Bildirim
iPhone 5 Telefonda Tarih ve Saat Değişmiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iTunes’ta yedeğinizi alın . Mutlaka alın. Hatta yedekleme tamamlandıktan sonra bir daha yedekle basıp tamamlanmasını bekleyiniz.
İtunestan dfu modda telefonu sıfırlayıp . Mümkünse Bilgileriniz önemli değilse ; Yeni iPhone olarak TEMİZ kurulumu(yedekten geri dönmeden ) tamamlayın..apple support
Konum, tarih ve saat sorunları yaşıyorsanız iPhone veya iPad yazılımınızı güncelleyinhttps://support.apple.com/tr-tr/HT210239
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 28 Ağustos 2020; 22:23:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam elimde temiz fakat elma logosundan sonra kirmizi ekran verip kapanan iphone 5s var buyback kamp kullanmak istiyorum
Telefonculara sordum net cvp alamadim yazilim cokmesi diyen var nand anakart hatasi diyen var anakart ise 150-200tl masrafi olurmus bu sorunla karsilasip cozumunu bulan var mi acil deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim 😏
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler