Şimdi Ara

iPhone 4S şarjım çok çabuk bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
25.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda arama yapmama rağmen bir çözüm bulamadım.Versiyon 5.1.1 untethered jailbreakli.Şarjı fullüyorum 1 saat falan oynuyorum 70-75'e düşüyor.Mesela şuda oluyor akşam yatıyor telefonu uçak moduna alıyorum(tüm bağlantıları kapatıyorum yani) sabah bi kalkıyorum şarj 70 ise 60'a düşmüş.Nerdeyse çok kullanmama rağmen 2 günde bir şarj ediyorum.Sizde de durum böylemi?

Birde batteryfix diye bir tweak buldum.Kullananlar olmuş bazıları çok işe yarıyor diyor bazılarıda kolpa falan diyor bi kaç tane adamda iPhone da ki bütün bilgilerinizi çalıyor falan diyor.Lütfen yardım edin sınırlandırmalardan ping'i de kapadım ama değişen bir şey olmadı.

• Şarjının hemen bitmesi normal zaten. Parlaklığı azalt kullanmadigin zaman wi-fi'yi kapa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman öyle yapıyorumda sorun bende değilse Apple'ın buna bir çare bulması gerekiyor böyle olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTeknolojist

Her zaman öyle yapıyorumda sorun bende değilse Apple'ın buna bir çare bulması gerekiyor böyle olmaz.

Ayarlar - konum servisleri - sistem servisleri nin tumunu kapatin diger tavsiyelere ek olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

quote:

Her zaman öyle yapıyorumda sorun bende değilse Apple'ın buna bir çare bulması gerekiyor böyle olmaz.

Ayarlar - konum servisleri - sistem servisleri nin tumunu kapatin diger tavsiyelere ek olarak.

Kapattım.İnşallah artık daha dayanıklı olur.Başka önerilerinizi bekliyorum.
  • hocam ben i4 kullanıyorum şarjı 4s e göre çok daha fazla gidiyor, genelde 8 saat kullanımı rahat görüyorum(wifi çoğunlukla açık, ihtiyaç duyulduğundada kısa süreli 3g ile kullanırım).. gece şarj 100 de iken sabah yine hep 100 de görüyorum, genelde 100 den 99 a 30 dk kullanımdan sonra düşüyor.. buraya kadar her şey normal zaten bir telde olması gereken budur ama bir gece 100 de bıraktım sabah 85 lerde aldım, bu tür sorunları hep okuduğum için o şeyin artk benimde başıma geldiğini düşündüm (şarjın kendiliğinden dümesi) o gün farkediyordum ki tel cebimdeyken bile şarjı otomatik olarak düşüyor, son yüklediğim bir kaç uygulamayı sildim ('türkçe uygulamalar' vardı diğerni hatrlamıyorum) fakat sorunun bu uygulamalardan kaynaklandğınıda sanmıyorum..ondan sonra şarjını bitirip şarj ettiğimde sorun ortadan kalkmıştı.. Neyse söylemek istediğim o şey benimde başıma geldi ve bir şekilde çözüldü, mutlaka bi çözümü olmalı diye düşünüyorum.. (ama 4s kullananların hepsinde o sorun varsa donanımsalda olabilir bilmiyorum)

• 4S i kişisel erişim noktasından pc bağlanıp internete giriyorum. bu sırada sarj full oluyor bunun bir sakıncası var mı birde bağlı durumdayken ısınıyor bu normal mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone şarjı çabuk bitiriyor!
    15 yıl önce açıldı
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizi üzecek beyler ama benim şarjım bu şekilde gidiyor

• iOS5 te en cok sarj yiyen neden Ayarlar - tarih ve saat bölümü altinda otamatik ayarlanin acik olmasidir onu kapatin, birde kistilamalar altinda pingi kapatin.
  • bilmeyen azdır da bi hatırlatma sadece iki kere orta tuşuna basınca aşşada açık kalan uygulamalar çıkar onları da kapatınca pil daha çok gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

Sizi üzecek beyler ama benim şarjım bu şekilde gidiyor

yok artık

• quote:

Orijinalden alıntı: platinone

bilmeyen azdır da bi hatırlatma sadece iki kere orta tuşuna basınca aşşada açık kalan uygulamalar çıkar onları da kapatınca pil daha çok gidiyor.

Hacim ben kasmasın die orada kaldırırım kullanmadığım uygulamaları oradan... Orada acik kalınca şarj gitmiyor mü yani az mı gidiyor oradan acik olunca

• Benimde sarj konusunda cok sikintim var. Burada tavsiye edilen ozellikleri kapadim. Umarim kse yarar...

