Şimdi Ara

Iphone 5 alacagım nelere dikkat etmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal olup olmadıgını nerden anlarım alacagım adamla aynı şehirdeyim pasaport kayıtlı telefon nelere dikkat etmeliyim icloud olayı filan zaten aldıgım gibi direk reset atmayı düşünüyorum.

Telefon;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-tertemiz-sorunsuz-ip5-185433226/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İos 6 olmasına tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resetlenmis alin
    O civarlarda turkiye den alinmis telefon bulabilirsiniz
    Orjinal olup olmadigini da imei ni kontrol ederek yapabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

İos 6 olmasına tabiki

iPhone 5 konusu varsa iOS 6'sıyla ilko da vardır diye girdim konuya ve yanılmadığımı gördüm.

Konuya ve soruya gelince: En önemli şey: iCloud ve iPhone Bul devre dışı olsun.
  • Bence 150-200 lira daha farkla swap i5 bulup satın alın.. telefon ne kadar temiz olursa olsun, batarya bitik olabiliyor.
    Yeni değişmiş swap telefon bulursanız alın.. değişim belgesinden imei numarasını kontrol edin..

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Orijinalden alıntı: ilko

İos 6 olmasına tabiki

iPhone 5 konusu varsa iOS 6'sıyla ilko da vardır diye girdim konuya ve yanılmadığımı gördüm.

Konuya ve soruya gelince: En önemli şey: iCloud ve iPhone Bul devre dışı olsun.

Her zaman abi

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    resetleyince ios 8.1.2 kasmaları geçermi acaba bendede ip 5 var yeni aldım ama abimden aldım sıfır almadım cihazı resetlemede yapmadık ios 8.1.2 sıkıntı iphone 5 te ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ücretsiz Apple ID oluşturma hakkı kalmış mı yada kaç tane kalmış kesinlikle öğrenmelisin, bunun dışında Apple sitesinden cihazın garanti süresini sorgulatmanı tavsiye ederim, eğer satıcı garanti süresi var diyorsa emin olmak için. iPhone 5'de ki kronik batarya sorunu için apple bir süreliğine ücretsiz değişim yapıyordu... Telefonun sahibi eğer değişim yapmadıysa tabi eğer değişim hala devam ediyorsa değiştirmende fayda var derim. Diğer bir kronik sorun ise boya dökülmesi boya atması. Genellikle siyah modellerde görülür. Diğer renkli modelde renkleri beyaz ve gri tonlarında olduğundan dolayı pek göze batmaz. Eğer takıntılı biriysen siyah dışındaki renkleri seçmeni öneririm çünkü telefonun sahibi temiz bakmış olsa bile senin kullanımın süresince bu olay başına geldiğinde, canını bir hayli sıkabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yancy94

Ücretsiz Apple ID oluşturma hakkı kalmış mı yada kaç tane kalmış kesinlikle öğrenmelisin, bunun dışında Apple sitesinden cihazın garanti süresini sorgulatmanı tavsiye ederim, eğer satıcı garanti süresi var diyorsa emin olmak için. iPhone 5'de ki kronik batarya sorunu için apple bir süreliğine ücretsiz değişim yapıyordu... Telefonun sahibi eğer değişim yapmadıysa tabi eğer değişim hala devam ediyorsa değiştirmende fayda var derim. Diğer bir kronik sorun ise boya dökülmesi boya atması. Genellikle siyah modellerde görülür. Diğer renkli modelde renkleri beyaz ve gri tonlarında olduğundan dolayı pek göze batmaz. Eğer takıntılı biriysen siyah dışındaki renkleri seçmeni öneririm çünkü telefonun sahibi temiz bakmış olsa bile senin kullanımın süresince bu olay başına geldiğinde, canını bir hayli sıkabilir.

