Şimdi Ara

iphone 5 şarj soketi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 adet şarj cihazım var bunlardan biri iphone 6 orjinal şarj aleti diğer 2 si a kalite şarj aletleri.Bu 3'ü de diğer telefonlarda sorunsuz çalışmakta.
    daha önceden tozdan dolayı kopukluklar yaşamıştım fakat tozları alınca düzelmişti. 2 gün önce tekrar olmaya başladı hatta yeni aldığım şarj aletini hiç görmedi.Daha sonra tekrar tozladı aldım sorun düzelmedi. Sadece iphone 6 şarj aleti ile şarj edebiliyorum onda da aşırı temassızlık oluyor(kablo çok yıpranmış). diğer şarj aletlerinde ise telefon kapalıyken şarj oluyor ve telefonu geri açıyor. Ama telefon açıkken kabloyu görmüyor.Sorunun ne olduğunu çözemedim.
    Çözüm soket değişimi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennyfialgoo -- 16 Mart 2016; 17:21:48 >

• jönöööööööööööööööööööööö
  • up up up up
    konuyu okuyabilirseniz temizlediğimi ve şarj aletlerini diğer telefonlarda denediğimi söylemiştim çalışıyorlar
    kendi telefonumda kapalıyken şarj ediyor fakat açıkken görmüyor
    itunes'dan restore dahi yaptım
  • up up up up up up
  • Batarya problemi olabilir.
  • bennyfialgoo B kullanıcısına yanıt
    Merhaba kolay gelsin;
    Öncelikle appke ios 7 çıktıgında 3 parti usb kabloları engelledi ama yani demek iştedigim apple chip yoktu sarj edemiyor'du sonra ios 7 destekli usb kablo cıktı sonra ios 7.1.2 sürüm geldi 3 parti ios 7 destekli olan önünü kesti ama ios 8 cıktıgında ios 8 destekli usb kablo piyasada oldu..
    iphone usb kablo cep telefonu taktıgınızda acaba bu aksesuar desteklenmiyor ve güvenilir bir sekilde sarj etmeyebilir gibi mesaj çıkıyor mu?
    Çıkıyorsa genelde chip destekli ama apple lisansı yok illa sarj etmesini iştiyorsan cep telefonu uçak modunu al cep telefonu sarj etmeye başlıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaturka12 -- 17 Mart 2016; 22:42:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.