Şimdi Ara

Iphone 5 Kurtarma modu [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz suya düştü teknik servise gitti geldi cihaz çalışır durumda ancak itunes kurtarma modunda çalışıyor sadece bilgisayara bağlayınca kısaca sistem çökmüş durumda itunes da geri yükle diyorum ipsw dosyasını gösteriyorum cihaz kapanıp açılıyor ve resimdeki gibi olup kalıyor yüklemiyor bilgisi olan yardımlarınızı bekliyorum...
     Iphone 5 Kurtarma modu [ACİL]

• Ekrandaki yazılar net okunmuyor ama genellikle böyle bir sorun olduğunda donanımdan şüpheleniriz. Kernel panic gibi duruyor.
  • Çözüm olarak ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarath -- 5 Haziran 2015; 21:55:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jarath kullanıcısına yanıt
    Kernel panic genel olarak bir entegre sorunuyla oluşur. Bu kamera veya anakart gibi dahili veya harici bir entegre olabilir. İyi bir tamirciye götürmenizi tavsiye ederim. Ancak sıvı teması ile oluşan sıkıntı genellikle oksitlenme ve korozyon olarak zaman ilerledikçe daha sıkıntılı durum oluşturur. Bu nedenle tamir edilse bile cihazın çok uzun süreli kullanılma şansı düşüktür. Eğer onarım çok pahalı tutmayacak tamir edilebilir bir sorun ise tamir, aksi halde yeni cihaza yönelmenizi bunu elden çıkarmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Kernel panic genel olarak bir entegre sorunuyla oluşur. Bu kamera veya anakart gibi dahili veya harici bir entegre olabilir. İyi bir tamirciye götürmenizi tavsiye ederim. Ancak sıvı teması ile oluşan sıkıntı genellikle oksitlenme ve korozyon olarak zaman ilerledikçe daha sıkıntılı durum oluşturur. Bu nedenle tamir edilse bile cihazın çok uzun süreli kullanılma şansı düşüktür. Eğer onarım çok pahalı tutmayacak tamir edilebilir bir sorun ise tamir, aksi halde yeni cihaza yönelmenizi bunu elden çıkarmanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim bi baktıracağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.