Şimdi Ara

iPhone 5 en fazla ne kadar verilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba iphone 6 çıkınca iphone 5 almayı düşünüyordum ama şimdi almayı düşünüyorum kapalı kutu değişimden gelen swap cihazlar ne kadar eder ne kadar vereyim? Birde bu cihazları almak sağlıklımıdır? Yardım edenlere teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.400 civarı satılıyor swap cihazlar. SAğlıklı olup olmadığına gelince, eğer swap cihazda sorun varsa tekrar garantiye yollarsınız bir swap daha gelir sonu yok. Fakat şunu belirtmekte fayda var swap cihazlar kapalı kutu olmaz. Sadece cihaz olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

1.400 civarı satılıyor swap cihazlar. SAğlıklı olup olmadığına gelince, eğer swap cihazda sorun varsa tekrar garantiye yollarsınız bir swap daha gelir sonu yok. Fakat şunu belirtmekte fayda var swap cihazlar kapalı kutu olmaz. Sadece cihaz olur.

Kusura bakmayın hocam kapalı kutu derken sıfır demek istemiştim kutusuz olduğunu bilmiyordum. Peki hocam yaza kadar fiyatı daha fazla inermi? Beklemeye değermi şuan iphone 4 kullanıyorum? Teşekkürler bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    6 çıkınca elbette düşer fakat indirimlerle iphone 5C bulabilirsiniz belki. Forumda yurtdışı sıfır da bulabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.