Şimdi Ara

iPhone 4S ve iPad 2 için untethered jailbreak yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
13.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

selam bende Galaxy s2 var ama İphone 4s almak istiyorum şimdi s2 yi satıp simkilitli bir İphone 4s alsam bununla sim kilidi açılabilir mi?

JB'lerin simkilitle hiçbir alakası yok!

Sapla samanı karıştırımayın başınızı ağrıtmayın ;)
  • quote:

selam bende Galaxy s2 var ama İphone 4s almak istiyorum şimdi s2 yi satıp simkilitli bir İphone 4s alsam bununla sim kilidi açılabilir mi?

Sim kilitli cihazlardan uzak durun derim, 200 lira fazladan verin simfree alın rahatınıza bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: antepli46

quote:

iki kiytirik oyun icin mi

iki kıytırık oyun?? Beyin bedava
  • henüz windows için arayüze sahip jailbreak programı çıkmadı. fakat komut isteminde aşağıdaki maddeleri uygulayarak yapabilirsiniz.

Download CLI Absinthe:https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/cinject_0.4.3.zip?attredirects=0&d=1

1. CMD.exe 'yi açın. (ben yönetici olarak çalıştırmıştım)
    2. cinject.exe 'nin olduğu klasöre gelin.
    3. komutu yazıp entere basın: cinject.exe -i payloads/jailbreak.mobileconfig
    4. komutu yazıp entere basın: cinject.exe -j payloads
    5. komutu yazıp entere basın: cinject.exe -w
    6. telefon yada ipad'den VPN'i açık konuma getirin.(komutları doğru şekilde girdiğinizde cihazınızda VPN menüsü görünecek).
    7. VPN hatasını umursamayın ve cihazınızın yeniden açılmasını bekleyin.
    8. Jailbreak tamamdır, Cydia'yı yüklediniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: snomask

henüz windows için arayüze sahip jailbreak programı çıkmadı. fakat komut isteminde aşağıdaki maddeleri uygulayarak yapabilirsiniz.

Download CLI Absinthe:https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/cinject_0.4.3.zip?attredirects=0&d=1

1. CMD.exe 'yi açın. (ben yönetici olarak çalıştırmıştım)
    2. cinject.exe 'nin olduğu klasöre gelin.
    3. komutu yazıp entere basın: cinject.exe -i payloads/jailbreak.mobileconfig
    4. komutu yazıp entere basın: cinject.exe -j payloads
    5. komutu yazıp entere basın: cinject.exe -w
    6. telefon yada ipad'den VPN'i açık konuma getirin.(komutları doğru şekilde girdiğinizde cihazınızda VPN menüsü görünecek).
    7. VPN hatasını umursamayın ve cihazınızın yeniden açılmasını bekleyin.
    8. Jailbreak tamamdır, Cydia'yı yüklediniz.

komutları uyguluyorum sorun yok vpn menüsü görünüyor ipad2 kapanıp açılmıyor kendim kapatıp açtığımda jailbreak vpn yi açmaya çalışıyorum vpn bağlanamıyor cydia doğla olarak yüklenmedi!sorun nerede??
    ios 5.0.1

• quote:

Orijinalden alıntı: carnador

İPhone'a jailbreak çıkması neden bu kadar iphone sahibi olmayanların canını sıkıyor ?

başka nasıl avutacaklar kendileriniiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Orijinalden alıntı: carnador

İPhone'a jailbreak çıkması neden bu kadar iphone sahibi olmayanların canını sıkıyor ?

başka nasıl avutacaklar kendileriniiiii

Ey beşiktaşlı kardeşim..Allah hayrını versin
  • iPad 2 ve iPhone 4S satışları artacaktır.

Arkadaşın biri komutlarla ilgili bilgi vermiş, sonra birisi de VPN sorunundan bahsetmiş. VPN sorununu AYARLAR'dan AĞ AYARLARI'ndan VPN ile ilgili bölümde ufak bir değişikle aşabiliyorsunuz.

Youtube'da ufak bir araştırma ile İngilizce bilmeseniz bile görerek işlemleri uygulayabilirsiniz.
    Şu anahtar kelimeleri araştırmanızı tavsiye ederim:

- How to jailbreak iPhone 4s (ya da iphone 4s yerine iPad 2)
    - iphone4s jailbreak
    - Absinthe windows
    - Absinthe jailbreak
  • sonunda 4.3.3'ü yükseltebileceğiz demek ki.
  • Yeğenim A5 islemcili 4s e yükledi gayet satabil çalışıyor.
    Aksam da A5 işlemcili iPad 2 ye yükleyeceğiz.
    Windows üzerinden yükleme yaptı.
    Yedek aldıktan sonra yaptı.
    Ancak jb sonrası veri kaybı yaşamadığı icin yedeğe gerek kalmadı.
    Ama siz yine de yedek alıp jb yapın.
  • iphone 4s de denedim olmuyor..tekrar başlatıyor ama telefon açılınca bilgisayarda hata verip işlemi sonlandırıyo yarıda kalıyo.apn ayarları kapalı açık konumuna getiremedim bunun kısa açıklamasınıda bulaqmadım
  • İpad2 jailbreak yapan warmi mac yada Windows. Bunaldim artik ben yaptim jailbreak çöktü ipad2 installoustan hic bise indirmedim we çoktu bu commandersmi ne war o ne oluyoor kafayiyicem iPhone 4 um jailbreakli iPhone 3 jailbreakli ipad2 tek jailbreaksiz ltfn yardimci olun Allah (c.c) rızası icin
  • İst fatih yakınlarında yardımcı olabilcek var mı?
    mac mi gerekiyor anlamadım? windows ortamında olmuyor mu?
  • iphone 4s icin jailbreak cikti!

bu siteden rahatlikla indirebilirsiniz, tek yapmaniz gereken telefonu bilgisar baglamak ve beklemek DFU mode ye gerekk kalmadan
    http://pod2g-ios.blogspot.com/
  • arkadaşlar 5.1 güncellenmiş 4s için jailbreak varmıdır varsa yönlendirebilrmisiniz? eğer yukarıdaki jealbreak i yüklersem ne olur?
  • Bu jb 5.1 icin degil. Cihazi restore etmek zorunda kalabilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar. Cahilce gelebilir ama bazı sorularım var. İspanyadan VODAFONE kilitli IPHONE 4S aldım. Srümünü bilmiyorum sormayın.

Soru 1 : Türkiye'de de VODAFONE kullanıyorum. SIM Kartımın çalışma şansı var mı?

Soru 2 : Diyelim kartım çalışmaz. Peki bu 4S'i simfree kullanım yapma şansım var mı Türkiye'de. Bu işlem yapılabiliyor mu?.

Saygılarımla.
  • takip + denıyorum
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. Cahilce gelebilir ama bazı sorularım var. İspanyadan VODAFONE kilitli IPHONE 4S aldım. Srümünü bilmiyorum sormayın.

Soru 1 : Türkiye'de de VODAFONE kullanıyorum. SIM Kartımın çalışma şansı var mı?

Soru 2 : Diyelim kartım çalışmaz. Peki bu 4S'i simfree kullanım yapma şansım var mı Türkiye'de. Bu işlem yapılabiliyor mu?.

Saygılarımla.

kırdırman lazım diye biliyorum
  • Denizli ve çevresindeki arkadaşlara Mac OS tabanlı bilgisayarım ile yardıma açığım ...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.