Şimdi Ara

iPhone 5 Unlock mevzusu. (AT&T, Verizon, Factory Unlocked) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
20
Favori
99.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: agesilaos

arkadaslar selam, kafdam cok karisti lutfen yardim..
    bi arkadasim abd'ye gidiyor iş icin, iphone 5 siparisi vermek istiyorum kendisine..
    At&t ve verizon muhabbetleri var forumda, anladigim herkes verizon oneriyor.. sorularim sunlar;

-verizon sanirim daha mantikli dogrumudur?
    -full price olan gecen cihaz unlock mudur? yani tr'de calisir mi sorunsuz? diyelim cihaz bana geldi, pasaport kaydini yaptim sim karti takip calistirabilir miyim? yoksa nano sim mi gerekli?
    -full price olarak alinan cihazin tr'de calismamasi gibi bi durum yok degil mi? elimzde kalmasin cihaz :(

yorumlarinizi rica ediyorum

Verizon 4g bantlarını kullanıyor ilerisini düşünüyorsanız yani türkiyeye 4g gelecekteeee ben onu kullanacam diyorsanız verizon alın
    at t bantları avrupadaki 4g de sanırım calısmıyor 3g bana yeter diyorsanız , at t nin cekim gücü verizona göre 1 cubuk daha fazla

Full price gelen tüm cihazlar unlock değil , ama yüksek olasılıkla unlock , eger değilse at t ye bi forum doldurarak 4-6 günde açtırabiliyorsunuz
    En kötü ebaydan ücreti karsılı acanlar var

Full price alıp calısmayan görmedim ama unlock değilse sadece ugrastırıyor

Bunlar forumdan okudugum bilgiler, Daha kesin bilgiler için biraz arastırırsanız bulabilirsiniz.

Sprint hakkında bilgi verecek birileri varsa lütfen bana ulaşsın

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemgorkem

quote:

bi arkadasim abd'ye gidiyor iş icin, iphone 5 siparisi vermek istiyorum kendisine..
    At&t ve verizon muhabbetleri var forumda, anladigim herkes verizon oneriyor.. sorularim sunlar;

-full price olan gecen cihaz unlock mudur? yani tr'de calisir mi sorunsuz? diyelim cihaz bana geldi, pasaport kaydini yaptim sim karti takip calistirabilir miyim? yoksa nano sim mi gerekli?
    -full price olarak alinan cihazin tr'de calismamasi gibi bi durum yok degil mi? elimzde kalmasin cihaz :(

Verizon 4g bantlarını kullanıyor ilerisini düşünüyorsanız yani türkiyeye 4g gelecekteeee ben onu kullanacam diyorsanız verizon alın
    at t bantları avrupadaki 4g de sanırım calısmıyor 3g bana yeter diyorsanız , at t nin cekim gücü verizona göre 1 cubuk daha fazla

Full price gelen tüm cihazlar unlock değil , ama yüksek olasılıkla unlock , eger değilse at t ye bi forum doldurarak 4-6 günde açtırabiliyorsunuz

Bunlar forumdan okudugum bilgiler, Daha kesin bilgiler için biraz arastırırsanız bulabilirsiniz.

cok tesekkurler cevap icin, verizonlarin hepsinin unlock oldugunu okudum bu dogru mu peki?
    bu durumda verizon full price alirsak kafamiz daha rahat olacak sanirim. sonucta hepsi unlock yaziyor forumda..
    arkadasim 2 hafta kadar abd'de bu kadar zamanda bulunabilir sanirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemgorkem

quote:

cok tesekkurler cevap icin, verizonlarin hepsinin unlock oldugunu okudum bu dogru mu peki?
    bu durumda verizon full price alirsak kafamiz daha rahat olacak sanirim. sonucta hepsi unlock yaziyor forumda..
    arkadasim 2 hafta kadar abd'de bu kadar zamanda bulunabilir sanirim.

