Şimdi Ara

iphone 5 fotoğraf konusu neden kitlendi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cok aklıma takıldı cidden,9to5mac gibi teknolojinin ilk haber alındıgı bir sitenin dahi anasayfasında yer alan iphone 5 ile çekilmiş olma olasılığı yüksek fotoğrafın bulungu konu, forumumuzda neden kilitleniyor ?

• bu konu da birazdan kilitlendiğinde myfranco'ya pm atarsın
  • Şimdi okuyun diyeceğim, myfranco yine deli diyecekler. Konuyu açan kişi Gennosuke

Bu da mesajı :

quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

Franco kardes kitle gitsin

Sonucta tartismaya acik ve fake olasiligi yuksek

Söylemeden edemeyeceğim, konu neden kilitlendi diye konu açıyorsunuz. Onu da geçtim, neden kilitlendi diye sorduğunuz konuyu okumuyorsunuz. Ben ya bu ikilemleri çözemeyecek kadar safım ya da birileri beni test ediyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hayır bu konu kilitlenebilir problem degil ama sonucta o da bi haber degilmidir üyeler fikirlerini öne süremez mi yani kilit olayı anlamsız geldi bana, ayrıca fotoğraf flickr'dan kaldırıldı iphone 5 olayı çıktıktan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

hayır bu konu kilitlenebilir problem degil ama sonucta o da bi haber degilmidir üyeler fikirlerini öne süremez mi yani kilit olayı anlamsız geldi bana, ayrıca fotoğraf flickr'dan kaldırıldı iphone 5 olayı çıktıktan sonra

Haberin fake olduğu biraz araştırma ile bulunabiliyor. Üstte de mesajım var.
  • Update: The original image was posted on Flickr (now pulled) by an Apple software engineer working on Safari and WebKit for iOS.
    http://www.macrumors.com/2011/09/07/potential-first-released-photo-taken-by-an-iphone-5/
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

hayır bu konu kilitlenebilir problem degil ama sonucta o da bi haber degilmidir üyeler fikirlerini öne süremez mi yani kilit olayı anlamsız geldi bana, ayrıca fotoğraf flickr'dan kaldırıldı iphone 5 olayı çıktıktan sonra

Haberin fake olduğu biraz araştırma ile bulunabiliyor. Üstte de mesajım var.

haber fake olabilir fakat, insanlar o fake haberin altında kendilerine gore fikirlerini sunuyorlar.

zaman ayırıp birşeyler paylaşıyorlar.

ve o konudan bir çok insan bilmediği birşeyleri öğreniyor.

bu kadar paylaşımın ve tartışmanın yapıldığı bir konunun kitlenmesi banada çok sacma geliyor.

konuyu açan arkadas başına fake olabilir diye yazar olay biter.

eğer fake konular silniyorsa butun otomobil genel konularının silinmesi lazım, çünkü birçoğu kamufle araçlardan ve ilerde çıkması beklenen fake resimlerden oluşan konularla dolu. hiçbir yöneticide gelip konuyu kilitlemiyor.

insanların ayırdıkları zamana ve fikirlerine biraz daha saygı duyulmasını bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özel bir mesajı yayınlamak forum adabına yakışıyor mu meraklar içerisindeyim :/
  • Arkadaslar yanlis anlamalari duzeltelim

Kilitlenen konuda franco haberin asilsiz olma ihtimaline binaen konuyu kilitleme teklifi sundu

Bende alintiladigi ifademi yazdim yine ayni konuda

Macrumors da konuyu sitesine tasimis ciddiye alinir durumda yani en azinda suphe verici emarler var

Acizane tavsiyem kilidi kaldirin arkadaslar konu uzerine gorus bildirmeye devam etsin
  • Yahu aynı hassasiyeti şu tamamen fasa fiso günde 10 kere açılan yok teyzemin oldu gördü,yok kankam orada haberi geldi,yok kız arkadaşım steve i tanıyor haber aldım konularına göstersek ??? Koca alanda konuların %40'ı hırsızlık ile alakalı korsan yazılım muhabbeti kalan büyük kısmı günde 10 kere açılan aynı konular.Tüm bunlar dururken bir resim konusuna tepki neden ? Keşke myfranco'dan 4-5 tane daha olsada bu tip konuları şikayet edip adamı yormak yerine o klonlar yapsa bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

özel bir mesajı yayınlamak forum adabına yakışıyor mu meraklar içerisindeyim :/

eğer özel mesaj oalrak myfranconun genousekeden yaptığı alıntıyı gösteriyorsanız o forum içindeki ilgili konudan alıntıdır. özel mesajdan değil :) umarım sizi yanlış anlamamışımdır
  • Arkadaslar duzgun okunmadigi zaman sanki kafamiza gore konu kilitledigimiz dusunuluyor. Konuyu acan arkadasa fikir sundum, kendisi de kilitleyelim dedi. Forumda bir adab vardir, konu acan kisi konunun kapanmasini isterse ve bu konu bir sorunun cozumu uzerine degilse konu kilitlenebilir. Konuyu acan arkadasimiz kilitle diyor, sizler neden kilitlendi diye veryansin ediyorsunuz. 1 dk durup dusunen, cok rica ediyorum.

Yine soyluyorum, arkadasimiz mutabiksa konuyu acariz, atla deve degil, bu kadar buyutmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Arkadaslar duzgun okunmadigi zaman sanki kafamiza gore konu kilitledigimiz dusunuluyor. Konuyu acan arkadasa fikir sundum, kendisi de kilitleyelim dedi. Forumda bir adab vardir, konu acan kisi konunun kapanmasini isterse ve bu konu bir sorunun cozumu uzerine degilse konu kilitlenebilir. Konuyu acan arkadasimiz kilitle diyor, sizler neden kilitlendi diye veryansin ediyorsunuz. 1 dk durup dusunen, cok rica ediyorum.

Yine soyluyorum, arkadasimiz mutabiksa konuyu acariz, atla deve degil, bu kadar buyutmeyin.

• Gereksiz mesajlar silinip konuya devam edilebilirdi, bazen bir bakıyorum ilk sayfada 5-6 tane kiltlenmiş konu var. Buda benim gözümde bir kirlilik yaratıyor.
  • Ya neyi tartışıyorsunuz... Konuyu açan arkadaş kitlenmesini istemiş.... eğer konu hoşuna gittiyse yeniden açarsın bu konu kimsenin tapulu malı değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.