Bildirim
iPhone 5 en fazla ne kadar verilir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
1.400 civarı satılıyor swap cihazlar. SAğlıklı olup olmadığına gelince, eğer swap cihazda sorun varsa tekrar garantiye yollarsınız bir swap daha gelir sonu yok. Fakat şunu belirtmekte fayda var swap cihazlar kapalı kutu olmaz. Sadece cihaz olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Peregrino
1.400 civarı satılıyor swap cihazlar. SAğlıklı olup olmadığına gelince, eğer swap cihazda sorun varsa tekrar garantiye yollarsınız bir swap daha gelir sonu yok. Fakat şunu belirtmekte fayda var swap cihazlar kapalı kutu olmaz. Sadece cihaz olur.
Kusura bakmayın hocam kapalı kutu derken sıfır demek istemiştim kutusuz olduğunu bilmiyordum. Peki hocam yaza kadar fiyatı daha fazla inermi? Beklemeye değermi şuan iphone 4 kullanıyorum? Teşekkürler bu arada
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarılar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 çıkınca elbette düşer fakat indirimlerle iphone 5C bulabilirsiniz belki. Forumda yurtdışı sıfır da bulabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- en iyi şebeke çekim gücü olan telefonlar 2024
- fatura garanti belgesi yerine geçer mi
- iphone kapalıyken alarm çalar mı
- junkman apk
- ikos k7 nedir
- iphone"dan bilgisayara fotoğraf aktarma
- s25 ultra vs iphone 16 pro max
- iphone devir sayısı nedir
- iphone 17 ne zaman çıkacak
- 15 pro max vs 16 pro max
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X