Şimdi Ara

iPhone 5 Mayıs Ayında Ne Kadar Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mayıs ayında almayı düşünüyorum şuan 2190 civarında satılıyor 16GB.Sizce mayıs ayında ne kadar olur?

Edit:Avea'da 2139 şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal K. -- 28 Ocak 2013; 15:05:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: What's Up Man

Mayıs ayında almayı düşünüyorum şuan 2190 civarında satılıyor 16GB.Sizce mayıs ayında ne kadar olur?

Edit:Avea'da 2139 şuan.

bence aynı kalır fiyatı düşmez ha ikinci el ya da yurtdışı almak istersen onlarda arap saçı gibi
  • Muneccim olan bi adim one ciksin beyler!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AppleStory bir an önce açılırsa, ancak o zaman ciddi bir fiyat oynaması olabilir. Ya da Paraf Card'ın yaptığı gibi bir kampanyayı denk düşürmen gerek. Yoksa operatörler kontratsız fiyatı pek aşağı çekmezler.
  • carrfour da kampanya var su sıra 2000 tl cıvarında olmus ama ordan da ne derece alınır ya :) bu telefon kampanya harıcınde degerınden cok bişi kaybetmez bence mayısda olsa olsa 1950 yada 2000 tl olur hala oda zor
  • Ciddi bir fiyat oynaması olmaz diye düşünüyorum 50-100 lira aşağı düşebilir belki fiyatı tabiki bunlar sadece öngörü 50-100 lira bütcenizde fark acmayacaksa eğer carrefourdan alabilirsiniz fiyat şuan gayet iyi ama mayıs ayına kadar kampanya süresi devam etmez diye düşünüyorum.

İyi Forumlar :)
  • ben turkcellden 100 tl taksitle hem dokunmaz bir anda 2bin tl çıkarmak koyar adama operatörlerden almak mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WADE46

ben turkcellden 100 tl taksitle hem dokunmaz bir anda 2bin tl çıkarmak koyar adama operatörlerden almak mantıklı

Kaç taksitle aldınız?Turkcell yanında hediye internet veriyor mu?
  • hb'da 2000'e düzlerler bence
  • biraz sıcak fırsatları takip edin morhipo 1850tl'ye sattı, carrefour 1999tl'ye sattı a-101'e gelecekti ne oldu bilmiyorum
  • 2000 lira düzlerler büyük ihtimalle
  • quote:

quote:

ben turkcellden 100 tl taksitle hem dokunmaz bir anda 2bin tl çıkarmak koyar adama operatörlerden almak mantıklı

24 ay taksitle 100 tl 2400 tl 2 yıla yayılan ödeme planı kredi kartı limiti yer tutmaması 100mb verdide 10 dk sürdü internetli paket kullanman lazım bence avantajlı şuan 2100 civarında piyasada 300 tl fazla değil bu avantajlar yanında

• selefi olan iphone 4s in yerini alır. fiyatı 4s ile aynı olur
  • quote:

quote:

quote:

24 ay taksitle 100 tl 2400 tl 2 yıla yayılan ödeme planı kredi kartı limiti yer tutmaması 100mb verdide 10 dk sürdü internetli paket kullanman lazım bence avantajlı şuan 2100 civarında piyasada 300 tl fazla değil bu avantajlar yanında

Turkcell üyesi olmam gerekmiyor değil mi?Eğer öyleyse gerçekten avantajlıymış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Turkcell üyesi olmam gerekmiyor değil mi?Eğer öyleyse gerçekten avantajlıymış.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/akilli-cep-telefonlari/Apple-iPhone-5.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

biraz sıcak fırsatları takip edin morhipo 1850tl'ye sattı, carrefour 1999tl'ye sattı a-101'e gelecekti ne oldu bilmiyorum

Aynen. 1899 TL'ye 4 ay erteleme + 10 taksit Vatan'dan aldım. Çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

biraz sıcak fırsatları takip edin morhipo 1850tl'ye sattı, carrefour 1999tl'ye sattı a-101'e gelecekti ne oldu bilmiyorum

Aynen. 1899 TL'ye 4 ay erteleme + 10 taksit Vatan'dan aldım. Çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu

İyi almışsın.
  • Şu an 1899 TL civarına bulabilirsin.

Mayıs'da diğer markalarda yeni modellerin gelmesi ile (Galaxy S4, Nexus 5, HTC OneX++ vb) İphone 5 de 1499 TL civarı olacaktır.
  • mayısa kadar bekledikten sonra .yeni iphonu beklersin. :)
  • Galaxy S4 ve Sony Xperia Z Türkiye satışına başlarsa 1.500'e kadar düşer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.