Şimdi Ara

Iphone 5 günlük şarj kullanım süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ios sürümü ve bu zamana kadar telefonu kullandığınız en uzun süreyi yazar mısınız merak ediyorum. ios 6.1.4 kullanıyorum telefon değişim cihazı olarak geldi ve 10 saat kullanım süresi 20 saat 41 dk bekleme süresini gördüm bugün 3g çok az açtım ekran parlaklığı %30 seviyesinde. telefon yeni diye mi oldu yoksa ios 6 nın cazibesi mi anlamadım. var mı bu kadar uzun kullanan telefonu? ios7 de en fazla 4-5 saat kullanabiliyordum aynı şeyleri yaparak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_coskuun -- 9 Nisan 2014; 12:29:59 >

• En uzun yazmayayimda ayni cihaz 7.1 3.30 kullanim surem 3g kapali. Berbat otesi bi durum. Garantiye yollasam degisirmi onuda bilmiyorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden wifi açtıgımda daha uzun giderdi artık onda da farketmiyor, 3g genelde sürekli açık olarak kullanıyorum en fazla 4 saat kullanım alıyorum.Daha fazlasını İos 7 de göremedim maalesef..iphone 5 cihazım.
  • cihaz: iphone 5

ios 7.1

evde wifi, dışarda edge'de 24 saat internet açık.

yoğunlukla uygulamalar ile sosyal medya takibi ya da web sitelerinde gezindim. parlaklık % 50 civarında. müzik dinleme düzeyim 0.

• neoorog kullanıcısına yanıt
    İyiymis.

• ios 6 nın her şeyi özleniyor ya. sadeliği kullanım açısından daha hoş geliyor. kullanım süreside cabası

• Aman sakın güncellemeyin, süre süper.
    Ben bu yüzden 8 aylık 4S telefonumu satmıştım.
    ios 7.0.6'ya güncelleyince, wifi ile net'te kullanım sürem, 8 saat'ten 5.5 saat'e düşmüştü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 9 Nisan 2014; 12:53:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Aman sakın güncellemeyin, süre süper.
    ios 7.6'ya güncelleyince, wifi ile net'te kullanım sürem, 8 saat'ten 5.5 saat'e düşmüştü..

İos7.6

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Orijinalden alıntı: frux

Aman sakın güncellemeyin, süre süper.
    ios 7.6'ya güncelleyince, wifi ile net'te kullanım sürem, 8 saat'ten 5.5 saat'e düşmüştü..

İos7.6

Edit: 7.0.6 olacak..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5C İos 7.1 yüklü evde wifi dışarda 3G ile 8 Saat 31 Dakika %15 şarj daha var.
  • Rekorum bu bendeki de degisim cihazi ve 6.0.1 surum keske 6.1 uzeri olsa idi. Tamamiyle wi-fi, parlaklik minimum, internet + muzik, az da oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hess.com

İphone 5C İos 7.1 yüklü evde wifi dışarda 3G ile 8 Saat 31 Dakika %15 şarj daha var.

Telefonu kaç aydır kullanıyorsunuz?
    ios 7.1 ile süre iyimiş..

• frux kullanıcısına yanıt
    2 şubat tarihinde aldım telefon şuan şarjda 1gün 20 saat bekleme 8 saat 31 dakika kullanımı vardı
  • :)

• Ios 6 :((( herseyi 10 numaraydi yaw

• 5C ios7.1 kullanıyorum oyun oynamıyorum genelde sosyal ağ Tumblr çoğunlukla giriyorum forumda takılıyorum 22 saat bekleme 8 saat kullanım full 3G açık parlaklık Güneş'te %70 akşam %45 de kullanıyorum ve full 3G açık

• İos 6.1.4 jbli iphone 5 surem bu sekilde arkadaslar. Wifi edge surekli acik arada 3gde kullandi muzik dinleme yok içerisinde.
    İos 6 gercekten baska. Bundan once ios 7.1li 5c 6 saat kullanim goruyordu ayni kosullarda.
  • BugraGcr B kullanıcısına yanıt
    ben böyle bişey görmedim hocam. sadece menü arası geçiş mi yaptınız 1 gün boyunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: BugraGcr

:)

Tamamen komedisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aksamdan sabaha :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BugraGcr -- 11 Nisan 2014; 10:12:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.