Şimdi Ara

iPhone 5 Siyah Soyulma Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, kasimdan beri siyah iPhone 5 kullaniyorum bi tanidigim S e gectigi icin hediye etmisti, baya hor kullanilmis soyulmus bir cihazdi. Cihazin kendi kendine uygulamalara girmesi ve ekranin yanlis tepkiler vermesi sonucu sifiriyla degisimi yapildi. Yeni gelen telefonda henuz bir soyulma yasamadim ama her ne kadar dikkatli kullansam da gecen hafta gelen telefonda iki tane beyaz nokta siritmaya basladi bile.
    Abimde beyazi var onda soyulma sorunu yok ama arka kenar kisimlari cizik yani sadece o kisimlar. Sifir telefonu soyulma sorunu dolayisiyla beyaziyla degismeli miyim sizce? Dikkatli kullanirsam yine boydan boya soyulur mu? Cevaplar icin simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende ipod touch 5 in siyahi vardi ip5 ile ayni kasaya sahip asagi yukari. Neredeyse silikon kilifindan hic cikarmamama ragmen soyulmalar olmustu nokta kadardi ama goze batiyor ve rahatsiz ediyordu. Beyaz ile degismekte fayda var tekrar olacak cunku. Ya da uzerine eklenip 5S alinabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChasingTheSun C kullanıcısına yanıt
    Dostum bu sorun kullanıcı sorunu değil bunu artık silip atın kafanızdan.. Bu tamamen mantıksız bi üretimin eseri.. Yani şöyle ki sen gidip alüminyum bi parçanın üzerine siyah boya at ve o parçayı çok değil 1 yıl kenarda beklet nasıl alüminyumun boyayı kustuğunu ve üzerinden attığını gör.. İstediğin kadar dikkat et yeterli derecede güneş ışığı aldığında o boya atıcak kaçarı yok.. Sırf bu yüzden adam elindeki kasa stoğu çöp olmasın diye yamalı eşşek gibi uzay grisi diye telefon uydurduda çatır çatır satıyo millete..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrgzllr -- 10 Nisan 2014; 19:04:18 >
  • Sırf bu yüzden 5S gold a geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrgzllr

Dostum bu sorun kullanıcı sorunu değil bunu artık silip atın kafanızdan.. Bu tamamen mantıksız bi üretimin eseri.. Yani şöyle ki sen gidip alüminyum bi parçanın üzerine siyah boya at ve o parçayı çok değil 1 yıl kenarda beklet nasıl alüminyumun boyayı kustuğunu ve üzerinden attığını gör.. İstediğin kadar dikkat et yeterli derecede güneş ışığı aldığında o boya atıcak kaçarı yok.. Sırf bu yüzden adam elindeki kasa stoğu çöp olmasın diye yamalı eşşek gibi uzay grisi diye telefon uydurduda çatır çatır satıyo millete..

Cok takiyorum bi de su cizik konusuna ya. Yani her ne kadar benle yasamicak olsa da kendi kendine soyulmasi cidden sinirimi bozuyor. iPhone ile besinci senedeyim boyle rezillik gormedim ya cidden yaziklar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

Sırf bu yüzden 5S gold a geçtim

5S e hic gerek duymadim zaten ekran kilidi de kullanmiyorum parmak okuyucusu icin de gecmek mantikli gelmedi.Duz serilerle degistiriyorum iki yilda bir ;)

• Yav tamamda haci o logo nedir sayfanın yarısına kadar , bir de alıntı yapıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İ phone 5s im var beyaz sürekli kaplı kullanıyorum hiç bir soyulma ve çizik yok arkadaşım da ip 5 var siyah kaplı kullanıyor ondada soyulma fln yok bence tamamen kapsız kullanmaktan kaynaklanan bişey

• ChasingTheSun C kullanıcısına yanıt
    Aynı durumu bnde yaşadım, insanın dakka başı aman çizildimi aman ters koyduk boyası attımı diye tel kullanması zevkten çok eziyete dönüyo.. baktım olucak gibi değil sattım kurtuldum valla.. Piyasada 5 gibi karizma cihaz var mı yok(5s bile yanında kötü duruyo bnce sadece home tuşu cidden süper) bidaha 5 alır mıyım asla almam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrgzllr

