Şimdi Ara

İphone 5 kulaklik takili saniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar.hemen konuya gireyim.oglum kendisine verdigim ip 5 i yemek sirasinda tabagin icine dusurmus.kulaklik girisi tarafi dalmis tabaga ve hemen cikarmis.bir sure sonra da kulakligi takmis telefona.simdi telefona bir cagri geldiginde alet kulaklik takili saniyor hala,takili olmadigi halde.hoparlore alininca hersey normal.kulakligi takinca da normal.izmir selçukdayiz ve telefonun garantisi var.ne olmus olabilir ve ne yapmami tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hollyspirit

Herkese selamlar.hemen konuya gireyim.oglum kendisine verdigim ip 5 i yemek sirasinda tabagin icine dusurmus.kulaklik girisi tarafi dalmis tabaga ve hemen cikarmis.bir sure sonra da kulakligi takmis telefona.simdi telefona bir cagri geldiginde alet kulaklik takili saniyor hala,takili olmadigi halde.hoparlore alininca hersey normal.kulakligi takinca da normal.izmir selçukdayiz ve telefonun garantisi var.ne olmus olabilir ve ne yapmami tavsiye edersiniz?

Kenbu hocamız biliyordur belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hollyspirit H kullanıcısına yanıt
    Kulaklık girişine doğru tüm gücünle üfle eğer işe yaramassa kulaklığı sürekli tıkarıp çıkar . Orda mekankik oarça var o takılı kalmış olabilir bu işlemlerin geçirmesi lazım . Benim iphone 5 tede olmuştu aynı durum ben kürdanla bastırarak çıkardım ama bu işlerden anlamıyorsan kürdan işine girmeden önce dediklerimi yap Şimdi okudum sıvı teması yüzünden olduğunu eski 4s'imde de bu tarz bir sorun çıkmıştı yağmur altında konuşunca ama kendi kendine geçti yine de üfleyince umarım donanım arızası yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celaldk -- 15 Mayıs 2014; 8:35:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • butür durumlarda mutlaka güzelcene temizlemek gerekir bana yakın olsaydınız yardımcı olurdum ama soket kısmını kulaklık jag girişini temizle üflemeyle o tortuyu atmazsın dışarı ama arkadaşımda başından geçen olayı yazmış yemek tortu bırakır ama celaldk arkdşm dedikleride uygulayınız size pm atıcam
  • Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar.isden oglumu aradim bugun ogleden sonra noldu diye sormak icin.vodafondan almisdim ip 5 i ve oraya goturecekti.jaki bir kac kere takmis cikarmis ve telefon eski haline donmus sukur :) sevindim acikcasi.simdi diyorum alayim elinden ip 5 i ve yerine bir 3310 vereyim...anlasin elindekinin degerini :) yeniden cok tesekkurler yardim mesajlari icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.