• her iphone kullananın bilmesi gereken temel kurallar va şarjla ilgili, biraz forumu araştırırsanız bulursunuz, onları uygulayın faydası olur, ama öyle aman aman bir artış beklemeyin
  • quote:

Forumda arama yapmama rağmen bir çözüm bulamadım.Versiyon 5.1.1 untethered jailbreakli.Şarjı fullüyorum 1 saat falan oynuyorum 70-75'e düşüyor.Mesela şuda oluyor akşam yatıyor telefonu uçak moduna alıyorum(tüm bağlantıları kapatıyorum yani) sabah bi kalkıyorum şarj 70 ise 60'a düşmüş.Nerdeyse çok kullanmama rağmen 2 günde bir şarj ediyorum.Sizde de durum böylemi?

Birde batteryfix diye bir tweak buldum.Kullananlar olmuş bazıları çok işe yarıyor diyor bazılarıda kolpa falan diyor bi kaç tane adamda iPhone da ki bütün bilgilerinizi çalıyor falan diyor.Lütfen yardım edin sınırlandırmalardan ping'i de kapadım ama değişen bir şey olmadı.

sabah kalktıgından 60-70 i görüyosan bu bir sorundur tabiki, ben %99-100 le kalkıyorum genelde, aynen 5.1.1 JB'li.
    Benden tavsiye;
    -Telefona temiz bi restore çekin.
    -İtunes'ten yedek almayın, biraz uğraştırabilir tekrar uygulamaları falan yüklemek ama bunu yaptığınıza değecektir.
    -Kullanmadığınız uygulamaları kesinlikle yüklemeyeyin.
    -Parlaklığı orta seviyede tutun.
    -Kullanmadığınız zaman 3G'yi, Wifi'yi, Konum servislerini kapatın.
    -Sınırlamalar sekmesinde Ping'i kapatın.
    -Tarih ve saat bölümünden 'Otomatik Ayarla'yı' kapatın.
    -Konum Servisleri içindeki Servis Uygulamarından hepsini kapatın.
    -Mail ve Hesaplar'dan ''Yeni verileri Al'' seçeneğini kapatın.
    - Gereksiz Bildirimleri kapatın.
    -Kullanmıyorsaniz İTunes Wifi ile Eşzamanlamayı ve İCloud'u kapatın.
    - 2-3 ayda bir telin şarjını tamamen boşaltın.

• quote:

Forumda arama yapmama rağmen bir çözüm bulamadım.Versiyon 5.1.1 untethered jailbreakli.Şarjı fullüyorum 1 saat falan oynuyorum 70-75'e düşüyor.Mesela şuda oluyor akşam yatıyor telefonu uçak moduna alıyorum(tüm bağlantıları kapatıyorum yani) sabah bi kalkıyorum şarj 70 ise 60'a düşmüş.Nerdeyse çok kullanmama rağmen 2 günde bir şarj ediyorum.Sizde de durum böylemi?

sarjin, gece biraktiginda ucak modundayken %70 lere inmesi anormal bi durum..jb den olabilir bataryanda sorun olabilir hangisi oldunu anlamak icin bir restore at jbsiz kullan ayni sey oluorsa donanimsal bir sorun olmasi muhtemel

• quote:

Orijinalden alıntı: Ts_Cihan

quote:

Orijinalden alıntı: platinone

bilmeyen azdır da bi hatırlatma sadece iki kere orta tuşuna basınca aşşada açık kalan uygulamalar çıkar onları da kapatınca pil daha çok gidiyor.

Hacim ben kasmasın die orada kaldırırım kullanmadığım uygulamaları oradan... Orada acik kalınca şarj gitmiyor mü yani az mı gidiyor oradan acik olunca

daha çok gidiyordan kastım daha uzun süre gidiyor demekti yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

Sizi üzecek beyler ama benim şarjım bu şekilde gidiyor

yok artık

Benim de böyle...

İşin şakası bir yana benimki de çok iyi değil.

iPhone 4S şarjım çok çabuk bitiyor iPhone 4S şarjım çok çabuk bitiyor

3. SS'de TL yoktu. Hücresel Veri ve 3G kapalıydı.

• pil yüzdesini kapatın.insan psikolojik olarak sinirleniyo açıkken :D
  • Merhaba,

Başlık bir parça yanıltıcı zira cihaza JB uygulanmış.Bu bağlamda cihazın (Genellik ile) JB uygulanmamış fabrika standartlarında cihazlara göre daha fazla pil sarfiyatı yapması olası.Kendi 4S im 3G açık ortalama kullanımda 2 gün gidiyor.Evet çok 'ağır' kullanmıyorum belki ama az da kullanmıyorum.Kendi adıma : Son 3-4 sene içinde kullandığım smartphone lar arasında en iyi pil performasnına sahip olan cihaz diyebilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.