Kendi kendine boya atması gibi bir durum söz konusu değil. Uzun zamandır siyah iPhone 5 kullanan biri olarak yapıyorum bu yorumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 11 Nisan 2014; 1:59:20 >
  • cihazın boyası kendi kendine atmaz kılıfsız kullanırsanız atar masa üstüne koyarsın cebine sokup çıkartırken veya ellerinizin hafif nemli (terli) olması bu durumu tetikler en iyisi cihazın görselliğini bozmıycak bir kılıf takmak şeffaf cam kılıflar var yakından bakmadkça kılıf olduğu anlaşılmıyor . tercih sizin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChasingTheSun

Arkadaslar merhaba, kasimdan beri siyah iPhone 5 kullaniyorum bi tanidigim S e gectigi icin hediye etmisti, baya hor kullanilmis soyulmus bir cihazdi. Cihazin kendi kendine uygulamalara girmesi ve ekranin yanlis tepkiler vermesi sonucu sifiriyla degisimi yapildi. Yeni gelen telefonda henuz bir soyulma yasamadim ama her ne kadar dikkatli kullansam da gecen hafta gelen telefonda iki tane beyaz nokta siritmaya basladi bile.
    Abimde beyazi var onda soyulma sorunu yok ama arka kenar kisimlari cizik yani sadece o kisimlar. Sifir telefonu soyulma sorunu dolayisiyla beyaziyla degismeli miyim sizce? Dikkatli kullanirsam yine boydan boya soyulur mu? Cevaplar icin simdiden tesekkurler

Biraz çizilsin o kadar da olsun millet telefonun dibine girip bakmıyorlar ve telefon senle yasamıyor az çizilsin zaten 1-2 seneye değiştircen keske o kadar bakmaya zaman harcamadaymisim dicen

• O.Beverly kullanıcısına yanıt
    Şimdi burda 5 in boya atıp atmadığını hiç tartışmayalım isterseniz çünkü hiç gerek yok görünen köy klavuz istemez ;) Bnde kullandım 5 i ve bidaha asla elime almam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChasingTheSun

quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

Sırf bu yüzden 5S gold a geçtim

5S e hic gerek duymadim zaten ekran kilidi de kullanmiyorum parmak okuyucusu icin de gecmek mantikli gelmedi.Duz serilerle degistiriyorum iki yilda bir ;)

5S e geçiş sebebim bunlar değil, şu bir gerçek siyah iphone 5 serinin en karizmatik telefonu ama gelin görünki birsürü çeşit kılıf denedim, kenarlarını kapatsan alt üst açıkta kalıyor heryerini kapatan kılıf kullansan içine aldığı toz bile çizmeye yetiyor boyasını. Belli bir dönem kılıfla kullanın sonra kılıfı çıkartın telefonun ne kadar zarif ve şık olduğunu hatırlayacaksınız.
    Sırf cep telefonunu cebimde rahat taşıyamadığım için gold a geçtim, ön arka jelatinini yaptırdım cebimde rahatlıkla taşıyorum.

• Gördügünüz gibi simdiye kadar gelmis geçmis en iyi iphone4tür bence :D
  • En çok hangi rengi soyuluyor yeni alacaklar için bir seçenek olabilir. 3'ü de aynı derece soyuluyorsa koruyucu kapak kullanmak mı gerekir? 5S'i baz alarak konuşalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad -- 11 Nisan 2014; 11:44:25 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İphone 4 ün gözünü seveyim paslanmaz boyasız çelik kasa artı cam sıfır boya sıfır sorun

• Boya soyulmasından ziyade aliminyumun aşınması ile ortaya çıkıyor.Bu 5 ve 5s'lerde halen devam ediyor beyaz gold dahil. fakat siyahta olduğu kadar uzaktan belli olmuyor.4s'i beyaz kullandım 5'i siyah aldım memnunum arada slim armor ile arada 3mm kılıfla kullanıyorum.Bu olay siyah arabadaki çiziklerle beyaz arabadaki çizikler gibi sonuçta siyahta daha çok belli ediyor.
  • Ben de arkali onlu jelatin yaptirdigim aldigim gibi. Suruyle kilifim var ama kimi kullanisli degil kimi gorselligi bozuyor. Bumper aldim bugun biraz da bunla takilicam ama cebe koyarken sikinti. Her sekilde sikintili bu cihaz ya keske fark verip sifir beyaz alsaymisim diyorum

• Benimde siyah iPhone 5'im de nokta kadar boya atmaları var garantiye versem beyazı ile değiştirirler mi ? Garantim bilkom.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.