Şimdi Ara

iphone 5 ten sesim gitmiyor yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce sorunsuz kullandığım iphone umun kaydı düştü...ardından yeniden kayıt ettirdim..ve şimdi ses gitmiyor...hat geliyor...internete giriyo mesaj atıyor ama ses gelmiyor. Ayrıca facetime ile de görüşme yaotığımızda ses gidiyo ama normal aramada ses gitmiyor yardım edebilecek ve başından geçip çözen var mı ?

not : cihaz yurtdışı ve simfree dir

• cihazı restore et. itunes'a bağla geri yükle diyeceksin. büyük bir ihtimal yazılımsal bir problem. diğer uygualamalarda çalışmayıp. arama yaparken çalışmaması yazılımsaldır. yeniden yükle düzelirse buraya yaz. düzelmez ise de yardımcı olmaya çalışalım.
    kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukbekl

cihazı restore et. itunes'a bağla geri yükle diyeceksin. büyük bir ihtimal yazılımsal bir problem. diğer uygualamalarda çalışmayıp. arama yaparken çalışmaması yazılımsaldır. yeniden yükle düzelirse buraya yaz. düzelmez ise de yardımcı olmaya çalışalım.
    kolay gelsin.

tamam hocam deneyecegim cok sagol allah razi olsun geri donus yapacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun benim başıma da geldi, büyük ihtimalle sorun donanımsal, mikrofonun bozulmuş olabilir. Ancak yine de yazılımı yeniden yüklemeyi dene. Olmazsa bir servise gönder, facetime için kullanılan mikrofon farklı olduğu için sesinin gitmesi gayet doğal, telefonda çift mikrofon var, biri konuşmak için diğeri facetime gibi uygulamalar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkanayran

Aynı sorun benim başıma da geldi, büyük ihtimalle sorun donanımsal, mikrofonun bozulmuş olabilir. Ancak yine de yazılımı yeniden yüklemeyi dene. Olmazsa bir servise gönder, facetime için kullanılan mikrofon farklı olduğu için sesinin gitmesi gayet doğal, telefonda çift mikrofon var, biri konuşmak için diğeri facetime gibi uygulamalar için.

donanim tarafina baktirdim servis hoparlorden degil dedi aksam deneyecegm olmadi saglam bir servise goturcem

• quote:

Orijinalden alıntı: melihaga

quote:

Orijinalden alıntı: mkanayran

Aynı sorun benim başıma da geldi, büyük ihtimalle sorun donanımsal, mikrofonun bozulmuş olabilir. Ancak yine de yazılımı yeniden yüklemeyi dene. Olmazsa bir servise gönder, facetime için kullanılan mikrofon farklı olduğu için sesinin gitmesi gayet doğal, telefonda çift mikrofon var, biri konuşmak için diğeri facetime gibi uygulamalar için.

donanim tarafina baktirdim servis hoparlorden degil dedi aksam deneyecegm olmadi saglam bir servise goturcem

Mikrofondan demek İstedini herhalde. O arızayı sıradan servisin çözmesi çok zor benim telefonumu iki gün kullandılar sorun yok dediler ancak ben aynı sorunun devam ettiğini gördüm. O yüzden yetkili teknik servisin görmesi isabet olur.

• arkadaşlar restore yapmak istiyorum acil yardım bekliyorum sizden. . .

iphone 5 --7.0.4 bulamadım nasıl restore edileceğini acil yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca arkadaşlar viberden arama yaptım ses gidip geliyor ama avea hattımı takınca ne ses geliyor ne gidiyor ? ne yapmam lazım ?

restore etmeyi deneyeceğim....

bu tip bi olay başına gelen var mı ?
  • yardim up up

• Hocam restore et. Sonuça değişmezse bir teknik servise başvurman gerekebilir.
  • Aynı sorun 4s'te başıma gelmişti. Kulaklık takdığımda konuşabliyordum. Muhtemelen şarj soketi bozuk. Nette araştırma yaparsanız görürsünüz. Kimisi şarj soketini kolonya v.s. ile fırça-kulak çubuğu v.s. kullanarak temizlediğinde sorunu çözdüğünü söyledi ama ben yapamadım ve tamirciye verip sorunu çözdürdüm. Tamire verirken sorunu çözerim diye bir garanti vermemişti.Tamirci kimi zaman sorunun çözüldüğünü kimi zaman çözülmediğini belirtti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Hocam restore et. Sonuça değişmezse bir teknik servise başvurman gerekebilir.

hocam restore nasıl edeceğim bi söyleseniz ?
  • quote:

quote:

Cihazı bilgisayarına bağla,iTunes üzerinden yap.
  • quote:

quote:

quote:

cihazın home tuşuna basılı tuttum itunes a bağladım iphone u geri yükle dedim tamam mıdır ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

cihazın home tuşuna basılı tuttum itunes a bağladım iphone u geri yükle dedim tamam mıdır ?

Home tuşuna basmana gerek yoktu. Yaptığın diğer işlem doğru.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ilgine çok teşekkür ederim hocam 54 dakika falan var bilgi vereceğim. . . çok sağol...yıllardır her bilgiyi buradan öğrenmek...

4 mb s3 virgie ekran kartımın sorunlarını buradan çözüp bugünlere gelmek. . . vay beeee....

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam yaptıktan sonra hiçbir ey silinmemiş telefonda. . . şimdi hatla deneyeceğim...

normalde restrore yapıtığımızda herşey silinip başa dönmüyor muydu telefon ?

• Yeni iPhone olarak ayarlarsan silinir ancak ayarlamazsan aynen devam eder.
  • quote:

Yeni iPhone olarak ayarlarsan silinir ancak ayarlamazsan aynen devam eder.

hocam viberdeb arama yaptın ses gidip geliyo bakalım şimdi normal hattan ne olacak ?
  • değişen bişey yok hala çalışmıyor :(
    @Recharged
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.