Şimdi Ara

iPhone 5 16GB SIFIR - Siyah/Beyaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara Model #iPhone 5 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlan başlığımda belirttiğim gibi SIFIR iPhone 5 16GB mevcuttur. Renk seçimini pmden iletebilirsiniz.

1480 TL

Telefonlar Kapalı Jelatin , Kayıtsız halde teslim edilecektir.

Fiyat PAZARLIKSIZ ( LÜTFEN BUNU YAZDIĞIM HALDE PAZARLIK ATMAYIN )

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllForYouX -- 9 Eylül 2013; 13:16:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• cihaz menşei nedir? garanti durumları ve ödeme şekilleri hususunda aydınlatırsanız sevinirim.
  • Açıklama = yok
    Garanti Durumu = Yok
    Yurtdışı mı değil mi = Yok
    Fotoğraf = yok

" Fiyat PAZARLIKSIZ ( LÜTFEN BUNU YAZDIĞIM HALDE PAZARLIK ATMAYIN ) " diye sonunda belirterek ilanından hepten uzaklaştırıyorsun.
    gerçek satış isteyen birisinin açaçağı ilan olmadığı aşikar.

Donanımhaber'de bu şekilde ilanlar hiçbir zaman rağbet görmez.
    yine de bol şanslar. iyi satışlar.
  • Eleştiri olsunda taşdan olsun ülkemde teşekkürler iyi günler.

• Hocam kayıt durumu hakkında bilgi verseniz TR'mi yurtdışı mı kayıtlı mı kayıtsız mı simfree mi ? Arkadaş sonuna kadar haklı yetersiz açıklama var ilanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AllForYouX

Eleştiri olsunda taşdan olsun ülkemde teşekkürler iyi günler.

Yazdıklarımızı Tersinden anlayın hep. Kötü birşey yazmadık. @Constantine34 arkadaş da benim gibi düşünüyor. Eksik Açıklama olduğunu anlayıp düzelteceğine laf yetiştiriyorsun burada.
  • GG dan makul fiyatla ilan acarsaniz 2 tane alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öhh kayıtsız 1480 iyide bu fiyata yurtiçi garantili ürün kaynıyor 300 de kayıt 1800 lira zaten yurtiçi sıfır ürün bu fiyata değilmi ilginçç
  • Bu dediğini 2-3 ay önce deseydim evet haklıydın. Çünkü dolar o kadar pahalı değildi. Ayrıca applenin sitesine girip fiyatın hesaplar mısın ne kadara geliyor? Avrupayı geçtim Abd de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam seni takdir ediyorum valla,forumda ucuza bulduğun telefonu kapıyorsun üzerine karla satıyorsun,
    burdaki ölücülerde umarım senden alırlar adamlar 1200e i5 olmaz falan diyorlar kim kazıklarsa kazıklasın kazıklandıklarını görmek güzel
  • OldWolF3 kullanıcısına yanıt
    Hocam inceden banada vurmuş oluyorsun burada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: elusive

Açıklama = yok
    Garanti Durumu = Yok
    Yurtdışı mı değil mi = Yok
    Fotoğraf = yok

" Fiyat PAZARLIKSIZ ( LÜTFEN BUNU YAZDIĞIM HALDE PAZARLIK ATMAYIN ) " diye sonunda belirterek ilanından hepten uzaklaştırıyorsun.
    gerçek satış isteyen birisinin açaçağı ilan olmadığı aşikar.

Donanımhaber'de bu şekilde ilanlar hiçbir zaman rağbet görmez.
    yine de bol şanslar. iyi satışlar.

+1
  • quote:

evet hocam ama türkiye tam bu işlerin yeri yani sen normalsin,uyanık olan hayatta kalır,olmayan vıdıvıdı eder ve kazıklandıgını kabul etmez,

Hayırlı satışlar,güvenilir arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

quote:

evet hocam ama türkiye tam bu işlerin yeri yani sen normalsin,uyanık olan hayatta kalır,olmayan vıdıvıdı eder ve kazıklandıgını kabul etmez,

Hayırlı satışlar,güvenilir arkadaş

işin enteresanı sanırım bir şekilde paketleme yöntemini de buluyorlar ... arkadaş dünde benden iphone 5 alacaktı (bir tanıdıgıma sıfır olacak vereceğim demişti.) bir arkadaşıyla baktırdı ... köşede benim bile göremediğim iğne ucundan da ufak lekeleri gördü ve sanırım almaktan vaz gecti.. tamamen sıfır ayarında yani hiç el değmemiş gibi bir ürün bulup bir şekilde orjinali gibi paketliyorlar... yada ben yanılıyorum emin olamadım acıkcası...

neyse hayırlı satışlar size...

• ender E kullanıcısına yanıt
    Büyük bir şevk ile yazıp çamur atmışsınız fakat yukarıdaki ilanıın içeriğie bakarsanız KAYITSIZ yazıyor :)) Çiziksiz dediniz çizik görünce almadım bundan doğal ne olabilir.

• quote:

Büyük bir şevk ile yazıp çamur atmışsınız fakat yukarıdaki ilanıın içeriğie bakarsanız KAYITSIZ yazıyor :)) Çiziksiz dediniz çizik görünce almadım bundan doğal ne olabilir.

çamur atmadım sadece düşüncelerimi yazdım... dün birine vermek uğruna benden almak için uğraşırken bugün satıyor olmanıza takıldım.. kayıtlı yada kayıtsız olması birşeymi fark ediyor.. halen bana göre ciziksiz bir telefon.. cizik olmasının imkanı yok..

neyse derdim birine bişiy satmak değil sadece olan olayı aksettirdim ve düşüncelerimi yazdım.. doğrudur değildir takdir sizin..
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Hocam bakın hala yanlış yazıyorsunuz nedne derseniz dün ilan açtınız diyorsunuz ilanı sadece dün güncelledim.

" < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllForYouX -- 9 Eylül 2013; 13:16:41 > " Burayı kaçırmışsınız sanırım. Herneyse uzatmıyorum ben iyi günler dilerim.

• Emir kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllForYouX -- 19 Eylül 2013; 10:32:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.