü gibi bununda bir menusu var onu görebiliyorum telefonda. Sadece servis yok yazıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Servis yok yaziyorsa yabanci hat cekmiyordur
    Avea da ayniysa telefon kayit disi kalmis olabilir gecen sene kullanmissiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: BanaMıDediniz

Servis yok yaziyorsa yabanci hat cekmiyordur

Nasıl öğrenebilirim kayıt dışı kalıp kalmadığını? Imei sorgulatıyorum Yolcu beraberi kaydedilen cihaz yazıyor.
  • quote:

quote:

Servis yok yaziyorsa yabanci hat cekmiyordur

Nasıl öğrenebilirim kayıt dışı kalıp kalmadığını? Imei sorgulatıyorum Yolcu beraberi kaydedilen cihaz yazıyor.

Yolcu beraberi ise kayıt dışı değildir

112 yi arar mısınız?
  • BanaMıDediniz kullanıcısına yanıt
    ekranda acil arama -aranıyor... yazıyor ama telefon çalmıyor.
  • quote:

Şebeke problemi olabilir

Kenbu nickli Abimiz ulaşın hemen

@kenbu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BanaMıDediniz -- 10 Ağustos 2014; 14:55:26 >
  • quote:

quote:

Şebeke problemi olabilir

@kenbu

Foruma girdiğinde konuya gelen cevapların bildirimi kendisine ulaşacaktır sanırım. Umarım bu sorunu çözmeme yardımcı olabilir.
  • quote:

quote:

Şebeke problemi olabilir

@kenbu

Bu arada ; Ayarlar/ Telefon / Sim uygulamaları sekmesinde sim in menüsünü görebiliyorum (Turkcell menüsü gibi yabancı hattın menüsü var)
    Türk hat denedim o da çalışmadı.
  • edevlet imei sorgulama
    www.turkiye.gov.tr
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama
    https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 11 Ağustos 2014; 9:46:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

edevlet imei sorgulama
    www.turkiye.gov.tr
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama
    https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama

Yolcu beraberinde getirilen cihaz diyor. Kayit altinda yani

• sim kilitli olabilir mi acab?
    http://iunlocker.net/check_imei.php adresinden bir kontrol edin isterseniz. Ek olarak kadıköyiphone.com veya forumdan kenbu nickli arkadaşımız ile görüşürseniz yardımcı olacağını düşünüyorum. Sonuçtan bizleri de haberdar ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smilyben

sim kilitli olabilir mi acab?
    http://iunlocker.net/check_imei.php adresinden bir kontrol edin isterseniz. Ek olarak kadıköyiphone.com veya forumdan kenbu nickli arkadaşımız ile görüşürseniz yardımcı olacağını düşünüyorum. Sonuçtan bizleri de haberdar ederseniz sevinirim.

http://iphoneimei.info/ burdan sorgula (imei nizi kimseyle pylaşmayınız )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 14 Ağustos 2014; 18:26:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.