arkadaşlar bugün telefon aldım 2.el iphone 5 menüde gezerken 2 kere kitlenme oldu ne sağa sola oynatabildim menüyü nede herhangi bir uygulamayı açabildim, ekran işlevini yitirdi resmen sonra üstteki ekran kilitleme tuşuna basıp tekrar açınca normale döndü telefon.aynı sorun 2 kere oldu, bende telefonu sıfırladım şuanda öyle bir problemi yok ama içime kurt düştü satıcıya sordum yazılımdan dolayı olabilir isterseniz iade edin dedi ama cihaz çok temiz tek bir kılcal çizik ezik vs yok hoşuma gitti o yüzden geri göndermek istemiyorum ama bu problem donanımsal olabilirmi acaba daha sonra başka bir sorun çıkartırmı bana bilen varsa yazabilirmi lütfen sizce telefonu iade etmelimiyim? fiyatıda 800 lira uygun diğer satıcılar 900 1000 1100 isteyen bile vardı açıkçası bu adam niye ucuza veriyor diye düşünmedim değil, kendisine de sordum acil paraya ihtiyacım var çabuk satılsın diye düşük fiyat yazdım dedi.gittigidiyor profilide sağlam daha önce defalarca telefon satmış yorumların hepsi olumlu o yüzden satıcıyada güvenesim var :) siz ne dersiniz?
çok nadir de olsa benım ip 5 de bu tutukluk oldu..açma kapama tuşuna basıp bir keç oynadınmı duzelırdı.bence sıkıntı edılecek birşey değil..
quote:
Orijinalden alıntı: karadenizyapi
çok nadir de olsa benım ip 5 de bu tutukluk oldu..açma kapama tuşuna basıp bir keç oynadınmı duzelırdı.bence sıkıntı edılecek birşey değil..
bencede değil dün telefonu sıfırladığımdan beri bir daha yapmadı bende az önce ödeme onayını verdim bir sorun olmaz herhalde bundan sonra.teşekkürler.