Şimdi Ara

iPhone 5 Unlock mevzusu. (AT&T, Verizon, Factory Unlocked) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
20
Favori
99.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar umarım yanlıs bır yere yazmıyorumdur.cuma gunu 3 beyaz 1 sıyah sım free ATT 16 gb gelecek elıme. ılgılenen olursa 505 575 78 96 izmirdeyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Valizinizi banttan aldıktan sonra xray nerede var ki üstad?
    Direk çıkılıyor diye hatırlıyorum ama yanlış mı biliyorum acaba

Gümrük memurunun durduğu yerde, kapının hemen yanı

Ama herkesin çantası geçmiyor yani. Arama yapmak istediği kişilerin çantasını kontrol ediyor o zaman.

Bu nedenden dolayı yandan bol cepli pantolonun sağ cebine bir, sol cebine bir, açık olarak normal cebe bir, çantaya da bir adet koyarak geçilebilir. Üst araması başka bir olay sonuçta.

• Best buydan online olarak alıp, amerikadaki arkadaşıma teslim ettirmeyi düşünüyorum.
    16 gb kontratsız verizon mu at&t mi alayım?
    İkisi de 699 dolar.
  • quote:

quote:

quote:

Valizinizi banttan aldıktan sonra xray nerede var ki üstad?
    Direk çıkılıyor diye hatırlıyorum ama yanlış mı biliyorum acaba

Gümrük memurunun durduğu yerde, kapının hemen yanı

Ama herkesin çantası geçmiyor yani. Arama yapmak istediği kişilerin çantasını kontrol ediyor o zaman.

Bu nedenden dolayı yandan bol cepli pantolonun sağ cebine bir, sol cebine bir, açık olarak normal cebe bir, çantaya da bir adet koyarak geçilebilir. Üst araması başka bir olay sonuçta.

Tabi ki, sonuçta herkes durdurulmuyor, her durdurulan aranmıyor ve xray den geçmiyor sadece şüphelendiklerinden ya da arada şans kime denk gelirse.

Ben defalarca geçtim sadece 1 kere durdurdular ve çantada 4 tane fotoğraf makinesi, notebooklar ve iphone vardı 4 adet. Nerden geliyorsun, bavulda ne var diye sordu ben de hediyelik 3 tane fotoğraf makinesi, 1 notebook 2 tane de iphone dedim, iyi tamam geç bakalım dedi. X-ray e soksa ya da aç bakalım çantayı dese yandık

• quote:

Orijinalden alıntı: mculfgar

Best buydan online olarak alıp, amerikadaki arkadaşıma teslim ettirmeyi düşünüyorum.
    İkisi de 699 dolar.

Biraz yorumları okursan ilk tercih verizon sonra att.. Bu arada hiç incelemediğim ve her gün mail aldığım bestbuy'ı aklıma getirdiğin ve oradan alabileceğimi gösterdiğin için çok teşekkürler

Edit: Bu arada att ve verizon sadece mağazada gözüküyor online satışta sadece sprint var:((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duduco -- 28 Kasım 2012; 22:56:31 >
  • quote:

quote:

Best buydan online olarak alıp, amerikadaki arkadaşıma teslim ettirmeyi düşünüyorum.
    İkisi de 699 dolar.

Biraz yorumları okursan ilk tercih verizon sonra att.. Bu arada hiç incelemediğim ve her gün mail aldığım bestbuy'ı aklıma getirdiğin ve oradan alabileceğimi gösterdiğin için çok teşekkürler

Edit: Bu arada att ve verizon sadece mağazada gözüküyor online satışta sadece sprint var:((

Kargoyla göndertemiyorsun sanırım, online olarak ödeyip oradan tanıdığın birine mağazadan aldırabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

İkisi de 699 dolar.

Kargoyla göndertemiyorsun sanırım, online olarak ödeyip oradan tanıdığın birine mağazadan aldırabilirsin.

