Şimdi Ara

İphone 4s ve 5 arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. hayatımda hiç iphone kullanmadım samsung ve blackberry ürünleri kullandım. şuan bütçem iphone 5 ve 4s'e yetiyor. ios 7 geldikten sonra 4s'in bataryası dayanmıyor diyolar. ben facebook twitter instagram kullanmıyorum internete fazla girmiyorum, oyunda oynamıyorum. ama çok mesajlaşan biriyim sizce bana öneriniz ne olur ? batarya bakımından 4s mi 5 mi ? teşekkür ederim

• SelectedQuality S kullanıcısına yanıt
    Bütcen yetiyorsa 5 al derim daha güncel olacak ama 4s sağlamlık olarak daha önde ama biraz kalın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bnce 5 almlısın arada 100 tl fark var ama ben 5 kullanıyorum abim de 4s var şuanda hiç bir fark yok ve onun şarjı daha uzun süre dayanıyor
  • Bi magazaya gidip iki cihazida elinde gormeden asla karar verme derim..

Tavsiyem iphone 5.tabiki ios6 li bulursan stabilite bakimindan cok guzel bi kombinasyon olur.

• iOS 6 lı olursa 3GS alsan yeter sana..

• Ben şuanda 4s Kullanıyorum , Apple ios7 ile gelen bazı özellikleri 4s'e vermedi Airdrop mesela..Bir , iki hafta sonra iPhone 5 Veya 5S almayı düşünüyorum bende..
  • Airdrop'u her saniye kullanıcak biri olmadığını düşünüyorum bizde var da ne oluyor 1-2 kere kullanmışımdır.
    Bence 4S al 4S te 5ten daha kolay ve pratik mesaj yazılıyor bizzat ben test ettim. Ve 5lerde maalesef soyulma sorunu var 4Si duvardan duvara at hiçbir şeycik olmaz ( tabi sen atma da)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4s kullaniyorum
    5 tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

iOS 6 lı olursa 3GS alsan yeter sana..

Aynen.

iOS5 olsa daha da iyi olur hatta daha hizli olur cihaz.

• çok teşekkür ederim hepinize sağolun 5 alıp gözüm gibi bakmayı düşünüyorum kılıf falan
  • 5 piyasada pek yok.
    Güvenilir ve fiyat olarakda uygun site, magaza onerirmisiniz?

• İos 5 li 4s satıyorum isteyen pmden ulaşabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: SelectedQuality

çok teşekkür ederim hepinize sağolun 5 alıp gözüm gibi bakmayı düşünüyorum kılıf falan

Ben 5s i ilkk aldığımda otterboxmspigen aldım kullandım kırılmaz buff taktırdım şimdi çizilsede değeri yok zamanla sende yere atmalara başlarsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.