Bildirim
iphone 5 i beklemeli miyim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iphone 4 alacağına altın al,altın fiyatları artacak iphone 5 çıktığında da altını bozar telefonu alırsın.
telefon hemen lazımsa al iphone4'ü..ip5'in ne zaman geleceğini kim nereden biliyor?daha piyasada ip4 yok_____________________________ Sony A6000 + Zeiss 16-70 + Sony 35 mm 1.8 -
Ya arkadaslar ip4 beyaz yeni cikti ip5 cikarmi sizce? En fazla ip4s gibi bisey cilar fazlasini beklemeyin _____________________________ İPHONE 6s 64GB -
Bu başlık silinir demedi demeyin...quote:
Orijinalden alıntı: barbelo
Ya arkadaslar ip4 beyaz yeni cikti ip5 cikarmi sizce? En fazla ip4s gibi bisey cilar fazlasini beklemeyin
_____________________________ "Zalimler İçin Yaşasın Cehennem"
-
quote:
Orijinalden alıntı: HackAv
Bu başlık silinir demedi demeyin...
silinmese de kilitleneceği kesin
_____________________________ Sony A6000 + Zeiss 16-70 + Sony 35 mm 1.8 -
bence altıyı bekle ben o zaman 4'ü satışa çıkarmış olurum onu alırsınquote:
Orijinalden alıntı: webislanderquote:
Orijinalden alıntı: HackAv
Bu başlık silinir demedi demeyin...
silinmese de kilitleneceği kesin
Alıntıları Göster
_____________________________ TR PSN id ; tolga_sen
Lego Technic Hastası :D
-
5 i çıktı diyelim bu ayquote:
Orijinalden alıntı: tolsen
bence altıyı bekle ben o zaman 4'ü satışa çıkarmış olurum onu alırsın
Alıntıları Göster
e 6 da çıkacak onu beklemek lazım bence_____________________________ -
5 bugun çıksa bile türkiye'ye gelmesi en az bi 6 ay zaten sende karneden sonra alcakmışsın ozaman netleşir yeni iphonenin nezaman cıkcagı acele etme yaniquote:
Orijinalden alıntı: ThE GaSeS
5 i çıktı diyelim bu ay
e 6 da çıkacak onu beklemek lazım bence
Alıntıları Göster
Eğer bu mesajı şubat Mart gibi yazsaydın iPhone 4 alman en mantiklisiydi. Ama cok az bir zaman kaldı iPhone 5 veya 4S in tanitilmasina tahminimde Ağustos icinde ülkemize giriş yapar ve yeni iPhone u alır keyfine bakarsın ;) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: yamos
arkadaşlar karne günü yani 3-4 hafta sonra iphone 4 alıcam. fakat bir kaç arkadaşım beni iphone 5 i beklemem konusunda uyardı. iphone 5 ne zaman çıkar? türkiyeye ne zaman gelir? şu an için hangisini almak mantıklıdır?
şimdiden teşekkürler
6 haziranı bekle apple WWDC'de ne tanıtacak ona göre karar verirsin._____________________________ -
seneye bu günlerde falan iphone 5 türkiyede olur Belkiquote:
Orijinalden alıntı: Ravenholmequote:
arkadaşlar karne günü yani 3-4 hafta sonra iphone 4 alıcam. fakat bir kaç arkadaşım beni iphone 5 i beklemem konusunda uyardı. iphone 5 ne zaman çıkar? türkiyeye ne zaman gelir? şu an için hangisini almak mantıklıdır?
şimdiden teşekkürler
6 haziranı bekle apple WWDC'de ne tanıtacak ona göre karar verirsin._____________________________ -
Bütçe müsaitse 5 almak daha mantıklı ama 5 Türkiyeye geç gelir bence hemen almam gerekiyor diyorsan 4 al.quote:
Orijinalden alıntı: Saydam
seneye bu günlerde falan iphone 5 türkiyede olur Belki
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlaaŞ -- 28 Mayıs 2011; 18:59:55 >_____________________________ -
Bende iphone 5 var _____________________________ İPHONE 6s 64GB -
quote:
şimdiden teşekkürler
hiç bekleme git galaxy s2 al
durun vurmayın..
Bugun nasil acilmadi diye merak ediyordum zaten. Mevcut basliklara gozatalim. Al diyen de alma diyen de olacak. Eve gidince kilitlerim artik webislander, mobildeyim maalesef:) _____________________________ Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım. -
beklemequote:
Orijinalden alıntı: myfranco
Bugun nasil acilmadi diye merak ediyordum zaten. Mevcut basliklara gozatalim. Al diyen de alma diyen de olacak. Eve gidince kilitlerim artik webislander, mobildeyim maalesef:)_____________________________ -
quote:
Bende iphone 5 var
bende de var benimkinide vereyim mi sana ?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Saydam
quote:
Bende iphone 5 var
bende de var benimkinide vereyim mi sana ?
Ver ver ikisini apple a veririz iphone 6 yapıp versinler_____________________________ İPHONE 6s 64GB -
quote:
Bugun nasil acilmadi diye merak ediyordum zaten. Mevcut basliklara gozatalim. Al diyen de alma diyen de olacak. Eve gidince kilitlerim artik webislander, mobildeyim maalesef:)
sen anahtarı ver biz cemaat olarak kilitleriz
_____________________________ Sony A6000 + Zeiss 16-70 + Sony 35 mm 1.8 -
Eh bir güzel iphone 5 konusunun daha sonuna geldik. Bakalım yenisinin açılması kaç saat sürecek.quote:
Orijinalden alıntı: webislanderquote:
Bugun nasil acilmadi diye merak ediyordum zaten. Mevcut basliklara gozatalim. Al diyen de alma diyen de olacak. Eve gidince kilitlerim artik webislander, mobildeyim maalesef:)
sen anahtarı ver biz cemaat olarak kilitleriz
Alıntıları Göster
Bu arada sabit başlıklarda satınalma tavsiyeleri var. Orada sorabilirsin._____________________________ Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler