Şimdi Ara

iphone 5 ekran kirildi zorlu center apple store yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar dun talihsiz bi kazayla cep mesafesinden dustu gitti ilk dususu telefonun ciktigi gun almistim kirildi ekran ama calisiyo hala ne diyim applea bilemedim kirildigi halde calisan telefon yapmis tebrik mi etsem ana avrat girsemmi acaba ?

Neyse zorlu centera apple store acildimi arkadaslar ? Ordan yeni telefon talep etme sansim varmi? Yada orjinal olarak bu ekran baska turlu nasil degisir? Yada 0 telefon mu aliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o telefonun garantisi bitmiştir buyuk ihtimal ciktigi gun aldiysaniz.

apple store açılmadı ocakta açılacak
  • Çinden ekran al 90 dolar kendin tak basit bir işlem orjinal gibi ekranlar sorun olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl mantıktır yahu. Adamlar yolunacak kaz mı? Telefonu düşür kırılsın sana yenisini versinler. Böyle bir garanti dünyanın hiçbir yerinde yok azıcık mantıklı olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Bu nasıl mantıktır yahu. Adamlar yolunacak kaz mı? Telefonu düşür kırılsın sana yenisini versinler. Böyle bir garanti dünyanın hiçbir yerinde yok azıcık mantıklı olun.

O da bizim insanımızda yoktur zaten (:
  • quote:

Bu nasıl mantıktır yahu. Adamlar yolunacak kaz mı? Telefonu düşür kırılsın sana yenisini versinler. Böyle bir garanti dünyanın hiçbir yerinde yok azıcık mantıklı olun.

Ya bisey dicem olmicak parasiyla degistircem birader parasi neyse verecem bedavaya yapcammi dedim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

quote:

Ya bisey dicem olmicak parasiyla degistircem birader parasi neyse verecem bedavaya yapcammi dedim ?

Ne söylüceksen söyle bilader ben lafımı esirgemem. Parası neyse vereceksen git al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mecidiyeköyde yaptırdım 200 tl ye ancak hiç memnun kalmadım tavsiye sadece .. kenarlardan ışık falan alıyor ekran oynuyor bi halta benzemedi kısacası
  • Online store açıldı ama zorlu centerdaki store açılmadı, ekran çalısıyormuş açılmasını bekleyin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: dnmzsefa

Mecidiyeköyde yaptırdım 200 tl ye ancak hiç memnun kalmadım tavsiye sadece .. kenarlardan ışık falan alıyor ekran oynuyor bi halta benzemedi kısacası

bakın size bu ürünü takan firma onarımlı ekran takmış sizin anlatmanıza gööre ışık sızmanız ondan oluyor bıryerde daha yazmışsınız memnun değilim diye eğer kadıköye yakın iseniz buyrun gelin size ücretsiz yardımcı olmaya çalışım sızde kurtulun
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    Özellikle kendisine forumda bunu paylaşıcamı söyledim adres bildiricemi falan ancak telefon öyle bi hale geldiki üst taraftan ekran esniyor falan tüm hevesim kaçtı.. Peki şarjla alakası varmıdır bunun telefonun şarjı kendi kendine bitiyor hiç dokunmuyorum 3g kapatıyorum saatte %30 falan düşüyor ek bişey yapmış olabilirler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnmzsefa

Özellikle kendisine forumda bunu paylaşıcamı söyledim adres bildiricemi falan ancak telefon öyle bi hale geldiki üst taraftan ekran esniyor falan tüm hevesim kaçtı.. Peki şarjla alakası varmıdır bunun telefonun şarjı kendi kendine bitiyor hiç dokunmuyorum 3g kapatıyorum saatte %30 falan düşüyor ek bişey yapmış olabilirler mi

ilk yapmanız gereken değiştirdiğiniz yerle görüştünüzmü bir aksilik olmuş olabilir
  • Merhaba hocam bu ekran çerçevesinin içinde sallanıyor. Bu anladığım kadarıyla ekranın çerçeve üzerinde oturduğu yerdeki yapışkanlar işlevini kaybetmiş. Bu durumu nasıl çözebiliriz mail adresi verirseniz video atayım.

• reklam olmasın diye pm attım
  • kontrol ettim video evet ekran değimgibi ekran sökülüp çıtanın etrafını ekran yapıştırmak gerekir bir alt kalite olan ekranlardan ekran sökülüp çıtaya montaj edilmesi gerekiyor firma ile görüştünüzmü yardımcı olmaları lazım bu şekilde müşteri kaybetilmez
  • halletinizmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

o telefonun garantisi bitmiştir buyuk ihtimal ciktigi gun aldiysaniz.

Şubat diyelim

Garantisi bitse bile 150$'a yenisini veriyorlar.Aksesuarsız gıcırını.Onu bekleyin,yada sizin için dayanıklılık önemli ise kırık halde satın,üzerine para koyup 5c alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craie

quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

o telefonun garantisi bitmiştir buyuk ihtimal ciktigi gun aldiysaniz.

Şubat diyelim

Garantisi bitse bile 150$'a yenisini veriyorlar.Aksesuarsız gıcırını.Onu bekleyin,yada sizin için dayanıklılık önemli ise kırık halde satın,üzerine para koyup 5c alın

ciddimisiniz? iphone 4s icin boyle bir sey yapiyorlarmi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.