Şimdi Ara

İphone 5 için Avea GSmobile Nanosim Lazım Yardım Lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, yakın zamanda amerikadan iphone 5 aldım, şuanda türkiyede avea hatla kullanıyorum. Fakat asıl sorunum şu; benim eski kullandığım hattım Avea taraftar tarifesinde , Şimdi avea bayileri ellerinde sadece normal avea hatlar için nanosim olduğunu söylediler ve GSmobile nanosimi bulunmuyor dediler. Tarifemden memnunun hattımı başka operatöre taşımakta istemiyorum ama çare bulamıyorum arkadaşlar sim kartımı kesmeyi düşündüm ama iletken bakır kısımlar zaten halihazırda kullandığım nanosimden çok büyük yani kesemiyorumda, bilgisi olan yardım edebilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler.

• Up yardım lazım beylerr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banderas* -- 20 Ekim 2012; 0:32:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğubankta keserek nano sim haline getiriyorlar. Bi uğra istersen ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorun bende vardi.avea bayiinden yedek gs mobile sim kart aldim 8 tl ye.bunlar kücük cipli oluyor.dikkatlice kestim tam ciplerin sınırına kadar.biraz da arkasından zımparaladim kart inceldi.hatti taktım iphone 5 e kullanmaya basladim.kolaylikla halletmis oldum .

• quote:

Orijinalden alıntı: alkan45

Ayni sorun bende vardi.avea bayiinden yedek gs mobile sim kart aldim 8 tl ye.bunlar kücük cipli oluyor.dikkatlice kestim tam ciplerin sınırına kadar.biraz da arkasından zımparaladim kart inceldi.hatti taktım iphone 5 e kullanmaya basladim.kolaylikla halletmis oldum .

Çok teşekkürler dediğiniz yöntemi bende deniyeceğim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.