Şimdi Ara

iPhone 5 Dokunmatik Sapıtma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon çıktığından beri faal olarak kullanılıyor ancak son 1 2 haftadır dokunmatiği birden bire sapıttı. Kendi kendine uygulamalara girip çıkıyor, yazılar yazıyor ve benim dokunduğumu algılamıyor. Dfu moda alıp sıfırladım ancak sorun çözülmedi. Hard reset attım yine çözülmedi. Telefon sıklıkla ttec marka powerbankten şarj ediliyor. Prizden şarj edildiğinde orijinal adaptör ancak kablo mfi sertifikalı.

Çözümü nedir?

Teşekkürler...

• şarj esnasında yapıyor yoksa herzamanmı herzaman yapıyorsa panel(lcd ) arızalı olma şansı yüksek
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    telefonu ilk elime aldığımda yapmıyor ancak bir zaman sonra yapmaya başlıyor.
  • Aynı sorun bendede vardı ios 10 la alakalı neden dersen daha önce eşimin kullandıgı iphone 9.3.5 li iphone 5 perte çıkınca anakartı saklamıştım bu sorundan bezdim aldım tornavidayı blraz ugratırdı ama anakartı degiştirdim sorun çözüldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cogunlukla ekran yapar

• Kullandigin marka apple kendisi sertifika bermemiş o marka hayatta kullanilir mi:)) kardeş 50-60 tl onu alicagina 100-120 tl orjinal kablo alsaydin keşke ayricaaa ekran değişimi oldumu hiç senin donanim yani ekranla ilgili ve bilinmedik markayla şarj etme sorun olmaz:)

• Ekran değişimi oldumu hiç.?? Ayrica kullandigin marka apple kendisi sertifika vermemiş 50-60 tl ona vericegine 150 tl orjinal almiş olsan rahat ederdin sorun donanimla ilgili ekrandanda kaynaklidir ana kartlada.!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyük olasılıkla, Dokunmatik entegre sorunu. Yada lcd ekran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkef54 -- 3 Kasım 2017; 21:2:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.