Bildirim
iphone 5 beyaz kayıt dışı sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pasaport bulup kayit ettirmekten baska seceneginiz yok kullanmak icin. Bulamiyorsaniz tabii satmakta bir secenek.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
Pasaport bulup kayit ettirmekten baska seceneginiz yok kullanmak icin. Bulamiyorsaniz tabii satmakta bir secenek.
Aynen pasaport bulamıyorsanız satabilir ya da takas edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihankc -- 7 Eylül 2013; 18:26:29 > -
Çarşıda yaptırıyolardır onlardan yaptır. Bizim burda iPhone 5 + pasaport kayıtlı aldım. 1 yıl KVK garantisi varmış,5 yılda kayıt düşme garantisi verdi.Toplamda 1700TL'ye denk geldi. -
Kıbrısa gidip gelicen hocam pasaportunda hakkın varsa -
quote:
Orijinalden alıntı: babayorgun65
Çarşıda yaptırıyolardır onlardan yaptır. Bizim burda iPhone 5 + pasaport kayıtlı aldım. 1 yıl KVK garantisi varmış,5 yılda kayıt düşme garantisi verdi.Toplamda 1700TL'ye denk geldi.
Hem yurdisi cihazi aldin pasaport kayitli, hemde kvk garantisi var dediler inandin yani?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
quote:
Orijinalden alıntı: babayorgun65
Çarşıda yaptırıyolardır onlardan yaptır. Bizim burda iPhone 5 + pasaport kayıtlı aldım. 1 yıl KVK garantisi varmış,5 yılda kayıt düşme garantisi verdi.Toplamda 1700TL'ye denk geldi.
Hem yurdisi cihazi aldin pasaport kayitli, hemde kvk garantisi var dediler inandin yani?
O benim sorunum degil cihaz bozulursa adama götürürüm isterse yapmasın :) sen kafayi yorma ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorun yaptırmak yaptırmamak değil arkadaş onu demek istemedi
hem yurtdışı hem kayıtlı 1 sene kvkdan garantili 5 yılda pasaport garantili çelişkili olduğu yer burası işte
tabiki hır gür çıkararak yaptırırsın yada atarsın kafasına cihazı öyle yada böyle yaparsın işte milleti böyle yaparak kandırıyor dogubank esnafı -
quote:
Orijinalden alıntı: 21amo
evde 4 aydır yatan beyaz bir iphone 5 beyaz var ama pasaport temin edemediğim için kayıt ettiremedim.
Can sıkıcı...
Katkılarınızı fikirlerinizi bekliyorum.
hocam cevrenizde yakında hacca veya umreye gidenler illaki vardır onlarda olmasa bile tanıdıklar vasıtasıyla yaşlılardan birine yaptırırsınız onlarada kahve ısmarlarsınız :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X