Şimdi Ara

iPhone 5 Telefonda Tarih ve Saat Değişmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. iPhone 5 telefonumda tarih 10 Ocak 2001'de takılı kaldı ve ne yaparsam değişmiyor. Ağ ayarlarını vs. sıfırladım ama yine aynı. Safariye girince ''güvenli bağlantı sağlanamadı'' diyor ve Whatsapp'a da girmiyor. Nasıl düzeltilebilir yardımcı olur musunuz?

İtunestan dfu modda telefonu sıfırlayıp . Mümkünse Bilgileriniz önemli değilse ; Yeni iPhone olarak TEMİZ kurulumu(yedekten geri dönmeden ) tamamlayın..
    apple support
    Konum, tarih ve saat sorunları yaşıyorsanız iPhone veya iPad yazılımınızı güncelleyin
    https://support.apple.com/tr-tr/HT210239

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 28 Ağustos 2020; 22:23:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aslannn A kullanıcısına yanıt
    Hocam elimde temiz fakat elma logosundan sonra kirmizi ekran verip kapanan iphone 5s var buyback kamp kullanmak istiyorum

Telefonculara sordum net cvp alamadim yazilim cokmesi diyen var nand anakart hatasi diyen var anakart ise 150-200tl masrafi olurmus bu sorunla karsilasip cozumunu bulan var mi acil deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim 😏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 maddede iOS 15 özellikleri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.