Para yanındaysa ve arastırırsa magazaları gezerse bulabilir, ama ödemeyi siz türkiyeden kredi kartıyla yapacaksanız cok sıkıntı yaşarsın cok zor yani, Full price verizon alabiliyorsa benim fikrim alsın yoksa at t alsın..

• Apple Store'dan 649+vergi ödeyerek verizon veya ATT alabilirsiniz (verizon veya ATT Store'dan değil yalnız, karıştırmayın, Apple Store'dan alınacak)

Verizon Avrupa'da 4g çalıştırır
    ATT sadece Amerika'da ve ATT hatla 4g çalıştırır
    Ama ben ATT aldım çünkü 3G bile arada bir açarım, onda da 10-20 mbit arası görüyorum

Apple Store harici BestBuy, WalMart, RadioShack gibi mağazalara da bakılabilir. Buralardan da kontratsız alabilirsiniz. Yaklaşık 50$ daha pahalı oluyor sanırım Apple Store'a göre yani 700+vergi

Son bir kaç gündür Verizon Store'ların da yine Apple Store'a göre yaklaşık 50$ fazlasına kontratsız sattığını duydum ama doğruluğu konusunda bilgim yok.

Bir de Cricket diye sadece ön ödemeli kart satan bir dükkan varmış, oradan da alınabiliyormuş, Amerika'da sadece Cricket ön ödemeli kart ile kullanılabiliyormuş (hazır kart gibi), ABD haricinde ise diğer hatlarla da kullanılabiliyormuş ve fiyatı da 550$ civarı oluyormuş. Muş diyorum çünkü bir kişiden duydum, aldım TR'de kullanıyorum diyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklasik 1 aydir Amerikdan iphone 5 getirtmeyi planliyorum ve bu konu cok yardimci oldu gercekten.Katkisi bulunan herkese tesekkur ediyorum.AT&T yada Verizon 32gb lik iki tane siparis verdim NY da bulunan bir tanidiga ancak sorun IP5 bulunamamasi diyordu.Gerci unlock seklinde gorusmus apple store ile,onlarda henuz o sekilde saislarinin olmadigini belirtmis.Bende kendisine bugun Verizon yada AT&T FULL PRICE ,KONTRATSIZ alabilecegini soyledim bakalim satan yer bulabilecekmi.NY da satis yapan yerlerle ilgili tavsiyesi olan arkadaslar varsa memnuniyetle yardimlarini bekliyorum.
  • Apple Store'lar haricinde yukarıda yazdığım diğer mağazalara da bakabilirsiniz.

Umarım bulursunuz

• merhabalar acilen yardiminiza ihtiyacim var.Ailem suan amerikada verizondan kontrazsiz i phone 5 almak istiyorum fakat sitesine girdigimde kontratsiz dememe ragmen internet paketi gibi seyler secmemi zorunlu hale getiriyorlar.Ne yapmaliyim bu durumda??
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycan987

merhabalar acilen yardiminiza ihtiyacim var.Ailem suan amerikada verizondan kontrazsiz i phone 5 almak istiyorum fakat sitesine girdigimde kontratsiz dememe ragmen internet paketi gibi seyler secmemi zorunlu hale getiriyorlar.Ne yapmaliyim bu durumda??

security numarası varsa kontratlı alsın. sonrasında bi numara veriyorlar o numara ile 14 gün içinde hattı iptal edip full price ödeyerek alabilir. önceki sayfalarada konu hakkında yazım ve verizon ile yaptığım canlı sohbete bakabilirsin.

olmadı ebay den al kilitli. para ile kilidi çözerek 700 dolar civarına maliyeti olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Apple Store'lar haricinde yukarıda yazdığım diğer mağazalara da bakabilirsiniz.

Umarım bulursunuz

Tesekkur ediyorum bilgilendirme icin.Bu bahsettiginiz magzalardan alirken de FULL PRICE+KONTRATSIZ olucak sekilde urunu istedigimizde yine sizin daha oncede bahsettiginiz islemleri uygulayarak sorunsuz kullanabilicez yanlis anlamadiysam ? Hani urun satisini yapan arkadas sisteme giris yaparken FULL PRICE+KONTRATSIZ satildigi bilgisini girmezse sikinti olurmu acaba diye dusundugumden soruyorum.Gerci Verizon yakalarsak zaten unlock mevzusunda bir sorun cikmadigi,AT&T de sorun cikarsada ebayden cozuldugu yazilmisti..Neyse kismet bi deneyelim bakalim.Insallah buluruz.
  • benim şimdi birz konuyla alakasız bir sorum olacak. ben cihazı aldım. türliye'ye getirecek olan arkadaş 15 aralık tarihinde tek kişi olarak amerika'dan türkiye'ye gelecek. sorum şu:

- üzerinde kendi telefonu olacak. bavulunda benim cihaz ve bir arkadaşına daha aldığı iphone olacak. bu şekilde gümrükten geçirmesi sıkıntı olur mu onu öğrenmek istedim. diğer cihazın ambalajı kapalı ama benim cihaz ambalaj açık ama kutusunda olacak. geçmesinde bir sorun olur mu acil bilgi almak istedim tecrübeli arkadaşlardan.

not: kendisininki hariç bavulda getirdiği cihazların pasaport kayıt işlemlerini yaptırmayacak. kayıt için değil sadece cihazın geçmesi anlamında soruyorum. bu konuda kişi başı bir limit var mı diye?

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el ninos -- 28 Kasım 2012; 10:58:38 >
  • arkadaşlar istanbula apple store açılıyor yakındai böyle sıkıntılar kalmıcak. ama fiyatlar ne olur? kim bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: el ninos

benim şimdi birz konuyla alakasız bir sorum olacak. ben cihazı aldım. türliye'ye getirecek olan arkadaş 15 aralık tarihinde tek kişi olarak amerika'dan türkiye'ye gelecek. sorum şu:

- üzerinde kendi telefonu olacak. bavulunda benim cihaz ve bir arkadaşına daha aldığı iphone olacak. bu şekilde gümrükten geçirmesi sıkıntı olur mu onu öğrenmek istedim. diğer cihazın ambalajı kapalı ama benim cihaz ambalaj açık ama kutusunda olacak. geçmesinde bir sorun olur mu acil bilgi almak istedim tecrübeli arkadaşlardan.

not: kendisininki hariç bavulda getirdiği cihazların pasaport kayıt işlemlerini yaptırmayacak. kayıt için değil sadece cihazın geçmesi anlamında soruyorum. bu konuda kişi başı bir limit var mı diye?

teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla gümrük olayı tamamen şans meselesi. Eğer gümrük memuru sizden şüphelenirse, bavulunuzu açtırıp kontrol edebilir. Böyle bir durumda da 2 telefona kadar izin verildiğini biliyorum. Yani "biri benim kendi telefonum diğeri ise hediye" şeklinde ki cevaplara sorun çıkarmadıklarını duydum. Ama 3 ve üzeri cihazlara sorun çıkarabiliyorlarmış. Aslına bakarsan ben çok duydum 3 tane de getiren, 5 tane de getiren gümrükten elini kolunu sallayarak geçmişler. Hatta benim arkadaşım da yanılmıyorsam 4 tane getirmişti gümrükte kontrol edilmemiş. Daha önce de söylediğim gibi tamamen şans meselesi. Ama şansını artırmak istiyorsan kutularından çıkarıp bavula koymak daha mantıklı böylelikle ticaret yapmadığınıza ikna edebilirsiniz.