Ucretsiz ıd olusturma derken hocam IDım var normalde takas edersek onu yazıcam bide telefon ilk başta linkle vermiştim bi bakarmısınız hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

quote:

Ücretsiz Apple ID oluşturma hakkı kalmış mı yada kaç tane kalmış kesinlikle öğrenmelisin, bunun dışında Apple sitesinden cihazın garanti süresini sorgulatmanı tavsiye ederim, eğer satıcı garanti süresi var diyorsa emin olmak için. iPhone 5'de ki kronik batarya sorunu için apple bir süreliğine ücretsiz değişim yapıyordu... Telefonun sahibi eğer değişim yapmadıysa tabi eğer değişim hala devam ediyorsa değiştirmende fayda var derim. Diğer bir kronik sorun ise boya dökülmesi boya atması. Genellikle siyah modellerde görülür. Diğer renkli modelde renkleri beyaz ve gri tonlarında olduğundan dolayı pek göze batmaz. Eğer takıntılı biriysen siyah dışındaki renkleri seçmeni öneririm çünkü telefonun sahibi temiz bakmış olsa bile senin kullanımın süresince bu olay başına geldiğinde, canını bir hayli sıkabilir.

Ucretsiz ıd olusturma derken hocam IDım var normalde takas edersek onu yazıcam bide telefon ilk başta linkle vermiştim bi bakarmısınız hocam.

Eğer başka ID oluşturmak isterseniz sıkıntı yaşamamanız açısından söyledim onu hocam. Cihazın bataryasını soruşturun, garantisini, yurtiçi cihazı olup olmadığını. Bana kalırsa alınabilir bir cihaz ama iPhone 5 ikinci el piyasasının son zamanlarda ne durumda pek bilmiyorum. İnceleme şansınız varsa tuşlarına bakın sertliğine yumuşaklığına home tuşuna farklı şekillerde basın mesela sağlam mı yerinde mi diye, esneme varmı cihazda (zorlamadan) bakın. Bunların dışında düşük bir ihtimal olmasa sıvı teması yaşanmış olabilir. Aklıma gelen bunlar hocam inşallah sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 12 Ocak 2015; 19:53:18 >

• quote:

quote:

quote:

Eğer başka ID oluşturmak isterseniz sıkıntı yaşamamanız açısından söyledim onu hocam. Cihazın bataryasını soruşturun, garantisini, yurtiçi cihazı olup olmadığını. Bana kalırsa alınabilir bir cihaz ama iPhone 5 ikinci el piyasasının son zamanlarda ne durumda pek bilmiyorum. İnceleme şansınız varsa tuşlarına bakın sertliğine yumuşaklığına home tuşuna farklı şekillerde basın mesela sağlam mı yerinde mi diye, esneme varmı cihazda (zorlamadan) bakın. Bunların dışında düşük bir ihtimal olmasa sıvı teması yaşanmış olabilir. Aklıma gelen bunlar hocam inşallah sorun çıkmaz.

Telefon pasaport kayıtlı kutusu var galiba onu tam öğrenemedim alırken etrafına tamamen bakıcam ios görünümlü android cihazlar çok piyasada hafifte oluyorlar normalde agır olmaları lazım hayırlısı hocam aynı ilçedeniz adamla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefon pasaport kayıtlı kutusu var galiba onu tam öğrenemedim alırken etrafına tamamen bakıcam ios görünümlü android cihazlar çok piyasada hafifte oluyorlar normalde agır olmaları lazım hayırlısı hocam aynı ilçedeniz adamla.

iPhone kullanan veya anlayan birinden yardım almanızda fayda var. Cihazı incelemesini rica etseniz iyi olur bence hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 12 Ocak 2015; 20:24:48 >

• 16 gb için o cihaz fazla yalnız. eğer o cihazı almayı düşünüyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertwashere

16 gb için o cihaz fazla yalnız. eğer o cihazı almayı düşünüyorsanız.

Note2 ile kafa kafaya takas edicez hocam nakit vermicem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.