Şimdi Ara

iPhone 5, şekil değiştirmeye başladı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
3
Favori
18.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CyranoBer

Walla arkadaslar ben size durumu soyle bir özetliyim. Apple uzun sureli bir beklenti olusturup iphone5 i cikardi ama bu süre icinde zayif gecmis modellerinin zayif noktalarini hiç etüd etmemiş anlasilan.
    Nedir kronik sorunlar pil sinyal gücü ve genel íşlev yetersizlikleri.
    Telefonu uzatip pil icin yer kazanmişken tam bir gerizekalilik örneği göstererek funlara caka yapma adina cihazi incelttiler şimdi yeni ios versiyonuyla pili daha da zorluyorlar durum daha da berbat oldu. Sinyal alimi kesinlikle daha zayif 4s e göre 3 tane iphone 5 ile denedim arkadaşlarimin cihazlariyla. Kesinlikle daha zayif.
    Yeni cihazla yeni bir ios cikarip bu bluetooth dur radyodur adamakilli geniş ferah bir ekrandir vs. Gibi zamanin artik standart kabul edilen özelliklerini eklemesi lazimdi. Apple bunlari yapmadigi gibi seri üretim hattinin kalite kontrolunu de tamamen boşladi ilk cikan iphone 5 ler kutudan tam anlamiyla cizik hasarli cikiyordu. Daha yazacak cok sey var zamanim yok. Kisacasi 5 lerdeki cerceveyi olusturan aliminyumun cok yumusak bir alasim oldugu anlasiliyor . Bu tur metaller cabuk cizilir ve deforme olur. Tasarimciyim metal malzeme karakterini bilirim.
    Herkese iyi aksamlar

Not: Bir onceki mesajimda note2 nin sağlamligindan bahsettim anlasilan bazilari iphonelarini farkli amaclar icin kullaniyor ne dersin "Ministry of Darkness" ?

Gerçektende kaşınıyorsun sen.

Bir sene Galaxy Note kullandım,yazdığım diğer mesajda belirttiğim nedenlerden ötürü ,Galaxy Note 2 alabileceğim halde ,iphone 5 aldım.

Şimdi bunlar beni ilgilendirmiyor dersen ,kendi kendine ilk yorumunda dahil bir düşün ,ben bu yorumları niye yapma gereği duyuyorum diye.

Yada boş ver düşünme,benin senin yerine nedenleri yazayım.

Senin seçtiğin ,kullandığın en iyisidir diye ,bilinç altın egolarını dürtüyor senin.

Aslında sen en iyisine sahip olduğuna ikna olamamışsın hala,gelip burada yaptığın yorumlarla,en iyisini ben kullanıyorum,telefon dediğin budur diye ,aslında başkalarının nazarında ,kendi,kendini iknaya çalışıyorsun.

Ayrıca ,İphone u isteyen istediği amaç için kullanırda.

Seninkini pek çıkaramadım.

Sen varya O elindeki ,Tablet Telefon kırması ile iphone 5 ile hangi açıdan kıyaslarsan kıyasla,iphone 5 ile kıyaslamakla baştan fail sin.

Sen ve senin gibilere göre ,iphone alan herkes,hatun için ,hava için alır ya iphone u.

Galaxy Note 2 ile hatun yapabileceğini pek sanmıyorum.

Ama çok güzel ,baş parmak uzatırsın. Tanınmamak için kulağına dayadığın an zaten ,sol veya sağ profilin komple telefon profili oluyor.
    Birde ,mangal yaparken,iyi ateş harlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone 4 bile halen müthiş bir telefon tabiki iphone 5 daha iyi
    Ama öğrendiğim birşey varki androide bir daha para vermem.Yaşasın kalite apple ve appstore
  • :) Kopuyorum valla devam millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Apple dan açıklama gelir şimdi
    ters çevirip bi daha üstüne otursunlar düzelir o

Oha.

• Androidim de var. İos cihazimda. İkisinin de guzel yanlari var. İphone baska bir guzel. Baska bir stabil kabul etmek lazim.
    Yamuldu duyorlarda o nasil bir g.t ki telefonu yamultmus. İki cihazimida yan cebimde tasirim. İkisinden de memnumum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike.xxlarge

Androidim de var. İos cihazimda. İkisinin de guzel yanlari var. İphone baska bir guzel. Baska bir stabil kabul etmek lazim.
    Yamuldu duyorlarda o nasil bir g.t ki telefonu yamultmus. İki cihazimida yan cebimde tasirim. İkisinden de memnumum.

Gözlerim yaşardı helal arkadaşım gerçekleri savunabiliyorsun
    Lakin bazı androidçi arkadaşlar sırf apple çamur atmak için mesaj yazıyorlar...Kendileri inanıyorlarmı acaba söylediklerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: modernbodyci

quote:

Androidim de var. İos cihazimda. İkisinin de guzel yanlari var. İphone baska bir guzel. Baska bir stabil kabul etmek lazim.

Lakin bazı androidçi arkadaşlar sırf apple çamur atmak için mesaj yazıyorlar...Kendileri inanıyorlarmı acaba söylediklerine

Bosverin onlari. Meyve veren agac taslanir. Androidin gelecegi cok parlak simdiden ogrenmek icin aldim o cihazida. Bu arada bluetooth un amaci dosya gondermek degil. En azindan apple yaparken o amacla yapmamis ama anlayabilene.

• quote:

quote:

Gerçekleri değil senin düşüncelerine uygun olanı yazdığı için tebrik etmişsin.

