Şimdi Ara

[iPhone 4S] Sony Xperia Z, Z1, Z2, Z3 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem kısıtlı en fazla 1000 TL ye çıkabiliyorum zorla Xperia Z 800'den satılmıştı bir ara ama oda çok eskidi diye düşündüm. Z1'e bakmaya başladım Z1 tasarımı olarak en sevdiğim Sony cihaz ama fiyat olarak 1350'den aşağı bulamadım Z2 ye baktım oda 1350 den satılıyor o zaman Z2 aliyim dedim sonra baktım 1450 civarı Z3 compact satılıyor bu kadar gelmişken bari performans canavarı olan Z3c alıyım dedim sonra bir baktım ben 1000 lira derken 1500 e gelmişim iyice kafam karıştı anlayacağınız piyasa şuan çok karışık Sony şu 6 ay olayından vazgeçsin ne alacağıma karar veremedim. Sizce ne yapmalıyım?

Edit: Birde şunu sorayım konu kirliliği olmasın bu saatten sonra iPhone 4s alınır mı? N11'dede 750 ye satılıyor kvk garantili oyun pek oynamam ama İnstagram, Facebook, Twitter, Youtube akıcı olmalı telefon arayüzüde akıcı olmalı şuan nasıl 4s in durumu güncellemelerden sonra kasma yaşıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48562487 -- 12 Ocak 2015; 13:11:29 >

• ıphone 4s alınmaz,sony 6 ay olayı bıttı z4 cıkacak mart nısan gıbı 2015te baska amıral gemı tanıtmaycak.1200 dolayında G2 ve z1 en ıdeal cıhazlar gıbı,eger buyuk ekran takıntın yoksa z1comapctda bak azızım oda ekranda ve performansta z1 den ıyı

Orijinalden alıntı: Crauls

ıphone 4s alınmaz,sony 6 ay olayı bıttı z4 cıkacak mart nısan gıbı 2015te baska amıral gemı tanıtmaycak.1200 dolayında G2 ve z1 en ıdeal cıhazlar gıbı,eger buyuk ekran takıntın yoksa z1comapctda bak azızım oda ekranda ve performansta z1 den ıyı

z1 ekranı çok kötü benim discovery'nin ekranı bile daha iyi o moralimi bozuyor yoksa direk alıcam z1i aslında

http://m.akakce.com/p/?1265489

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: stevejones

Z1.tas gibi telefon..

http://m.akakce.com/p/?1265489

evetde çok pahalı hocam z2 yle aynı fiyat nerdeyse

2.el bak
    Sony Xperia z3 ısınıyor
    12 yıl önce açıldı
    Xperia z3 kamera sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.