Şimdi Ara

iPhone 5 Ekranına Koruyucu Film Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumun yanlarında ve arkasında koruyucu jelatin var. Aldığımda kutuda ekran için olanı da vardı ama berbat el becerim sayesinde tüm işi mahvettim Aldığım film gayet kaliteli bir markaydı. Acaba herhangi bir telefon bayiisinden bir film çektirsem ekrana netlik ve dokunma hassasiyetini olumsuz yönde etkiler mi? Fikirlerinizi ve gözlemlerinizi almak istiyorum. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.

• Parlak alirsan netlik ayni kalir ama eger dandik marka takarsa 2 haftada bir degistirmen gerekir aksi halde cok cizilir o taktigi dandik film.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 liraya aldım on numara kullanıyorum kendim taktım 50 lira vererekte karbon fiber kaplama yapmıştım şimdi onuda sökücem anlayacağın pahalıda versen oluyor ucuzda boşver sen herkezi.... ucuz al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie

Parlak alirsan netlik ayni kalir ama eger dandik marka takarsa 2 haftada bir degistirmen gerekir aksi halde cok cizilir o taktigi dandik film.

Hocam dediginiz turden telefoncularda satilan dandik olmayan bir marka önerebilir misiniz?

• hocam dükkanımda sgp ekran koruyuu mevcut inceleyebilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: l3yfree

quote:

Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie

Parlak alirsan netlik ayni kalir ama eger dandik marka takarsa 2 haftada bir degistirmen gerekir aksi halde cok cizilir o taktigi dandik film.

Hocam dediginiz turden telefoncularda satilan dandik olmayan bir marka önerebilir misiniz?

Bodyguardz veya Wrapsol, veya Spigen' in Full Body kaplama jelatinleri. 3 marka da harika benim gözümd, bodyguardz' dan memnunum
  • ben 1,5 ay önce i5 aldım. gittim telefoncuya arka+ön parlak film çektirdim+slikon kılıf aldım toplam 15tl :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.