Şimdi Ara

Iphone 5 Arka Kapak Yazisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ikinci el bir iphone 5 aldim daha onceki iphone larimda arka kapaktaki iphone yazisinin altinda designed in california assembled in china tarzi yazilar yaziyodu

Ama bu aldigim iphone un arka kapaginda sadece iphone yaziyor alti bos acaba arka kapak mi degismis yoksa boyle yazi yazmayan bir modeli mevcutmudur?

• Arka kapak degismistir. Orjinal arka kapakta imei numarasina kadar yazar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka kapak değişmiyor.Değiştiyse zaten orjinlliği gitmiştir geri iade edin.
  • Değişmiyor ise bu arkadaş nasıl yapmış bunu hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ostard

Değişmiyor ise bu arkadaş nasıl yapmış bunu hocam ?

Hocam Full Kasa değişmesi gerek o kapağın değişmesi için

Edit:Tabi Benim Bildiğim bu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knocknight -- 14 Eylül 2013; 0:09:29 >
  • Demekki full kasa degistirdi kaziklandim desenize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Demekki full kasa degistirdi kaziklandim desenize

Senin Guzelım İPhone 5 i Neden satmıştın hocam İPhone 5 alacaksan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 YAMULDU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya hocam baska cihaz deniyeyim dedim sonra baktim olmadi iphone alayim bare cok zarar etmis olmiyayim simfree alayim dedim sahibinden com dan bi arkadasla anlastik 1250 ye ama acelemde vardi genel hatlarina baktim sorun yok aldim gitti

• Arka kapagi sokmek cok kolay muhtelemen arka kapak kirilmis olup piyasada iphone fix kit mi nedir 15 tl falan ondan alip altaki iki vidati soktumu kapak telefondan ayrilir normal tleefonculardan veya ebay den çakma(orjinali uretilmiyor)yani replika bir kapak takip kirik derdinden kurtulmustur ...

• Hocam arka kapak aluminyum iphone 4 gibi camli degilki kirilsin ayriyetten komple kasa olarak degisiyor arastirdim piyasada sadece arka kapak mevcut degil

• quote:

Hocam arka kapak aluminyum iphone 4 gibi camli degilki kirilsin ayriyetten komple kasa olarak degisiyor arastirdim piyasada sadece arka kapak mevcut degil

Pardon aklim 4/4s gitti dogru ya arka kapak iphone 5 te kirilmaz urun ya replika yada ... Urun agir bir darbe gorup parca degisikligi olmus yani orjinalligi gitmis bence geri teslim edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertEagle67 -- 14 Eylül 2013; 0:45:48 >
  • quote:

Hocam arka kapak aluminyum iphone 4 gibi camli degilki kirilsin ayriyetten komple kasa olarak degisiyor arastirdim piyasada sadece arka kapak mevcut degil

30 Tl daha ındırım yapsaydınız Tertemız İPhone 4 u Kullanıyo olcaktınız şimdi
  • Aradığım adama ulaşabilsem teslim edicem ama malesef ulaşamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knocknight

quote:

Vallahi doğru dediniz
  • quote:

quote:

quote:

Vallahi doğru dediniz

Kısmet bu işler hocam :D

• Fotoğrafını çeker misiniz?
  • İphone ürünlerinde batarya değişmediği için arka kapak çıkmasına gerek yok.Bu yüzden cihaz komple bütündür.Arka kapak diye birşey yok benim bildiğim kadarıyla öyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

İphone ürünlerinde batarya değişmediği için arka kapak çıkmasına gerek yok.Bu yüzden cihaz komple bütündür.Arka kapak diye birşey yok benim bildiğim kadarıyla öyle oluyor.

pardon da batarya ömrü bitince tüm iphone ürünleri çöpe mi atılıyor
  • quote:

quote:

Değişmiyor ise bu arkadaş nasıl yapmış bunu hocam ?

Hocam Full Kasa değişmesi gerek o kapağın değişmesi için

Edit:Tabi Benim Bildiğim bu :D

+1
  • Batarya kullanıcı tarafından değiştirilemez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.