Şimdi Ara

iPhone 4S Power Tuşu İçine Geçti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi dün gece hiçbir sorunu olmayan power tuşunun sabah telefonu elime aldığımda içine geçmiş olduğunu fark ettim ve hiçbir şekilde tuş işlevini görmüyodu telefonundaha 5 ay genpa garantisi var ben bunu garantiye göndersem benden herhangi bir ücret talep ederlermi? ve bir sorunum daha var şarj %20 %30 iken kapanıyor 15 dakika sonra yada şarj cihazını bağladığımda açılıyodu telefon.

Garantiye göndersem cihazın değişme şansı var mı?

• Bekle şubatı apple store açılsın direk değiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • power tuşu hiç işlevsellik göstermiyor zaten şarj 6 saat gitmiyordu şimdi ekran kilidini kapatamayınca yarıya düştü bu apple store'a gönderdiğimde direk değiştiriyorlarmı? ayrıca cihaz 16 gb modeli bi kaç yerde okumuştum 16 gb 4s kalmadığı için ios6 16 gb 4s gönderiyolarmış bu ne kadar doğru?
  • Hiç bilmiyoruma ama batarya ve tuş sorunu direk değişim

• Tuş sorununu kullanıcı hatası deyip değişim yapmazlarsa sıkıntı çünkü kırılmışa benziyor bildiğin içine geçmiş tuş ve çalışmıyor
  • O zaman derler

• quote:

Orijinalden alıntı: İşsiz Güçsüz

Tuş sorununu kullanıcı hatası deyip değişim yapmazlarsa sıkıntı çünkü kırılmışa benziyor bildiğin içine geçmiş tuş ve çalışmıyor

Bence Bi Yollayıp Şansınızı Deneyin Sıfır Cihaz Verirlerse Tadından Yenmez Satar Üstüne Biraz Ekler İ5 Geçersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    geçen ay açıldı
    İphone 4 Ses Tuşları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de aynı sorun var ama benim garsnti bittiği için ufak bir operasyon ile kendim hallettim. Apple store nisan gibi sçılır o zamana kadar beklemem dersen ya servis ya da dediğim gibi kendin halledeceksin.
    ( kendin yapacaksan anlatabilirim )

• Kilbox kullanıcısına yanıt
    Bide şöyle bi sorunumum var 2 hafta önce ekranın ortasında dikey bi şekilde boydan boya bi çizgi belirdi internetten araştırdım çizgi şeklide ölü pixel cevabını verenler oldu bu herhalde cihazın değişmesi için yeterli hem telefona 1500 tl para veriyorum üstündeki tuş içine geçiyor bu kullanıcı hatası olmamalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: İşsiz Güçsüz

Bide şöyle bi sorunumum var 2 hafta önce ekranın ortasında dikey bi şekilde boydan boya bi çizgi belirdi internetten araştırdım çizgi şeklide ölü pixel cevabını verenler oldu bu herhalde cihazın değişmesi için yeterli hem telefona 1500 tl para veriyorum üstündeki tuş içine geçiyor bu kullanıcı hatası olmamalı bence

Umarım Ekrandan Kunllanıcı Hatası Diyip Telefonu Garanti Dışı Bırakmazlar Siz Yollayın Şansınızı Deneyin Bi Bence Sıfır Cihaz Verebilirler Size.
  • Kilbox kullanıcısına yanıt
    Ekran herhangi bi darbe almadı görüntüde bozulma yok ama dikey bi çizgi var ekran yukarıdan aşağı doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.