• bu iş biraz şans sanırım dediğiniz gibi. işte artık arkadaşa dedim birini bi valize, birini öbür valize koy diye. genelde getirenler öyle yapmış. maksat ticaret amaçlı getirmediğini anlasınlar durumu dediğiniz gibi. teşekkürler.
  • Arkadaşlar, yarın gidiyorum, önce S.F ve L.A sonra doğu NYC. Pahalı da olsa 64 alacağım. Pasaportuma işleteceğim,. Sonuç olarak: Nereden alayım? apple, verizon, att?
    teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: edipoli

Arkadaşlar, yarın gidiyorum, önce S.F ve L.A sonra doğu NYC. Pahalı da olsa 64 alacağım. Pasaportuma işleteceğim,. Sonuç olarak: Nereden alayım? apple, verizon, att?
    teşekkürler..

Apple storedan kontratsız alman lazım , sanırım verizon ve att magazalarında kontratsız satmıyorlar ,ilk apple storeları gez bulamassan verizon att de sansını dene
  • Merhaba,
    Fransa'daki tüm Iphone'lar kilitli mi oluyor? Oradan Orange'dan alsak mesela TR'de kırdırabiliyor muyuz? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niskaji

quote:

Apple Store'lar haricinde yukarıda yazdığım diğer mağazalara da bakabilirsiniz.

Umarım bulursunuz

Tesekkur ediyorum bilgilendirme icin.Bu bahsettiginiz magzalardan alirken de FULL PRICE+KONTRATSIZ olucak sekilde urunu istedigimizde yine sizin daha oncede bahsettiginiz islemleri uygulayarak sorunsuz kullanabilicez yanlis anlamadiysam ? Hani urun satisini yapan arkadas sisteme giris yaparken FULL PRICE+KONTRATSIZ satildigi bilgisini girmezse sikinti olurmu acaba diye dusundugumden soruyorum.Gerci Verizon yakalarsak zaten unlock mevzusunda bir sorun cikmadigi,AT&T de sorun cikarsada ebayden cozuldugu yazilmisti..Neyse kismet bi deneyelim bakalim.Insallah buluruz.

Dedikleriniz aynen doğru.

Apple Store harici yerlerden full price Verizon alırsanız zaten sıkıntı yok, ATT'lerde belki problem çıkabilir, onu da faturanızın olması kaydıyla ATT'ye online başvuru yaparak 3-5 günde, veya ebay'den fatura ihtiyacı da olmadan 3-5$'a açtırabilirsiniz, eğer sisteme kontratsız olarak girilmediyse bu işlemlerden sonra girilir ve kullanılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: el ninos

bu iş biraz şans sanırım dediğiniz gibi. işte artık arkadaşa dedim birini bi valize, birini öbür valize koy diye. genelde getirenler öyle yapmış. maksat ticaret amaçlı getirmediğini anlasınlar durumu dediğiniz gibi. teşekkürler.

bence bagaja verilen valizlere koymamanız. ne olur ne olmaz. aktarma varsa aktarma yapılan ülkede valizlerin açılması çalınması vs olabilir. aktarma olmadığı zamanda olabilir. uçakta yanına alsın. kimse kaç adet alacağına bakmaz. esas sorun Türkiyeye indiğinde pasaport kontrolü sonrasında çıktığınız yerde sizi gümrük memurunun çevirip bakmak istmesi. olabilir evet zaman zaman oluyor. genelde ne valizinize ne de el çantalarınıza bakarlar.
    benim bir defa valizimi xray de baktı. içinde hediye aldığım eşyaları sordu. gösterdim. ticaret amacı hissederse işler karışır. bana geç dedi.

• Valizinizi banttan aldıktan sonra xray nerede var ki üstad?
    Direk çıkılıyor diye hatırlıyorum ama yanlış mı biliyorum acaba

• quote:

Valizinizi banttan aldıktan sonra xray nerede var ki üstad?
    Direk çıkılıyor diye hatırlıyorum ama yanlış mı biliyorum acaba

Gümrük memurunun durduğu yerde, kapının hemen yanı
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.