Ben bugun bestbuydan aldım kargolanıyor online olarak sprint , 15inde telefon elime gececek acelen yoksa 15 gün bekle telefonu aldıgımda haber vereyim , ama sprint en kötü 90 dolara unlock ediliyor bir arkadasdan haber bekliyorm onun telefonu yarın unlock olacaktı insallah unlock oluyordur
    (best buy kargolamıyorsa neden adres aldılar ayrıca 5 dolar erken yollasınlar diye para verdim magazaya gidecegini sanmıyorum)

Not: telefon amerikadaki arkadasıma gidiyor , türkiyeye kargolamıyorlar tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemgorkem -- 29 Kasım 2012; 0:34:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemgorkem

quote:

quote:

quote:

İkisi de 699 dolar.

Ben bugun bestbuydan aldım kargolanıyor online olarak sprint , 15inde telefon elime gececek acelen yoksa 15 gün bekle telefonu aldıgımda haber vereyim , ama sprint en kötü 90 dolara unlock ediliyor bir arkadasdan haber bekliyorm onun telefonu yarın unlock olacaktı insallah unlock oluyordur
    (best buy kargolamıyorsa neden adres aldılar ayrıca 5 dolar erken yollasınlar diye para verdim magazaya gidecegini sanmıyorum)

kargoyla tabi ki gondertiyorsun da, benim dedigim att ve verizon. sadece sprinti online alabiliyorsun digerleri magazadan alabiliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bende iphone 5 almayı düşünüyorum. yalnız bir şey kafamı kurcalıyor. telefonun arkasında model numarası olarak A1428 ve A1429 yazıyormuş. benim baktıklarımda hep A1428 yazıyor, amerikadan getirtilmiş, unlock olduğu söyleniyor ve bu telefonun kuzey amerika ülkeleri (amerika ve kanada) için üretildiği aynı zamanda 4G yi desteklemediği söyleniyor. yani bizim ülkemizde çalışmazmı bu? yoksa avrupaya ve ülkemize gelen A1429 numaralı olanları almak dahamı mantıklı?
  • A1428 cihaz ATT cihazıdır, GSM A1428 diye geçer modeli.http://www.apple.com/iphone/LTE/

ABD'den alınmış ATT telefondur yani.

Tüm dünyada kullanırsınız, 3G'sini de kullanırsınız, yalnız ABD haricinde ve ATT hat haricinde 4G kullanamazsınız.
    (veya Kanada telefonları da buna dahil, yani onlar da aynı modeldir)

Bende A1428 kullanıyorum 4G'ye ihtiyacım olmadığı için ve GoldPunch'ın çektiği bir videoda A1428 GSM cihazın A1429 CDMA cihazdan bir bar daha yüksek çektiğini gördüğüm için özellikle ATT istedim.

Dolayısıyla 4G ile ilgili kararınızı verip A1428 veya A1429 alabilirsiniz.

A1428 GSM alacaksanız ABD'den KONTRATSIZ ATT alın
    A1429 CDMA alacaksanız ABD'den KONTRATSIZ VERİZON alın (Sprint'lerde sms problemi vardı sanırım)
    A1429 GSM alacaksanız Avrupa ülkelerindeki KONTRATSIZ telefonlardan alabilirsiniz.

Yani sonuç olarak 4G çekip çekmemesi ile ilgili model numarasına bakmaktan ziyade, Apple Store faturasına bakıp tam fiyat ödenip Kontratsız mı alınmış ona bakın.
    Bu konunun ilk mesajında benim alıntımda fiyatlar yazıyor, faturada o fiyatlar görüldüğü taktirde alınabilir diye düşünüyorum.

• Model kodlarından simkilitli olup olmadığı anlaşılıyor mu arkadaşlar ? Örn: md297b/a

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATT'ler de verizonlar gibi kolay unlock edilebiliyor mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemgorkem

quote:

quote:

quote:

İkisi de 699 dolar.

kargoyla tabi ki gondertiyorsun da, benim dedigim att ve verizon. sadece sprinti online alabiliyorsun digerleri magazadan alabiliyorsun.

