Şimdi Ara

iPhone 5 çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar annemin iPhone 5 telefonu var. Telefon açılmıyor, bilgisayar tanımıyor, home+power hiçbir ile yaramıyor garanti yok daha öncede olmuştu yaptırmıştık. Şimdi bir telefoncuya sorduk entegre olabilir dedi. Ben bataryadan olduğunu düşünüyorum son zamanlarda şarjı çok az gidiyordu. Akşam çıkarıyoduk sabaha kadar hiç kullanılmadan %15 lere geliyordu ben bataryayı değiştireyim diyorum. Sizce sorun nedir yardım edenlere çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam denemeden bi sonuca varamazsınız çalışıyodu diyorsunuz su kaçırmadıysanız ve bataryanın çok çok hızlı bitip az dayandığını söylediğinize göre kaliteli bir batarya sorunu halledebilir ama işin erbabından yardım alıp asıl sorunu bulmanız gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugradrn

Hocam denemeden bi sonuca varamazsınız çalışıyodu diyorsunuz su kaçırmadıysanız ve bataryanın çok çok hızlı bitip az dayandığını söylediğinize göre kaliteli bir batarya sorunu halledebilir ama işin erbabından yardım alıp asıl sorunu bulmanız gerek

Hayır hocam su ile temas olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimin aystiisi -- 11 Şubat 2014; 22:10:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Arkadaşlar annemin iPhone 5 telefonu var. Telefon açılmıyor, bilgisayar tanımıyor, home+power hiçbir ile yaramıyor garanti yok daha öncede olmuştu yaptırmıştık. Şimdi bir telefoncuya sorduk entegre olabilir dedi. Ben bataryadan olduğunu düşünüyorum son zamanlarda şarjı çok az gidiyordu. Akşam çıkarıyoduk sabaha kadar hiç kullanılmadan %15 lere geliyordu ben bataryayı değiştireyim diyorum. Sizce sorun nedir yardım edenlere çok teşekkürler

ilk yapman gereken batarya
  • butur durumlarda cihaz açılmıyorsa mutlaka gözünüzün önünde olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

butur durumlarda cihaz açılmıyorsa mutlaka gözünüzün önünde olsun

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.