Şimdi Ara

iPhone 4s telefonum kendi kendine telefonun sesini kısıyor, yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gündür telefonum kendi sesini kendisi kısıyor, telefonla uğraştığım zaman görüyorum sesi sanki ben soldaki tuşa basarak kısıyormuşum gibi telefonu sessize alıyor.

Bu durumdan çok rahatsızım. Bugün cihazı satın aldığım bayiye gittim ve istersem servise verebilceklerini söylediler.

Ben de size danışmak istiyorum öncelikli olarak.

Bunun sorunu ne olabilir, virüs mü var telefonumda? Format atsam düzelir mi?

Servise vermek istemiyorum. Yada ayarlarla ilgili bir şey olabilir mi. Bazen kendisi yine sesi kısarken ben de telefonu sağ tarafa çevirdiğimde sesi kısmayı bırakıyor tekrar yatay konuma gelince kısmaya devam ediyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

iPhone 4s telefonum kendi kendine telefonun sesini kısıyor, yardım.

• Eğer telefon düştüyse ya da içine su sızdıysa tuş yuvasında sorun olusabiliyor dostum..Tuşta takılma ya da tuş yuvasında sorun olabilir
  • Ses kısma tusunun flex midir nedir bir adi var, onda bir hassasiyet var belliki.
    Hemen servise ver kurtul yoksa cidden can sıkıcı bir durum.
  • Telefon hiç yere düşmedi, su da sızmadı tuşların arasında.
  • olur böyle arızalar hocam
    ses kısma tuşun takılı kalmış
    ver servise korkma bişey yapmazlar telefonuna
  • Ama sadece ben telefonu elime aldığım zaman kısıyor telefonun sesini. Mesela bugün hiç kısmadı ama eminim biraz daha kurcalasam telefonu kısacak yine sesini.

Tuş takılı kalmamış bence. Beyninde bi problem olmasından korkuyorum.
  • ozaman önce bi restore et birazda o şekilde dene bakalım ne olacak
    ama ben hala tuştan kaynaklanan bir problem olduğundan yanayım hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazılımsal olarak buna benzer bir şey yaşadım, şu multitasking'de çıkan ses kontrolü çalışmıyordu ve hiç bir şekilde sesi açamıyordum, kulaklık takınca da ses gelip kapanıyordu. Sonradan anladım ki sorun araç bağlantısındaymış, otomobilim fabrika çıkışlı iPod/iPhone destekliyor fakat iOS5'le çakışıyordu. Restore ettikten sonra düzeldi, bir daha da tekrarlamadı. Eğer yazılımsal olduğuna inanıyorsanız her şeyden önce bir restore deneyin.
  • akıllı telefonun hali başka oluyor...
  • Sorun hala gecmedi.

Telefonu nasil restore edicem yardimci olur musunuz?

Rehberimin ve uygulamalarin kaybolmamasi icin ne yapmaliyim? iCloud la ilgili bir seyler sanirim ama tam bilmiyorum.
  • BMWci arkadasım
    İphoneturkiye.biz e gir orda resimlendirerek anlatım var dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

BMWci arkadasım
    İphoneturkiye.biz e gir orda resimlendirerek anlatım var dostum

Bmw'yi severim de bmwci nickli kisi ben degilim onu ima ediyorsan, yildizi yeterci arkadasim. :p

Tamam eyvallah, finallerim bitsin bi restore'licam bakalim.
  • Telefonu restore'ladım değişen bir şey yok, Allah kahretsin ya.

Arkadaşlar şimdi napmam gerek? Servise mi vereyim direk? İçini açmalarını istemiyorum ama ben. Napmam lazım, yardıma ihtiyacım var.

Direk yenisini istiyorum desem verecek kadar keriz değillerdir herhalde?

Yardımlarınızı bekliyorum, bir siteye de yönlendirirseniz ordan da yardım alabilirim çok teşekkürler.
  • Hocam aynı sorun bendede başladı, forumdamısınız hala? Problemi nasıl çözdünüz?

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Hocam aynı sorun bendede başladı, forumdamısınız hala? Problemi nasıl çözdünüz?

Değiştirdiler hocam telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Hocam aynı sorun bendede başladı, forumdamısınız hala? Problemi nasıl çözdünüz?

Değiştirdiler hocam telefonu

Bnm telefonu alalı 3 sene oldu neyse artık:) düzeldi bugün başka olmadı

• İos 6 dan olmayı göze alıosan değiştir hocam canım yazılım bırakılmaz ama bu sorunda sizi bezdirdiyse yapacak bişey yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.