Şimdi Ara

iPhone 5 ekran sorunu, çaresizim lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum fakat bugün ekrana dokunduğumda dokunduğum yeri değil sanki başka yerleri algılıyor gibi oluyor.
    face de gezinirken kendi kendine aşağı yukarı iniyor ekran.
    sorunum daha yeni başladı. orijinal şarj aleti veya kablodan başka hiçbir şey kullanmadım.
    yardım lütfen, teşekkür ederim.

• sıvı teması yoksa, öncelikle cihazınızı yedekledikten sonra restore edin. Restore sonrası yedeklemeden geri yüklemeden önce cihazınızı tekrar deneyin, sorun devam ediyorsa sorun donanımsaldır. servise gitmesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smilyben

sıvı teması yoksa, öncelikle cihazınızı yedekledikten sonra restore edin. Restore sonrası yedeklemeden geri yüklemeden önce cihazınızı tekrar deneyin, sorun devam ediyorsa sorun donanımsaldır. servise gitmesi gerekir.

telefonum hala sıfır gibi, en ufak bir çizik yok gözüm gibi bakarım ufacık bi darbe bile almadı ama birden bu hale geldi donanımsal değildir inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: xigenon_line

quote:

Orijinalden alıntı: smilyben

sıvı teması yoksa, öncelikle cihazınızı yedekledikten sonra restore edin. Restore sonrası yedeklemeden geri yüklemeden önce cihazınızı tekrar deneyin, sorun devam ediyorsa sorun donanımsaldır. servise gitmesi gerekir.

telefonum hala sıfır gibi, en ufak bir çizik yok gözüm gibi bakarım ufacık bi darbe bile almadı ama birden bu hale geldi donanımsal değildir inşallah

Hiç bir şey yapmadan al randevu git anlat derdini cihazın daha yeni

• quote:

Orijinalden alıntı: 2Shakur
    Hiç bir şey yapmadan al randevu git anlat derdini cihazın daha yeni

abi istanbulda değilimki yaa o da ayrı bi sorun :(
  • aynı sorunu yaşıyorum, belirli zaman sonra dokunmatik tamamen algısını kaybediyor, TR ise cihaz direk zorlu centerdan randevu al yenisini veriyorlar, bana değişim kararı cıktı ama cihazım ABD oldugu için yapmadılar
  • iPhone almışsın, verdiğin paranın yarsını garanti için ödedin.Ödediğini hakkını ara artık İstanbuldan randevu mu alırısın yoksa kargoyla garantiyemi yollarsın orası sana kalmış.Kargo ile yollarsan 20 güne zor gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 16 Eylül 2014; 1:31:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16 PM Ekran sorunları
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kötü olmuş
  • bende ios8 e guncelledikten sonra uygulamaları kapatmak için yukarı kaydırıyoruz ya 2 sini ayna anda kaydırdıgımda biri donuyor
  • aynı sorunu bende yaşıyordum sıvı temastan şüphelendim kurumsal firmaya gönderdim bir tane uygun fiyata ekran değişimi yaptırdılar. Hiç bir sıkıntım yok şuan çok şükür. Sanırım sizdede sıvı temas söz konusu ekran değişimi şart maalesef diye düşünüyorum
  • merhaba, konu açmama gerek kalmadı aynı sorun bendede mevcut, özellikle aram yaparken ve msj çekerken, sinir hastası olmamak mümkün değil,
    arkadaşlar bi yardımcı olun lütfen HELP ME
  • sorunlar çözüldü ... ........ firmasını tavsiye eden arkadaşlara çok teşekkürler biraz geç oldu ama konuyu yeni buldum, gerçekten çok güzel oldu telefon, ve sorunsuz kullanmaya devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.