Şimdi Ara

iPhone 5 pil değişim için gittim ve...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Randevumdan 10 dk önce baktılar. Bu konuyla ilgili Genius Bar'dan ayrı bir masa yapmışlar. Önce seri numarasından sorguladı, uygun zaten buna. Ancak pili kontrol ettiğinde pil durumu çok iyi olduğu söylendi. 4 kutu var 2'si yeşil, 1'i sarı, 1'i de kırmızı olacak şekilde. %95'lik bir orandaymış pilim. Sarı veya kırmızıda olursa değiştiriyorlar. Ayrıca küçük bir not, sanırım garantisi bitmiş cihazlarınkini ücret karşılığı değiştiriyorlar. Ücreti 160+ KDV. Değişim olmadı ama hizmetten memnun kaldım.

• Değişim kapsamında ve cihaz kırmızı çıkarsa ücretsiz batarya değişiyor. Yani garanti olup olmaması önemli değil.
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Olabilir, benden önceki arkadaşa öyle söyledi. Belki o arkadaşınki de yeşil çıkmıştır.
  • Ben bugün gittim, bahsettiğiniz yeşil sarı kırmızı ışıkları bilmiyorum, benimki değişim programı dahilinde diyince direkt değiştirmeye götürdüler. :D Telefonu değiştirecekler sandım fakat sadece batarya değişti. 2 saat sonrasında teslim aldım telefonu.
  • Cihazin kac yillik hocam ? Bence yesil bile olsa memnuniyet adina degistirilmesi gerekirdi diye dusunuyorum yesil renginde kendi arasinda degerleri var %80-%70 gibi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Cihazin kac yillik hocam ? Bence yesil bile olsa memnuniyet adina degistirilmesi gerekirdi diye dusunuyorum yesil renginde kendi arasinda degerleri var %80-%70 gibi .

%95 çıktı, 2 yıla yaklaşıyor.

• %95 cok iyi bir deger , swap cihaz pilleri boyle degil iste, kendimden biliyorum 6 defa swap cihaz almistim 3gs model hic birinin pili %90 cikmadi %75%80 arasindaydi degerlerin cok iyi ve bence muhtemelen kafana gore sarja takiyorsun en dogru yontem bu cunku .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır ben değişim istiyorum performansı çok düştü banamı inancaksın bu teste mi memnun değilim deseniz %98 değişmişti :D
  • çok saçmaymış bu muhabbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdilKullanımKotası

quote:

Cihazin kac yillik hocam ? Bence yesil bile olsa memnuniyet adina degistirilmesi gerekirdi diye dusunuyorum yesil renginde kendi arasinda degerleri var %80-%70 gibi .

Hocam pil durumu cidden iyi çıkmış. Nasıl şarj ediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: soyturk58

hayır ben değişim istiyorum performansı çok düştü banamı inancaksın bu teste mi memnun değilim deseniz %98 değişmişti :D

Ben demiştim olmuyor maalesef...

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: AdilKullanımKotası

quote:

Hocam pil durumu cidden iyi çıkmış. Nasıl şarj ediyorsunuz?

Uzun zamandır annem kullanıyordu, bana verdi. Kendisi çok az kullanır telefonu. 1-2 haftadır bende.

• 2 yıllık telefonun pili %95 olması çok şaşırtıcı
    Nasıl bir batarya tasarrufu sağladınız hocam ?
    Benim 4s im 8 aylık pil %80

• Arkadaşlar dediğim gibi annem kullanıyordu telefonu. O kadar az kullanır ki 2 gün bile şarj etmediği olurdu. Bana dayanamaz ama, günde 3 kere şarj ediyorum neredeyse. 2-3 ay sonra görün benim pili.

• Merak etimde evde pil değerini öğrenebilirmiyim? Uygulama falan var mı?

• 1,5 yıl sonra şarjımın az gitmesi sebebiyle yaptırdığım testte %82 ile yeşil çıktı, aldığım bilgiye göre garanti süresi içerisinde %80in altına düşerek en az sarı oldugunda degisim yapıyorlarmış.

• bu testi evde yapabilir miyiz cihaz üzerinden (pc yok)

• Apple sitesine söyle yazmış:

quote:

iPhone 5'inizi pil değiştirme işlemine hazırlamak için lütfen aşağıdaki adımları uygulayın:
    Verilerinizi iTunes veya iCloud'a yedekleyin
    iPhone'umu Bul'u kapatın
    Ayarlar > Genel > Sıfırla > Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil öğesine gidip tüm verileri ve ayarları silin

Eskiden pil şikayeti için gidince cihazı sıfırlamayın yoksa pilin geçmiş şarj istatistikleri siliniyor diyorlardı. Şimdi farklı bir şekilde mi kontrol ediyorlar? Siz nasıl götürdünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anorian -- 2 Eylül 2014; 13:26:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anorian

Apple sitesine söyle yazmış:

quote:

iPhone 5'inizi pil değiştirme işlemine hazırlamak için lütfen aşağıdaki adımları uygulayın:
    Verilerinizi iTunes veya iCloud'a yedekleyin
    iPhone'umu Bul'u kapatın
    Ayarlar > Genel > Sıfırla > Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil öğesine gidip tüm verileri ve ayarları silin

Eskiden pil şikayeti için gidince cihazı sıfırlamayın yoksa pilin geçmiş şarj istatistikleri siliniyor diyorlardı. Şimdi farklı bir şekilde mi kontrol ediyorlar? Siz nasıl götürdünüz?

Sıfırlamıştım.

• gecen bende kontrol ettiğimde değişim programında olmadıgını gordum.yalnız sarj bendemı boyle yoksa herkestemı aynı bilmiyorum.bazen %15 den direk kapanıyor.keza gun ıcınde oynamaya gelmıyo yoksa akşam etmıyor.nasıl başa çıkıcaz bu sarjla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.