Şimdi Ara

iphone 5 kol bandı ya da spor şeysi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    böyle dememe gelince ise önceleri spor yaparken telefonu cebime kor, yere bırakıverir sporumu yapardım ama artık iphone'la bu mümkün olmayacak, çünkü spor salonunda cebime koyuyorum büyük geliyor, çantama bırakıyorum gelen çağrılara kulaklıkla bakarım diyorum o da olmuyor aklımda bir yerde hep iphone :) sonuçta hırsızlar her yerde, dışarda koşarken ha şimdi düşecek ha birazdan düşecek korkusuyla rahat rahat sporumu yapamıyorum, hattımı çıkarıp eski telefona da takamıyorum malum sim kart meselesi
    sadede gelcek olursak iphone 5 için tavsiye edebileceğiniz kol bandı var mı? kullananlar memnun mu, hani terleme sonucu cihazı koruyan bant buharlaşma yapıyor mu, düşme riski var mı? son olarak ta kolbandı segmentinde kesinlikle bunun ürünü iyidir onu al diyebileceğiniz bir marka var mı? tabii bir de beli saran kemer gibi olan modellerde dikkatimi çekmiyor değil ama tuvalete gidince sıkıntı olur mu düşünmüyor değilim, bir de çok çabuk yıpranabilir diye düşünüyorum. gözüme çarpan model isehttp://www.flipbelt.com/the-flipbelt/ fikir güzel...

• Fermuarli esofman giyip kullanilabilir.

Telefonu cebe koyup kulaklik tarafini ust tarafa cevirdikten sonra fermuari 3/4 oraninda cekersiniz, olur biter.

Ben boyle yapacagim sahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlar için sağolun ben iphone 5'e uyacak birşey arıyorum önceki modellere göre yapılanların sorun çıkarma ihtimali yüksek şimdilik zaten eşofman cebine koyuyorum ama spor yaparken dikkatimi dağıtıyor, yani benim açımdan kolbandı şart, muvitin kol bantları nasıl acaba gerçi pek fazla seçenek yok....
  • baska kucuk bi cantaya, cuzdanini telefonunu anahtarini, degerli herseyini koy.. surekli yaninda , gozunun onunde tut.. asacak koyacak bi yer her zaman vardir...

bu tarz cok guzel cantalar var... en azindan uzerinde agirlikta olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

iphone'dan önce ne rahatmışım
    böyle dememe gelince ise önceleri spor yaparken telefonu cebime kor, yere bırakıverir sporumu yapardım ama artık iphone'la bu mümkün olmayacak, çünkü spor salonunda cebime koyuyorum büyük geliyor, çantama bırakıyorum gelen çağrılara kulaklıkla bakarım diyorum o da olmuyor aklımda bir yerde hep iphone :) sonuçta hırsızlar her yerde, dışarda koşarken ha şimdi düşecek ha birazdan düşecek korkusuyla rahat rahat sporumu yapamıyorum, hattımı çıkarıp eski telefona da takamıyorum malum sim kart meselesi
    sadede gelcek olursak iphone 5 için tavsiye edebileceğiniz kol bandı var mı? kullananlar memnun mu, hani terleme sonucu cihazı koruyan bant buharlaşma yapıyor mu, düşme riski var mı? son olarak ta kolbandı segmentinde kesinlikle bunun ürünü iyidir onu al diyebileceğiniz bir marka var mı? tabii bir de beli saran kemer gibi olan modellerde dikkatimi çekmiyor değil ama tuvalete gidince sıkıntı olur mu düşünmüyor değilim, bir de çok çabuk yıpranabilir diye düşünüyorum. gözüme çarpan model isehttp://www.flipbelt.com/the-flipbelt/ fikir güzel...

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Incase-Neoprene-iPhone-5-Kilif-ve-Kol-Bandi-Platin-Siyah-//Telefon/Aksesuarlar/iPhone-5-Aksesuarlari/urunno=0000000431565

iphone 5 kol bandı ya da spor şeysi :)

incase'i tavsiye ederim. kiliflari cok kalitelidir. apple storlarda satilir. Kol bandi olarak da beklentilerini karsilar sanirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.