Bazı Applecılar da var ki nedense sırf Apple'a toz kondurmamak için saçmalıyorlar. İlginç olanı kendileri de inanıyorlar söylediklerine. Bunu açıkla madem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 3 Ocak 2013; 17:12:20 >

• @Erchamion

şimdi burada ikisinide bol bol kullanmış birisi olarak uzun uzun yazardımda neyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

quote:

Gerçekleri değil senin düşüncelerine uygun olanı yazdığı için tebrik etmişsin.

Bazı Applecılar da var ki nedense sırf Apple'a toz kondurmamak için saçmalıyorlar. İlginç olanı kendileri de inanıyorlar söylediklerine. Bunu açıkla madem.

Dostum birsey mi ima ediyorsun. Daha acik konussan diyorum.

• Sirf bu konuya milletin atismalarini okumaya girer oldum,bu ne agresiflik ,sokakta falan denk gelseniz kesin ya hastenelik ya karakolluk olursunuz.isinize ve cebinize hangisi uygunsa onu alin.sanki bu firmalar sizin onlari dusundugunuz kadar sizi dusunuyormu ki,onlarin derdi daha fazla nasil kasayi doldururum derdinde.isinize hangisi geliyosa alin gitsin ,birbirinizle tartismaya,sahsi durumlari anlarim tamam ama biri iphone ve android hakkinda olumlu olumsuz bisey dedigi zaman karsilikli fikir alisverisi yapmak yerine kavga cikiyor.sakin ve saygili ,bilgi alisverisi yapin arkadaslar gerek yok bunlara .

• Su fanatiklerden oldum olasi nefret etmisimdir. Fanatik iphone culardan. Fanatik androidcilerden biktim yaw. Android forumlarina girin bakin. Telefonlarda yazilimlarida sorunlarla dolu. Bunlari asmakla ugrasacagina iphonecularla ugrasiyorlar.
    Ayni sekilde. İphoncularda telefonlarinda bircok eksik var (Jb ile bir sekilde asiliyor ama) Onlarda anroidcilere cevap yetistirmeye calisiyorlar.
    Bu isin sonu yok. Hangi cihaz olursa olsun hep eksikleri olacak.
    Zekaya sahip bir telefon uretilse. Dusunebilen cevap verebilen. Bu seferde niye alisverise gitmiyor diye eletirecegiz. Gerek yok bunlara. Bence bir insan icin en iyi cihaz beklentilerini karsilayan cihazdir.

Mesela bana gore en iyi cihaz. İp4 tur. Nedeni jb nin bir cok surumde olmasi ve hala cok stabil bir sekilde her isimi gormesi.
    Baska bir iyi telefonda note2. Nedeni de buyuk ekrani sayesinde oyunlarda keyif veriyor olmasi ve her uygulamanin ozellikleri kisitlanmis ta olsa ucretsiz olmasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mike.xxlarge -- 3 Ocak 2013; 18:04:56 >
  • Apple şimdide taşımayı bilmeyen almasın der.
  • Samsung olsaydi kirilmisti.

• Ya anlamıyorum bu konuya ne kadar taktınız iphone yamulmuşmuş.Telefon arkadaş yamulabilir kırılabilir bozulabilir herşey olabilir sonuçta tanrı yapmadıya...
    150 bin tl lik araba bile hurdaya dönüyor yeri geliyor.Kimse ben duvara bindirdim, geri gittim, çarptım araba kırıldı diye hesap sorabiliyormu? Apple çıkıpda kıç cebinizde telefon varken oturmayın dese sivri bir çıkış mı olur hayır? Herşeyin bir usulü var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modernbodyci -- 3 Ocak 2013; 19:50:38 >
  • Telefona o kadar para verip aynı zamanda o kadar da hor kullanan adama koymaz bu problem.

Gitsin yenisini alsın. Android fanboyları doluşmuş yine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellesharr

quote:

Orijinalden alıntı: Espion

fakirlerin telefonu almamak için aramadığı sorun araştırmadığı problem kalmadı. milyonlarca satılmış bir ürünün zorlanmadan değişik şekillere girmiş 100 örneğini bulabilirsiniz. ben bu iphone 5 e 1 şişe ayranı tam tepesinden üzerine döktüm ve 12 saat off kaldıktan sonra çalışmaya devam etti. gerisi umrumda olmaz.

Ayran mı döktün o zenginlikle chivas filan dökmeliydin pis fakir ayran içiyor :)

köylüyüz ama köy bizim kardeşim =)
    kebapla ayran muazzam ikili.

bu konuyuda gereksiz uzatmanın bir anlamı yok kırılmış olsa kırılmış diye laf ederdiniz bükülmüş olunca bükülmüş diye laf ediyorsunuz. bukadar ince ve hafif bir telefon drop testlerde kalas gibi s3 ü dövüyor oturun halinize yanın =)

• Objektif olarak gerceklerle yuzlesebilmeyi ogrenmek lazim diye düsunmusumdur hep. Gercekleri gormezden gelmeye calismanin en tipik örnegi konuyu kişiselleştirip sen ben sidik yarisina cevirmektir. "Massive" in akli yettigince yapmaya calistigi gibi. Yazdiklarima dogru durust cevap vermek yerine mangal yellemekten kiz tavlamaktan bahsetmekle iphone 5 in hatalari duzelmez.
    Funlar olarak durumun farkinda oldugunuzu Apple a hissettirmek daha dogru olur. Bu arada Note2 ile mangal yellemeyi de deneyecegim ise yararsa diger eşsiz özelliklerinin yaninda bunu da anlatacağim

• Bir de farklı yönden bakmak lazım, o kadar yamulmaya rağmen cihaz çalışmaya devam ediyor. Amma da sağlammış yani...

• bir tane insanda demiyorki bu salaklara a.q sadece arka cebinemi koyunca yamuluyor ya arkadasım belkide sen koltugun uzerinde onuttun bende uzerine oturdum ozaman nolcak

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.