Şimdi Ara

iPhone 4s olağanüstü ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4s kullanıyorum. Cihazım yaklaşık bir buçuk ay önce Genpa'dan değiştirildi. Yani yeni cihaz. iOS 6.1.3 yüklü

Bugün elimde biraz kurcalarken, twitterda veya safaride gezinirken, internetim aşırı derecede yavaştı(bu normal bi durum değil, avea 2gb internetim var ve 3G açıktı) ve telefon olağanüstü şekilde ısınıyordu, ve 20 saniyede bir falan %1 şarjım azalıyordu.

Ben de bu gidişat normal değil deyip, telefonu kapattım, sonra şarja taktım haliyle telefon açıldı tekrar kapttım velhasıl kapalı bir şekilde telefon şarj olurken yine aşırı ısındığını farkettim.

Sorun nedir acaba hiç hayra alamet gibi görünmüyo.

Ben ios7 betalarını falan zırt pırt kurup, geri ios6 ya döndüm, sonra bidaha ios7 falan derken cihazı çok fazla restore ettim, onun zararı olur mu ki?

• Restore ile alakali olabilir sanirim ama cok sacma bir durum servise falan gonderin hocam ilginc bir durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surekli restore yapmak cihazin flash omrunu kisaltir. Isinma icin net bir cevap veremem ancak cihazda kurulu olan uygulamalari kontrol et surekli internete baglaniyor yada gps kullaniyor olabilir bende banjo uygulamasini kullanirken yasadim oyle bir sorun surekli gps ce internet baglantisi yapiyordu dolayisiyla fark edilir bi isinma oluyordu kaldirdim normale dondu. Tavsiye son olarak restore edip uygulamalarini kontrol ederek yukle ve hafizayi %90 dan fazla doldurmamaya calis.

• Bilgilendirmeniz icin tesekkur ederim. Ama telefonun flash ömrü ne demektir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: jarath

Surekli restore yapmak cihazin flash omrunu kisaltir. Isinma icin net bir cevap veremem ancak cihazda kurulu olan uygulamalari kontrol et surekli internete baglaniyor yada gps kullaniyor olabilir bende banjo uygulamasini kullanirken yasadim oyle bir sorun surekli gps ce internet baglantisi yapiyordu dolayisiyla fark edilir bi isinma oluyordu kaldirdim normale dondu. Tavsiye son olarak restore edip uygulamalarini kontrol ederek yukle ve hafizayi %90 dan fazla doldurmamaya calis.

rica etsem bu kanıya nerden vardığınızı söylermisiniz yada güvenilir bir kaynak gösterirmisiniz ?

ısınma sorunu için şunu söylebilirim ne kadar ısındığı bilmiyorum fakat biraz abartmış olabileceğinizi düşünüyorum şahsen beta 1'de ve 2'de cihazımın çelik gövdesi elimi yakacak düzeyde çalışıyordu + her türlü extreme işkenceyi uyguladım bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 2 Eylül 2013; 10:38:24 >

• Sorun, bulunduğum noktadan kaynaklıymış sanirim, tekrar bu durum basima gelmedi, o bolgede avea 3G 3-4 diş cekmesind ragmen internet baglantisini kuramiyo, bu da sanirim telefonu yorup isinmasina neden oluyo. Bu kaniya vardim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    12 ay önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.