Şimdi Ara

Iphone 5 ispanyolca sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı uygulamaları yükleyince ispanyolca oluyor ? Telefon Türkiye den alındı jb vs yok 7.0.4 ten sonra başladı bu sorun

Edit:

Bu sorunu çözemedim hala birde şöyle bir sorun var yeni numaralar kaydedince (20 tane telefon numarası mesela) 10 tanesini kaydediyor gerisini kaydetmiyor telefonu kapatıp açınca tekrar kaydetmeye devam ediyor bir süre sonra tekrar aynı problem oluyor tekrar kapatıp atınca düzeliyor. Bu 2 sorunu nasıl çözerim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi death44 -- 4 Şubat 2014; 18:33:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar > Genel > Uluslararası seçeneğine tıkla. Oradaki dil: Türkçe, bölge seçimi: Türkiye yap dene bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: benim2

Ayarlar > Genel > Uluslararası seçeneğine tıkla. Oradaki dil: Türkçe, bölge seçimi: Türkiye yap dene bakalım...

Hepsi dediğiniz gibi hocam ama sorun devam ediyor

• Bazı uygulamalar telefonun ana diline göre otomatik ayarlıyor dili diye biliyorum. O yüzden belki onlar farklıdır diye düşündüm. Peki appstoreu Türkiye mi kullanıyorsun? Başka ihtimal bulamadım şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: benim2

Bazı uygulamalar telefonun ana diline göre otomatik ayarlıyor dili diye biliyorum. O yüzden belki onlar farklıdır diye düşündüm. Peki appstoreu Türkiye mi kullanıyorsun? Başka ihtimal bulamadım şu an

Evet hocam Türkiye app storeu kullanıyorum. 7.0.4 e kadar normaldi 7.0.4 te başladı

• Bu sorunu çözemedim hala birde şöyle bir sorun var yeni numaralar kaydedince (20 tane telefon numarası mesela) 10 tanesini kaydediyor gerisini kaydetmiyor telefonu kapatıp açınca tekrar kaydetmeye devam ediyor bir süre sonra tekrar aynı problem oluyor tekrar kapatıp atınca düzeliyor. Bu 2 sorunu nasıl çözerim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: death44

Bazı uygulamaları yükleyince ispanyolca oluyor ? Telefon Türkiye den alındı jb vs yok 7.0.4 ten sonra başladı bu sorun

Edit:

Bu sorunu çözemedim hala birde şöyle bir sorun var yeni numaralar kaydedince (20 tane telefon numarası mesela) 10 tanesini kaydediyor gerisini kaydetmiyor telefonu kapatıp açınca tekrar kaydetmeye devam ediyor bir süre sonra tekrar aynı problem oluyor tekrar kapatıp atınca düzeliyor. Bu 2 sorunu nasıl çözerim ?

quote:

Bazı uygulamaları yükleyince ispanyolca oluyor ? Telefon Türkiye den alındı jb vs yok 7.0.4 ten sonra başladı bu sorun

telefon > ayarlar > app store > kimliğine giriş yap orada tr bayrağı gözüküyormu kontrol edin eğer gözükmüyorsa türk bayrağını seçin, zaten türk bayrağı seçiliyse kimliğin varsayılan ayarlarında yada telefonda yazılımsal sıkıntı olabilir restore edilebilir.

quote:

rehberi nereye bağlı ? facebook twitter vb. zımbırtıların hepsini gizlilikten mutlaka kaldırın bu tür programlar rehber bozmaya birebirdir, rehberinizewww.icloud.com üzerinden giriş yapın kontrol edin rehber varsayılan ayarınız daima icloud olarak kalsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: death44

Edit:

quote:

telefon > ayarlar > app store > kimliğine giriş yap orada tr bayrağı gözüküyormu kontrol edin eğer gözükmüyorsa türk bayrağını seçin, zaten türk bayrağı seçiliyse kimliğin varsayılan ayarlarında yada telefonda yazılımsal sıkıntı olabilir restore edilebilir.

quote:

rehberi nereye bağlı ? facebook twitter vb. zımbırtıların hepsini gizlilikten mutlaka kaldırın bu tür programlar rehber bozmaya birebirdir, rehberinizewww.icloud.com üzerinden giriş yapın kontrol edin rehber varsayılan ayarınız daima icloud olarak kalsın

Türkiye bayrağı seçili hocam rstorede etmiştim değişmedi hocam 7.0.4 ten sonra başladı bunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• death44 kullanıcısına yanıt
    hocam geriye tek bir alternatif kalıyor oda kimliğin varsayılan ayarları aslında apple'a mail atsan bence hemen çözer ama uzun yoldan halledelim dersen yeni kimlik alıp restore et eski kimlikle hiç bir şekilde giriş yapma derim app store ispanyol olarak algılıyor sanırım
  • Hocam bazı uygulamaları yükleyince İspanyolca oluyor demişsiniz. Uygulama mı İspanyolca oluyor yoksa telefonunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1st World Problems

Hocam bazı uygulamaları yükleyince İspanyolca oluyor demişsiniz. Uygulama mı İspanyolca oluyor yoksa telefonunuz mu?

Uygulama ispanyolca oluyor hocam

• Anladım hocam. Hangi uygulama bilmiyorum ama belki indirdiğiniz uygulama İspanyolca harici dil desteklemiyor olabilir.
  • iphone 4 s tede aynı problem var ipad inen türkçe iphone inen ispanlyolca çözemedim bende bir türlü
  • Çözüm bulursanız konuya yazarsanız bilgilendirici olur bende araştırıyorum hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.