Şimdi Ara

iPhone 5 Ekran Kırıldı, Tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün telefonu düşürdüm ve ekran epey bi parçalandı ama çalışmaya devam ediyor.Bi arkadaşım bu şekilde 500 liraya sat bana dedi (16gb,yurt dışından alınma pasaport kayıtlı,epey çizikleri var)

Şimdi yaptırsam 300 lira civarı galiba ekran değişimi.Daha önce başına gelen olmuştur bir çok ekran kalitesi var anladığım kadarıyla internette 80 lirayada ekran var 250 lirayada bulunduğum şehirde 330 liraya yaparız diyolar.
    Sizce bu şekilde telefonun ederi nedir? 500 iyi bi rakam mı? Ayrıca tamir konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: inacio

Bence bi applestore turkiyeyle iletisim kur. Bir yerde istanbul applestoreda ekrani kirilan iphone'u hemen yenisiyle degistiklerini okumustum.

+700 TL Küsür Rakam İstiyorlar
    Anakart : GIGABYTE Z370 AORUS ULTRA GAMING Intel Z370 Soket 1151-V.2 DDR4 Anakart | İşlemci : İntel Core i7 8770K | İşlemci Soğutucusu : XIGMATEK SCYLLA 120 EN8620 240MM SIVI SOGUTMA SİSTEMİ| Ram: Adata 16GB (2x8GB) XPG Spectrix D40 RGB Led 2400MHz DDR4 CL16 Dual Kit Ram| Ekran Kartı:MSI GEFORCE RTX 2070 VENTUS 8G 8GB GDDR6 256bit NVIDIA Ekran Kartı | Hard Disk: WD 3.5" 2TB Caviar Green Sata 3.0 64MB Cache İntellipower | SanDisk Ultra 3D 1TB 2400MB-1950MB/s NVMe M.2 SSD | Kasa: THERMALTAKE V200 TG USB 3.0 3x120MM RGB FANLI MidT ATX GAMİNG KASA
    | Güç Kaynağı: Corsair CX750W | Monitör: MSI Optix MAG271C 27'' 144Hz 1MS(MPRT) CURVED LED MONİTÖR | Mouse: Razer Imperator |
    Ses Sistemi: Logitech Z5500 5.1 Sound System | Kulaklık : Corsair Void Rgb Elite Wireless Premium Kulaklık 7.1 Surround |
  • Tamirine 300 vermektense 700 e sıfır cihaz almayı tercih ederim. 1 ay sonra amsterdam da olacağım orda değiştirmek istesem ne kadar ücret ödemem gerekir acaba bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ozgur

Tamirine 300 vermektense 700 e sıfır cihaz almayı tercih ederim. 1 ay sonra amsterdam da olacağım orda değiştirmek istesem ne kadar ücret ödemem gerekir acaba bilgisi olan var mı?

nerede 700 e sıfır ?

Ban

bunu sen yap yaptır ve sat

Daddy, daddy cool!
  • 200 tl ekran 15 dk içinde gözünüzün önünde beklemeden an an izliyerek yaptırmak (ucuz ekranlardan uzak durun
    http://www.youtube.com/watch?v=qHiFSdfnqKg ön cam için değişimli ekranlardan uzak durun tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 16 Temmuz 2014; 10:10:37 >
    Bunu yaptirsam kaca satabilirim ki? Ayrica yapilinca orjinali gibi olur mu? Burda bi yer buldum sadece ekrani degistiriyo 100 liraya ama sadece on cam ekrani ic taraf ayni kaliyor. Tavsiye edermisiniz bu islemi?

Yaptiracaksan adam gibi olsun .. sahibinden vs .. sitelerde satabilirsin veya telefonculara bi fiyat sor. Internetten sahibindene bak ikinci el iphone5ler ne mertebede gidior arastir sonra telefoncuya fiyat ver mesela 700e alirmisin gibi

Daddy, daddy cool!
  • *bay sitesinden ucuza ekkran alınıp takılabilir,(100 TL +işçilik, yaklaşık, 1 ay gibi bekleme süresi var).
    Diğer taraftan iphonu aldığınız ülke önemli, ABD'den almışsanız 229 dolar gibi out of warranty ücreti ile yenileyebiliyorsunuz. (avrupa için muhtemelen 229 euro)
    Diğer taraftan kişisel tecrübem: Aralık 2012'de ABD'den aldığım ip5, Şubat 2014'te düşme sonrası ekran tuzla buz oldu. 250 tl'ye ekran değiştirildi, ekran kullanılamayacak kadar pütürlü olduğundan bir ay bekleyemedim. Aynı tel haziran 2014'te durduk yere pert oldu, kapanıp açılamadı, servisler yapılamaz dedi, garantisi de yok tabi.
    Telefonumu beraber aldığımız bir arkadaşın ise sadece pil ile ilgili sorunu oldu, şimdi yarım gün şarjı gidiyor.

Kısaca kişisel öneri telefon daha fazla bozulmadan uygun fiyata satın. sahibinden sitesinden fiyatlara bakabilirsiniz.
  • Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Şimdi tamire bıraktım bakalım bi yere 180 liraya komple ekranı değiştirecekler cihaz abd den alındı ve ben avrupadaki apple store a götürsem 229 dolar verince yeni cihaz verirler mi? Bakalım amsterdam daki appledan randevu alıp deniyeyim şansımı.
  • Bende iphone 5 kullanıcısıyım ramazandan önce telefon düştü ve ekranı baya parçalandı. İstanbul Doğubankta 180tlye yaptırdım.Bence de yaptır daha sonra ister kullan ister sat. Şuanda ekran cillop gibi gayet de sağlıklı.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.