Şimdi Ara

İphone 5 ios7 İSİNMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iphone 5im var ufacik bi program acip 30dk takilaam telefon asiri derecede isiniyo korkumdan birakmak zorunda kaliyorum elimde aciyo zaten ios7 mi sebeb merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• bence daha az ısınıyor ios 6 da 5 dk most wanted oynasam çok fena elimi yakıyodu şimdi 20 dk oynadığımdada rahatsız olmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnbrn45

Arkadaslar iphone 5im var ufacik bi program acip 30dk takilaam telefon asiri derecede isiniyo korkumdan birakmak zorunda kaliyorum elimde aciyo zaten ios7 mi sebeb merak ettim

Bi arkadasımda aynı problrmı yasıyodu itunestan sıfırdan ıos7 ı kurunca sorunu cozuldu otadan trkrar guncleme yapıcan yıne ısınıyo her seferınde ıtunestan temız kurulum yapıyor denemenızde fayda var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylezof77

quote:

Orijinalden alıntı: snnbrn45

Arkadaslar iphone 5im var ufacik bi program acip 30dk takilaam telefon asiri derecede isiniyo korkumdan birakmak zorunda kaliyorum elimde aciyo zaten ios7 mi sebeb merak ettim

Bi arkadasımda aynı problrmı yasıyodu itunestan sıfırdan ıos7 ı kurunca sorunu cozuldu otadan trkrar guncleme yapıcan yıne ısınıyo her seferınde ıtunestan temız kurulum yapıyor denemenızde fayda var

Katılıyorum örnegin beta 1de cihaz baya ısınıyordu, bikac kez restore ettim, baslarda duzeliyordu ancak en fazla 1 hafta sonra tekrar ısınmaya baslıyordu cihaz(beta oldugundan tamamen duzelmiyordu) Yani restore etmenin oldukca faydası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virusneo -- 29 Eylül 2013; 1:41:16 >

• Zaten itunesten kurdum ve tam 1hafta oldu restore yapali bi modern combag oyniy bi digiturkte. Canli tv ileyim yandik elime yapicak telefon bi zarari olur mu peki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.