Aynen hocam ben dün aldım bestbuydan sprint :) inşallah sorun yaşamadan acılır

• quote:

ATT'ler de verizonlar gibi kolay unlock edilebiliyor mu ?

Kontratlı telefonlar açısından soruyorsanız Verizonuda ATT yi de bilmiyorum.

Ama kontratsız olarak alınan verizonlar da att de unlock geliyor zaten.

sadece att lerin bazıları sisteme unlock girilmeyebiliyor, şansa öyle gelirse att ye online başvuru veya ebayden 3-5 dolara açtırabiliyorsunuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lokumcocuk

Birde Elimde Amerikadan 2 hafta önce sıfır alıp 5 alana kadar kullandığım Iphone 4s 64GB Factory Unlocked var.

Fiyat olarak 1300 Tl istedim donanim forumda. sizce bu fiyat uygunmudur?

1200 veren oldu ama düşük diye vermedim.

Nedersiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Ben olsaydım verirdim sonuçta o telefondan kar edebilmek zor artık, burda da az kullanılmış temiz 2. eller TR garantili 1300 çok rahat bulunuyor bazen sıfır Turkcellden alınma tele bile 1400-1500 e bulabiliyorsun bilgin olsun

4s factory unlock 64gb sıfır nerden 1500 tl ye bulunuyor?

Sıfırı bırak 1300 tl ye 2. el kayıtsız bile bulmak zor. Neyse telefon satıldı zaten. Genede teşekkürler :)

• Arkadaslar Amerikada KONTRATSIZ SIMFREE iphone 5 satislari baslamis bulunmakta.Boylelikle benim gibi yeni telefon alacak arkadaslar icin locked unlocked muhabbetide sona ermis oldu..

buyrun linkten kontrol edebilirsiniz:

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone5
  • quote:

quote:

quote:

Birde Elimde Amerikadan 2 hafta önce sıfır alıp 5 alana kadar kullandığım Iphone 4s 64GB Factory Unlocked var.

Fiyat olarak 1300 Tl istedim donanim forumda. sizce bu fiyat uygunmudur?

1200 veren oldu ama düşük diye vermedim.

Nedersiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Ben olsaydım verirdim sonuçta o telefondan kar edebilmek zor artık, burda da az kullanılmış temiz 2. eller TR garantili 1300 çok rahat bulunuyor bazen sıfır Turkcellden alınma tele bile 1400-1500 e bulabiliyorsun bilgin olsun

4s factory unlock 64gb sıfır nerden 1500 tl ye bulunuyor?

Sıfırı bırak 1300 tl ye 2. el kayıtsız bile bulmak zor. Neyse telefon satıldı zaten. Genede teşekkürler :)

Dostum 64gb oldugunu atlamisim kusura bakma, ayrica sattigina sevindim hayirli olsun

• Arkadaslar acil yardım lazım , bestbuydan iphone 5 almıstım full price olarak , suan kargoda ve 4-6sı arasında arkadasıma ulaşacak , ben bunu iptal edebilirmiyim?
    apple storedan almak istiyorum, para iadesini nasıl yaparlar ? suan param çekilmişmidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: niskaji

Arkadaslar Amerikada KONTRATSIZ SIMFREE iphone 5 satislari baslamis bulunmakta.Boylelikle benim gibi yeni telefon alacak arkadaslar icin locked unlocked muhabbetide sona ermis oldu..

buyrun linkten kontrol edebilirsiniz:

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone5

Hocam teyzem 5 Aralikta Amerika dan ayrilicak. O zaman kadar alabilir mi bir bilginiz var mi stok hakkinda ? Orada bir tanidiginiz falan varsa.

• cıdde den ıphone 5 alacagım alırken turkıyede kullanmak ıcın ınternet hızı şebeke çekımı ve 4g facetıme ozellıklerını aktıf kullanabılmem için ve cıhazın sımfree oldugun anlayabılmem ıcın nelere bakmam gerekıyor neye dıkkat etmem gerekıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.