Şimdi Ara

iPhone 4S şarjım çok çabuk bitiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
25.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lanet olsun ya hepsini yapıyorum durum yine aynı.Çok az kullanmama rağmen hemen hemen her gün şarj ediyorum :S Restore atmakta istemiyorum içinde bir sürü şey yüklü.Off biri bir yol göstersin.
  • söylenenleri uyguladıktan sonra fark edilir bir iyileşme oldu batarya da.
  • Kullanmadığım zaman Wifi ve 3g kapalı.Ben gayet memnunum

iPhone 4S şarjım çok çabuk bitiyor
  • Buda benimki 3g edge wifi gps surekli acik. Cihaz iphone4

• quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

iOS5 te en cok sarj yiyen neden Ayarlar - tarih ve saat bölümü altinda otamatik ayarlanin acik olmasidir onu kapatin, birde kistilamalar altinda pingi kapatin.

Buna gülmüştüm ne alaka diye ama, burayı kapattıktan sonra hakkaten pilim daha çok gitmeye başladı :)
  • Bizde bir deneyelim ayarları...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 4S, şimdiye kadar 7-8 defa şarj ettim sadece. Her seferinde Battery Doctor + ile şarj oldu. Programın bir işe yaradığından ziyade şarj bitti fişi çek demesini sevdiğimden kullanıyorum. 3G kapalıydı hep, bulduğum her fırsatta wifi açık, foursquare, facebook, twitter, whatsapp, harita, safari vs. genelde kullanılan her uygulama kullanıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BARIS

iPhone 4S, şimdiye kadar 7-8 defa şarj ettim sadece. Her seferinde Battery Doctor + ile şarj oldu. Programın bir işe yaradığından ziyade şarj bitti fişi çek demesini sevdiğimden kullanıyorum. 3G kapalıydı hep, bulduğum her fırsatta wifi açık, foursquare, facebook, twitter, whatsapp, harita, safari vs. genelde kullanılan her uygulama kullanıldı.

Cok guzel ancak maalesef 3g iPhone için gerekli özelliklede wifi olmadıgı alanlarda forum vs için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EDGE işimi görüyor benim hız açısından. Sayfaların 2-3 saniye geç açılmasını tercih ederim şarja nazaran

Ek : Gün içinde sürekli eposta trafiğim de oluyor. Blackberry'yi aratmıyor cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIS -- 1 Temmuz 2012; 1:44:03 >
  • konu hortlasın
    Orijinal şarj setinizi kullanınız. Maalesef piyasada çin yapımı bir çok kablo telefonun lityum piline yanlış akımlarda elektrik vererek hem pil hem şarj ömrünüzü yemektedir.

Güç kablosu ile şarj edin. USB’den şarj ettiğinizde bilgisayardan yeterli miktarda akım alınamadığı için şarjınızı uzun gitmeyebilir.

Piliniz %20’den aşağı düştüğü an şarj ediniz. Lityum piller her nekadar nikel piller gibi tam şarj döngüsü istemese de bu şekilde şarj ettiğinizde telefonunuzun pil ömrü uzayacaktır.
    Tam şarj olduktan sonra 2 saat sonra fişten çekiniz. Eğer %100 olduğu zaman telefonunuzu şarjdan çekerseniz şarj süresinin çok çabuk bir şekilde düştüğünü göreceksiniz.
    Sıcaklık. Pilinizi uygun sıcaklıklarda kullanınız. 10 – 35 derece lityum pillerin ideal kullanım sıcaklıklarıdır.

Telefonunuzu güneşte veya aşırı soğukta bırakmayınız. Lityum pilin içindeki kimyasallar bu gibi uç sıcaklıklarda bozulacağı için telefonunuzın pil ömrü bir sene içerisinde tamamen bozulabilir.

Alıntı :http://yenimedya.biz/cabuk-biten-iphone-sarj-sorunu-cozumu-3g3gs44s5/

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.